- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Ezzel az a legnagyobb gond szerintem, hogy Samu nem úgy csinálja mint pl.: Sony hogy a csúcshardvert több méretbe belerakja és válassz. Samu belerakja SIII-ba, és ha csúcs kell akkor vedd meg azt a méretével - vagy lehet kisebb a kijelző de akkor mindenképp kisebb a tudás is.
-
tylerddd
veterán
Az a baj ezzel a "külön kategória"-val, h a high end telefonokba nyomják orrvérzésig a nagy kijelzőket és nem gondolnak azokra, akiknek elég lenne egy 3,7 - 4" kijelző, de mégis szeretnének egy csúcsmobilt. Én pl. csak azért nem cuppantam az SGSII-re, mert nekem már a 4,3 is nagyon nagy. Ha lett volna a Samunak egy ugyanilyen hardverű, de kisebb kijelzőjű gépe, azonnal vettem volna meg, de nem volt, és más gyártóknak sem. Nem is értem, h a teljesítmény miért függ össze a kijelző méretével és miért gondolják azt, h egy high end telóba minél nagyobb kijelző kell.
Na most erre mondhatná bárki, h mi értelme lett volna egy ilyen kütyünek! A Samunál csomó olyan telefon van, amit nem is igazán lehetne bepozicionálni, h hova, melyik szegmensbe is szánták igazán: Galaxy W vagy Galaxy R is ilyenek szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre biztosabbra vehető a Samsung Galaxy S sorozat legújabb tagjának gigantikus mérete.
- Projektor topic
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest