- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
StLui
veterán
Nem LTE, (és acél verzió) és közben kitöltöttem az emag bejelentőt, ott le kellett írni mi volt, kérdeztem feleségem, azt hittem a bringázása alatt történt, de az se, bent volt a házban, lemerült, rárakta a töltőre akkor írta ki, hogy előbb le kell hűlnie (kezének nem volt meleg), de már egy-két hete nagyon merült neki, éjszaki módban reggelre 50 %-ot tudott merülni.
-
Doosa
aktív tag
Ki is próbáltam. 1,5 óra futás közben végig BT Spotify, AoD off, high accuracy GPS off és így merült 30% ot az óra. Ha minden be lett volna kapcsolva kb 50-60% ot merült volna.
Érdekes, hogy a térkép nem lehet sokkal rosszabb. Legalább is az óra pici kijelzőjén. Merthogy ha nincs bekapcsolva a high accuracy GPS, akkor nem lehet látni telefonon a térképet...
-
Doosa
aktív tag
Relatív sokat keresgéltem, de nem találtam megoldást a coach-ra.
Én akku gyilkos üzemmódban használtam, még az AoD is be volt kapcsolva.Szerintem kb 50-50 a GPS vs BT zene lejátszás.
Nem próbáltam még, de szerintem high accuracy GPS és AoD nélküli jobb eredményt lehet elérni.
-
Doosa
aktív tag
Ez müködik BT only verzióval is. Spotify + Samsung health kombinációval.
DE
Van egy nagyon idegesítő jelenség, ha netán zenét szeretnél hallgatni sport közben Spotify rol. Akárhányszor megszólal a coach megáll a zene és kézzel kell újra indítani.Én ezért nem használók coach ot, de pl futásnál így is kilométerenként megszólal és akkor lehet nyomogatni.
Illetve ami még fontos infó, hogy high accuracy GPS és Spotify BT füles lejátszás kombinációval max 2-2,5 órát bír az aksi (44mm)
Legutóbb valamiért törölte az óra az összes offline számomat spotifyn és ezért egy másik futó hotspot-jára csatlakoztam. Alig egy órát bírt az aksi.
Viszont amit el kell ismerni, hogy nem akadozott, nem fagyott le.
Ami még meglepett, hogy hotspot on megjöttek az értesítések, tudtam SMS t küldeni, egyedül telefonálni nem. -
hlaci1994
újonc
Szia!
Talán tudok neked segíteni, igaz hogy nekem csak a sima Galaxy Watch Activom van
Mellette sporthoz (futás, kerékpározás, edzés) használok egy Garmin Fenix 5-öt is, illetve használtam alvásmonitorozáshoz is. Személyes tapasztalataim alapján a Garmin óra sokkal pontosabb és reálisabb adatokat mutat mint a Samsung, illetve az edzést sokkal részletesebben monitorozzaAz akku időt csak az én Fenixemnek tudok mondani, 1 töltéssel mindennapos használat mellett több mint 1 hétig elvan, még az Active jobb esetben 2 nap. Ha sportot rögzítesz vele akkor talán 1 nap
Személyes véleményem hogy a Garmin Venu-val jobban jársz
Esetleg még javasolhatom a Vivoactive 4-et, ami nagyjából azt tudja mint a Venu csak nem amoled kijelző van benne így az akkuideje is jobb
Remélem tudtam segíten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AliExpress tapasztalatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged