- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivike77
tag
Akkora kijelzőt egy csajnál megnéznék mondjuk betolom a zsebembe és leülök..... Nem sokáig lenne mobilom, pedig nagyon bejön
-
Xaels
félisten
válasz
mrlujoak #115 üzenetére
[link] érdekes, hogy akkoriban nem tartották viccesnek ezt a méretet
Szerintem kicsit túlzásba viszitek ezt a "tepsizést". Pláne mert ha megnézitek a HTC One szériáját a 4,3-as S minimálisan kisebb csak a 4,7-es X-től. Megoldják, hogy ne legyen sokkal nagyobb mint némelyik 4-es készülék.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mrlujoak #115 üzenetére
"Pedig inkább netezek a mobilomon 3"-on, mint telefonáljak egy tepsivel..."
Akkor tedd azt, én meg teszem az enyémen. Gondolom 15 évvel ezelőtt is vicces volt a tégla Nokia-val telefonálni.
Igazából ezen akadtam ki: "Ha ezen csak hasonló méretű kijelzőt kell a napi használathoz tapicskolni, hát mit is mondják, megérdemli a tulaj... :-D" Ha szerinted ez nekünk nem sértő akkor én kérek elnézést.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Cyberpunk #114 üzenetére
Mókás vagy. Az átlagot tartanád viccesnek... Hmm, érett logikus érvelés. Csak egy iPhone tulaj meg ne lássa, hogy lényegében ők a viccesek 3,5"-on netezve, és nem a Note-osok telefonálva... Ezt nem gondoltad át eléggé, csak besértődtél, és hülyézés vádjával illettél... Pedig inkább netezek a mobilomon 3"-on, mint telefonáljak egy tepsivel...
-
mrlujoak
veterán
-
Daffchy
őstag
Szerintem ha ennyire vékony lenne a keret, szimplán kézben tartva is megnyomnád az érintőpanelt. Mert behajlanak annyira az ujjaid.
Én ahogy tartom a telefont egy kézben a középső ujjam biztos, hogy hozzáérne a kijelzőhöz!
-
parkr
őstag
a panasonic 5"-es mobilja lesz 1cm-el hosszabb és 0.5-el szélesebb, mint a SGS2
4.8"-es kijelzővel szerintem alig lesz valamivel nagyobb az S3amúgy fogadni mernék, hogy nem merik elhagyni a kapacitív gombokat... (és az egy fizikait sem, ha már itt tartunk - pedig a US verziók mennyivel jobban néztek úgy ki)
-
hemaka
nagyúr
Akkor inkább veszek egy táblagépet, ekkora MOBIL már röhejes.
-
for3l
senior tag
ez kb a 4. ilyen talán hír az s3-ról, tényleg sok ereje van, de legalább itt is születik vagy 100-200 hsz.
ez külön tetszik: "...a rövidesen érkező Galaxy S III 4,8 hüvelykes megjelenítő köré épül, vagyis a korábban pletykált 4,65 hüvelykes panelnél is jóval nagyobb kerülhet bele...." - valóban jóval nagyobb: 0,15 hüvelyk, azaz durván 0,4mm.
(ha 0,5"-os lenne és azt emelnék 0,65"-ra, (azaz 30%-kal), az már inkább a "jóval nagyobb" kategória).
-
mrlujoak
veterán
Reggelente szinte minden nap ósszefutok egy Note-ossal (nem Nissan) aki rendre olvas és zenét hallgat rajta. De van, amikor nekiáll telefonálni vele. Vicces.
Ha ezen csak hasonló méretű kijelzőt kell a napi használathoz tapicskolni, hát mit is mondják, megérdemli a tulaj... :-D -
vakondvok
tag
Elfogadnám. "Sima" Galaxy S-em volt, azt nagyon szerettem (csak a GPS-el nem voltam kibékülve), na majd hátha a következő páratlan számú S-t is beszerzem
-
kzoltann
aktív tag
Néha látom a metron ezeket a 4+ colos szörnyeket. ijesztően nagyok.
De kiváncsi vagyok milyen lesz -
Wave86
tag
Tényleg nem igaz már, hogy a méreten akadtok ki. A Samsung az egyetlen (!), ismétlem az egyetlen, aki több méretben gondolkodik, és ennek megfelelően alakítja ki készülék-portfólióját.
Persze a low-end telefonok általában kisebbek, a high-end telefonok pedig nagyobbak. Kis pénztárcához kis telefon, nagy (azaz tömött) pénztárcához nagy telefon jár.
Viccet félretéve, szerintem a kardinális kérdés a készülék színe: fekete lesz vagy ezüstszínű?
Bízom benne, hogy fekete. -
dekoninck
aktív tag
A ruha próba bizony két részes. Egyszer felvenni megnézni milyen, hogy áll, aztán telefont a zsebbe...
Bizony.
Pl. én eleve az oldalzsebes túra-jellegű nadrágokat preferálom, mert abban elfér a pénztárcám, kulcsok, a gyerekeknek kaja, akár kis kulacs is, és mindezzel még kényelmesen tudok velük rohangálni a játszótéren.
Egy szűkebb farmer esetében már a tárca kényelmes elhelyezése is gond, szóval zsákutca az egész.
Ja, és az sIII instant get lesz, azaz ha lejár a 2 éves hűségem az első Galaxyra.
Az iPhone meg legyen a jó szeműek Instagramos egérmozija. -
utomi
senior tag
Baromi unalmas már,hogy minden egyes hírnél jönnek a méret miatt siránkozók!Akinek nem jön be ez a méret az nem veszi meg! nem kötelező ! nekem szerencsém volt már Galaxy Nexushoz és most egy One X_hez is ! mindkettő t kellemes használni sohasem volt olyan érzésem , hogy kényelmetlen lenne!A One X pl. a hosszukas panel miatt teljesen jól használható egy kézzel is , és igen telefonalok is vele :d ! ellenben rengeteg előnye van a nagy kijelzonek pl. bongeszeshez vagy fotózáshoz kiválló !
-
Rakeem
aktív tag
Akiknek a méret fáj, azok ne nyafogjanak. Nem veszik meg és pont.
A high-end készülékeknek az a dolguk, hogy alkatrészről alkatrészről felépülve legyen high-end. Értem ezalatt azt, hogy high-end technológiájú kijelző, proci, memo, gpu stb legyen benne. Miért van az hogy a TV-knél is egyre nagyobb képátlót látunk ahogy fejlesztik a technológiákat????? Fizikai határokat nem lehet átlépni. Egy bizonyos felbontás felett már kijelzőméretet kell növelni, hiszen a végtelenségig nem lehet összezsúfolni a pixeleket. Meg amúgy is... Mindig mindenből jobbat nagyobbat akarunk. Ezt zúdítják ránk mindenhonnan.
Volt egy hozzászóló aki arról elmélkedett, hogy a mai high-end (és lassan a sima közép-felső kategóriás telefonok is) készülékek már NEM telefonok a szó megszokott (5-6 évvel ezelötti) értelmében. Hol vannak már azok az idők amikor azzal vagánykodtam a suliban hogy a telefonommal SMS-t is lehet írni...
Igen is el kell fogadni hogy zsebszámítógépekről kell gyakorlatilag beszélnünk...
SGS2-öm van. Nincs nagy kezem, sőt. De tudom kényelmesen kezelni mindig minden helyzetben. Az meg hogy nem tudom minden nadrágomban zsebre vágni... Igen, volt már rá példa. De beszereztem egy design-es kis tatyót amiben elfér a forgalmi, az irataim, lakáskulcs, pénztárca, és egy külön dedikált helye van a telefonnak. Nem b*zis, nem gáz, nem cink. Eddig bárki látta, csak hümmögött milyen jó ötlet és hogy milyen frankón elpakolom benne a motyóim. Ja és a legfontosabb, bár tudom hogy ez olyan opció ami "pénz kérdése", hogy a ruhatáramat mióta megvan az S2-öm, úgy fejlesztem, hogy számításba veszem a zsebeknél a telefon méreteit. A ruha próba bizony két részes. Egyszer felvenni megnézni milyen, hogy áll, aztán telefont a zsebbe...
-
saiyajin
senior tag
Most már engem is nagyon izgat milyen lesz végül az S3. Ezt a kijelző méretet egy picit sokallom, de igazából nem lenne kizáró ok, ha a legfrissebb csúcstelók közül választanék.
-
Wave86
tag
válasz
D.Zsombor #81 üzenetére
Ez eléggé valószínűtlen, hogy egy teljes nyarat kihagyjon a Samsung és ősszel mutassa be. Érdekes, az őszi kollekció általában már nem olyan izgalmas, mint a tavaszi, és ezt az eladásokon is lehet látni.
Meg miért is hagyná ki a Samsung, hogy az olimpián egyúttal promózza a készüléket? Óriási tömegeknek tudja eljuttatni az üzenetet.
Ja, és remélem nem ilyen lesz mint a képen, az ezüst nem bejövős, de sajnos ez dominált a CES-en és az MWC-n is. -
=Mentor=
őstag
Erre had ne mondjak semmit...
-
D.Zsombor
csendes tag
ez érdekes...
olyant is olvastam, hogy nem is lesz S III csak Galaxy M... az IPhone 4S bejelentése után (ugyebár mindenki az IPhone 5-öt várta) azért még simán belefér, hogy a Samu is valamivel úgymond megszivassa a népet és ne egy csúcsmodellt mutasson be, hanem egy gyengébbet...
méskülönben, ha így fog kinézni az S III ha lesz, akkor az nagyon baró, nekem is nagyon bejövős
-
feliks
senior tag
válasz
imisomogyi #76 üzenetére
Vannak rossz telefonok, de ez nem a rendszer hibája..
(Ez olyan, mint ha azt mondanád, hogy rossz a windows7, mert fel akartad tolni egy Pentium1 120Mhz-es, 64Mb rammal szerelt gépre, és rossz, mert lassú, fagyogat, és a drivereket egy egyetemista honlapján találtad, és tök rossz az egész.) Csak Android esetében bármilyen kókler gyártó (Pl ZTE) csinálhat bármilyen ócska romot a telefonjára, és kiadhatja. Persze ilyen esetben szükséges valami romot keresni a gyári helyett, de eddig ilyen típusú Androidos telefonokat használtam, és ezeken szerzett tapasztalatként mondom, amit mondok:
Galaxy Spica
Moto Milestone
Nexus S (jelenleg is)
Galaxy S
Galaxy S2
ZTE Blade
Motorola Defy
SonyEricsson Xperia ArcIgen, kicsit mobilmániás vagyok, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Nexust is hirdetem hardveraprón, és ha minden igaz, holnap cserélem a következő droidra
Mindenesetre ezen telefonok közül fc csak Spica és Blade gyári romjában volt mindennapos, és Nexus S ICS alatt jön elő néha itt-ott, mert még nem kompatibilisek az appok. Az összes többi telefon esetében nem fordult elő a forceclose, nem kellett mókolni, se semmi. Elképzelhető, hogy nálad az FC elkerülése végett nem kéne warez appokat leszedni, és/vagy olyanokat, amiknek egy csillagos az értékelése, netán 0 ember szedte le.
marketbanPlayben. -
válasz
imisomogyi #71 üzenetére
Nem olyat kell letölteni, ami alapból sz@r alkalmazás
, nincs gond a Droiddal, a főzött ROM meg egy olyan alternatíva , amit vagy meglép valaki, vagy örök életére használja a gyári rendszerrel, ami vagy optimalizált vagy nem...
Sok példát lehetne rá felhozni, pl mondjuk a Blade, de a mostani telefonom alapból is gyors volt, ott már nem érezni annyira a hatását
.
Aki főzött ROM-ot használ, azért teszi ,mert szeretne valami egyedit a telefonján, és nem mellesleg jobban testreszabható
. Hisz gyárilag azért elég nehéz eltalálni egy-egy felhasználói szokást...
-
Cyberpunk
félisten
válasz
imisomogyi #76 üzenetére
Vicces vagy, jót nevettem.
-
Ocarina
aktív tag
Nem szimpatikus a Samsung, de azért kíváncsi vagyok az GS3-ra.
Kijelzőméret pedig, szerintem még belefér. Bár ezzel a véleménnyel úgy tűnik a kisebb táborba tartozom. -
Cyberpunk
félisten
válasz
imisomogyi #71 üzenetére
"fözött romok, fagyó(el sem induló) alkalmazások"
Inkább erre nem reagálok.
Ha nagy akkor nem kell megvenni senki sem kötelezi rá az embert. Van szifon is az nagyon úgy néz ki, hogy leragad 3.5"-nál. Mert árban talán mondhatom azt, hogy nagy valószínűséggel az 4s-el fog versenyezni.
-
Wave86
tag
Ha hivatkozunk, akkor meg kell jelölni a forrást is! Ez így plágiumgyanús.
Egyébként a Galaxy Nexus 4,65 az S3 4,8 lesz, szóval az már tényleg nem nagy különbség, nem értem miért vagytok úgy oda. Akinek a Galaxy Nexus mérete bejön, annak nagy valószínűséggel az S3 mérete is be fog jönni.
-
imisomogyi
aktív tag
4,8-as kijelző??
Semmi gond, még elfér a zsebben csak nagyon kényelmetlen. Legalábbis nekem kifejezetten az lenne, hogy dudorodik a zsebem, szinte két kézzel kell kivenni. 4,3-4,4-nél áljanak meg. Edge to edge-dzsel esetleg 4,6.Különben érdekes ez az android, fözött romok, fagyó(el sem induló) alkalmazások, kezd hasonlítani a wm-re.
Nem a levegőbe beszélek, nekem is volt nem is egy. De elég is a trolkodásbólEz a telefon a maga rajongótáborában hatalmas sikert fog aratni ez nem kérdés, azt hiszem a samsung megint a csúcsra tör ezzel.
-
Dany007
veterán
Igen, ez mar komoly!
Biztos nem igy fog kinezni... Csak tudnam mikor fognak mar vmi igazan designos telefont kiadni...
Mert annyi ilyen konceptet lattunk mar, es a felhasznalok visszajelzese is pozitiv. Erre a vegen midig marad a szokasos szogletes v elgorbitett teglatest forma. -
-
Cyberpunk
félisten
válasz
USERCONTENT #62 üzenetére
Túl van misztifikálva ez a két kézzel való tapicskolás problémája. Amíg nekem kisebb készülékeim voltak azokat is így kezeltem. Mert így könnyebb.
-
AS
félisten
Samsung hivatalosan másjus 22. én rántja le leplet:
Kérdés hogy így fog e kinézni? -
USERCONTENT
tag
válasz
Carbonado11 #60 üzenetére
Ez részben igaz, de az egyre nagyobb kijelző a kezelhetőséget nagyban érinti. A példádnál maradva: a Maybach valóban nagyobb a Fiat 500-nál, de a kormányt mindkettőben kényelmesen éred el, és a Maybach-ot nem csak a magas emberek tudják kényelmesen vezetni, hanem minden autónál az átlagra törekednek (plusz az utastér legyen nagyobb, ami a sofőrt annyira nem érinti).
A mobilokat is fejleszthetik úgy, hogy mondjuk a méretük megmarad 4"-4,3", amin már szépen látható minden, de mégsem kell soha 2 kézzel szórakozni, vagy nyújtóztatni a hüvelykujjad, és nem is tart árnyékot az egész fejednek telefonálás közben...
-
Cyberpunk
félisten
Jó lesz, kár hogy úgy is full gagyi műanyag.
Egyébként nem nagy ez a méret, nekem Note-om van simán zsebre vágom. És igen telefonálok is vele a klasszikus módon.
-
Carbonado11
tag
Szerintem a jövő mobiljai (és a jelenlegiek egy része) már nem csak telefonok.Csupán a tudásuk kb. egyhuszad részét teszi ki,hogy arra is alkalmasak.Persze,hogy nagy a kijelzője,hisz azon történik minden...A Fiat 500-hoz képest a Maybach is nagy,de autó mindkettő!Lassan megtanulunk másképp tekinteni a mobiltelefonokra.Ha multimédiás ,kommunikációs,személyi aszisztensként hívjuk, (vagy ultrasokoldalú zsebszámítógépnek) akkor már nem is nagy.Inkább kicsi...Állítólag az ízlést tanuljuk.Majd megtanuljuk mind,hogy ez milyen kafa dolog!
-
15115
tag
Ha emberi mérete lesz (hd2, hd7, sgs, sgs2 méret), meg a gombkiosztás nem olyan lesz mint az új nexus-on (legyen fizikai, ne csak a kijelzőn), akkor következő telefonom ez lesz
-
USERCONTENT
tag
A növekedés oka véletlenül nem lehet a vékonyság tartása? Mármint "szétnyomva" tervezett alkatrészeket tesznek bele, amihez kell a nagy alapterület, de mondjuk 3,5"-on ugyanilyen HW-hez kellene 3-4 mm plusz vastagság.
Másrészt az inchben megadott adatok a kijelző méretére vonatkoznak, és amennyiben a kávát kicsit csökkentik, úgy nem olyan drasztikus a méretnövekedés összességében (főleg alul és felül tehetnék ezt meg).
Btw, nekem se jön be ez a nagy méret, kiváncsian várom, hogy mekkora lesz végül (ha értelmes méretű, akkor végre lecserélem a matuzsálem 550i-t, és nem iPhone-t veszek, ami viszont egy icipicit kicsinek tűnik, bár design-ba veri, szvsz).
-
Gadgetfan_
senior tag
Nagyon úgy néz ki, hogy a 22-es csapdája lett a gyártóknál, ez a kijelzőméret növekedés. A piac szerintem nem igényli az ekkora méretet, bár biztos sokaknak ez is tetszeni fog, de mivel az egyre nagyobb felbontású kijelzőt, a négymagos processzort TLE-t stb... meg igen, ez egyre nagyobb energiaigényt jelent, azaz nagyobb méretű akkumulátort, ami meg magával hozza a méretnövekedést (és itt a farkába is harapott a kígyó), vagy vastagságban vagy nagyságban. Egyszerűen nincs több hely egy 3,7"-4,5" telefonokban a megnövekedett hardverigényekhez, ezért növelni kell a méretet, olyan ez mint amikor a lejtőn elindul az ember és csak úgy nem perecel el, ha futni kezd és egyre jobban felgyorsít. Valami ilyesmi csapdába eshettek bele a gyártók...
-
zotyesz66
őstag
válasz
donceleger8 #23 üzenetére
Szerintem Samsungba sokkal többször botlik az ember. A Samsungnál agresszívebb reklámozó nincs, tán csak a Coca Cola, de annak legalább van stílusa. Ajánlom figyelmedbe ezt a linket.
Az S3-ra azért kíváncsi vagyok, bár sosem fogok venni. -
AS
félisten
Na tessék:
Ez nem SGS3 , de akinek nagy akkár a Sgs2 is azoknak ez kiváló lesz:he latest bit of information talks about some of the specs of the device. For starters, the phone is said to have a 4-inch, 1280 x 720 resolution, AMOLED display. No mention of the sub-pixel arrangement has been made but we are willing to bet it's PenTile RGBG. Not that it would matter, because with a pixel density of a mind-boggling 367 PPI, you're not going to notice any difference at all.
Iphone 4gs: 330 ppi pixel density)The processor is said to be one of Samsung's Exynos SoC, with a dual-core 1.4GHz CPU and Mali-400 MP GPU. There will be 1GB of RAM and the phone will be running on Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.
Szóval úgy látszik Samsung gondol azokra is akinek nem kell nagy méret. -
callmeakos
veterán
Durva egy cucc. Na majd meglássuk
-
pit stop
addikt
Ezzel az a legnagyobb gond szerintem, hogy Samu nem úgy csinálja mint pl.: Sony hogy a csúcshardvert több méretbe belerakja és válassz. Samu belerakja SIII-ba, és ha csúcs kell akkor vedd meg azt a méretével - vagy lehet kisebb a kijelző de akkor mindenképp kisebb a tudás is.
-
Segal
veterán
Mert a felsőkategóriás soc-ot etetni is kell. Persze meg lehetne csinálni 3,7 vagy akár mégkisebb kijelzőmérettel de akkor vagy az akksi sem bírna ki 1 napot sem és avégett menne a köpködés vagy lenne vagy másfél de akár 2 centi vastag is a telefon akkor meg azért. Nyilván lesz kisebb méretbe is a késöbbiekbe 2 magosakat is lehet már házon belül és kívül is kisebb méretbe kapni.
-
tylerddd
veterán
Az a baj ezzel a "külön kategória"-val, h a high end telefonokba nyomják orrvérzésig a nagy kijelzőket és nem gondolnak azokra, akiknek elég lenne egy 3,7 - 4" kijelző, de mégis szeretnének egy csúcsmobilt. Én pl. csak azért nem cuppantam az SGSII-re, mert nekem már a 4,3 is nagyon nagy. Ha lett volna a Samunak egy ugyanilyen hardverű, de kisebb kijelzőjű gépe, azonnal vettem volna meg, de nem volt, és más gyártóknak sem. Nem is értem, h a teljesítmény miért függ össze a kijelző méretével és miért gondolják azt, h egy high end telóba minél nagyobb kijelző kell.
Na most erre mondhatná bárki, h mi értelme lett volna egy ilyen kütyünek! A Samunál csomó olyan telefon van, amit nem is igazán lehetne bepozicionálni, h hova, melyik szegmensbe is szánták igazán: Galaxy W vagy Galaxy R is ilyenek szerintem.
-
AS
félisten
Ez már tényleg unalmas, várjuk meg míg bejelentik...
-
Tomy Yayo
senior tag
Nem látod az értelmét??? Kérlek, hát rákattintottál... sőt... még hozzá is szóltál!!! Szerinted mi más értelme van? Mi másra megy ki a dolog?
Btw tényleg unalmas. Naponta-kétnaponta egy ilyen feltételes, nagyon kérdőjeles, valakinek a valakije azt mondta találgatás... Unalmas, és hitelrontó, ez kicsit bulvárszint. Majd ha hivatalos, kész tényekkel rukkolnak elő, na azt le lehet hozni. Vagy ez már ilyen előjáték a reklámkampányhoz?
-
Wave86
tag
Ez a kép már másodjára van kint, hátha ilyen lesz.
-
Dany007
veterán
Na meg a mérete. Szerintem ez lesz a legnagyobb visszatartó erő az ár után.
Azért egy 4,8-as tepsivel nem sokan mászkálnak szívesen. Persze kérdés, hogy mekkora kávája lesz. Mert magában a 4,8 ~ 12,2cm még elmegy. Na de ha hozzáveszünk még fél-fél centi kávát körbe, plusz alul a kényelmes használat miatt mindenképpen kell hagyni pár centit, meg egy minimálisat fölül a hangszórónyílásnak, szenzoroknak, kamerának... akkor már könnyedén ott vagyunk, hogy kaptunk egy ~ 15 centis tepsit. -
kungzi
veterán
én azon röhögnék, ha május 22-én bejelentenék, hogy nem is galaxy s3, csak poén volt az egész
-
Ez már tablet....Minek ekkora??
-
scyllarus
veterán
Én most úgy érzem, nekem a 4" kijelzőméret a pont ideális, ennél nagyobbat már nem tudok egy kézzel kényelmesen kezelni, pedig 190 cm vagyok, méretes kezekkel. 4,8-ast már biztos nem vennék, 4,3-ast is csak nagyon jól kihasznált külső méretekkel. Márpedig szerintem az emberek többségének kisebb a keze az enyémnél...
-
Angel1981
veterán
"4,8 hüvelykes megjelenítő köré épül, vagyis a korábban pletykált 4,65 hüvelykes panelnél is jóval nagyobb kerülhet bele"
0,15" a "jóval nagyobb"?
-
Sokadszorra is PhotoShop... ha így néz ki sose kellene
, ha esetleg leesik ,netán odakoccan valahova, a szélét semmi se védené...
Egyszerű képszerkesztés az egész, kép nélkül még jobb is lenne a hír.
4,8 col? ennyi erővel már Galaxy Note Mini is lehetne....
-
feliks
senior tag
"...ám piaci elemzők szerint az iPhone iránti egyre növekvő érdeklődésre csak minimális hatást gyakorolhat."
Nemcsoda, az egyik olyanoknak való, akik imádják a törpeméretű kijelzőt, a másik meg olyanoknak, akik tablettel akarnak telefonálni.. Az épeszű emberek meg lassan középkategóriás telefont vesznek majd(mert annak "csak" 4''-os kijelző jut) topkütyü helyett,mert ezutóbbi nem fog elférni az emberek kezében..
nem para a 4,8''-os kijelzőméret, csak oldják meg, hogy kisebb legyen, mint az SGS2
Xaels #28: ezt én is akartam linkelni..
-
Prien
addikt
Én nagyon kíváncsi vagyok az S III-ra, mert már nagyon sok a pletyka.
-
infectedmann
őstag
Már a mostani is buta nagy tepsi, de ez így ultragáz lenne.
-
Xaels
félisten
Nekem az az érzésem, hogy azért nincsenek még konkrét képek specifikációk, hogy amennyiben újratervezik ne legyen belőle botrány.
Amúgy akik a méret miatt vannak ki, nem lesz ez nagyobb mint az S2. A One X is csak minimálisan nagyobb a Sensationnél. A One S még kisebb is lett.
-
Dinsdale
tag
Nem biztos, hogy kezelhetetlen méretű lesz egy ekkora kijelző. Ha lecsökkentik a peremek méretét minimálisra, talán nem lesz nagyobb az SII-nél. De én is csatlakozom az előttem szólókhoz, teljesen felesleges találgatni.
Mellesleg az iPhone is visszaszorul egyszer. Nem lesz az idők végezetéig a legnépszerűbb okostelefon. -
kiskaktusz
addikt
Tökömért állt rá mindenki erre a már beteges méretnövelésre?!
Kompenzálni akarják valamely hiányosságukat, hogy az összes telefon nagyobb az előzőnél?
-
gzbotii
nagyúr
Meg mindig ezt a beteg "kepet" linkelik mindenhova
-
donceleger8
őstag
Komolyan, ezt az iphone-t nem lehetne kihagyni valahogyan? Most is említésre kerül a cikk végén! Az ember lépten-nyomon apple termékbe bukkan. Interneten naponta kb háromszor bukkan fel váratlanul egy üzenet, miszerint ipad3 nyertem! Mindenhol apple terméket lehet nyerni! Hát ennyire nem megy, hogy nyomatni kell ezerrel és még hébe-hóba mobilos cikkekbe is bele kell venni??
-
F-ECT$
titán
Aszondja', hogy a 4.65-nél jóval nagyobb, azaz 4.8-as. Egyébként meg a Note 5-ös, és azzal is el lehet lenni. Btw az sgs2-vel is néha egyensúlyozni kell, ha 1 kézzel szeretném használni, de ez még nem okoz gondot a napi használat során.
-
Wisdome
tag
A következő S3-as hír most már lehetne valami hivatalos, ami nem találgatáson vagy 1-2 állításon alapul. Személy szerint nem látom ezeknek a kérdőjeles, találgatós híreknek értelmét...
-
bongeszo
aktív tag
Nekem tetszik, hogy végre nem másolnak, hanem nyomatják a nagyobbnál nagyobb kijelzőket! Szerintem ez egy külön kategória és elhiszem, hogy sokaknak bejön.
Akinek meg nagy az ne vegye meg és kész. Nekem is nagyok az asztali pc-k ezért nem is veszek, de nem sírok, hogy mekkora asztal kell már ennek meg ilyenek... -
UFO_88
csendes tag
Jó nagy, de szerintem a mobilpiacon a fejlődést nem a kijelzők nagysága fogja meghozni.
Mindenesetre ilyet még nem láttam soha életemben ezidáig. Grat. -
Apika
addikt
Látom nagyon szimpatikus ez a koncepciókép, mert mindig ez kerül beszúrásra. Egyébként nekem is tetszik. Mivel - feltehetően - magas árral fog nyitni, egyedül ez tántoríthatja el a jónépet a vásárlástól, és a tömeges elterjedésétől...
-
Dany007
veterán
4,8 szerintem is batárnagy. Ez így inkább azoknak fog bejönni, akiknek eddig mondjuk a Note is tetszett.
Mert akkor már inkább tabletet vesz az ember. 4-4,3 fölé nem szabadna menni. Egyszerűen nem tudom hova rakni a farmerbanDe még télen, nagykabátba se lehet hova rakni egy ilyet... Hát még nyáron. Képzeld csak el, 35 fok, rövid gatya póló. Puff... Telefon? kulcs pénz? Stb... ? Hova? Külön kis retikülbe?
Nőknek nem gond. Na de a férfiaknak? Csak nem fogok külön táskát hordani azért, hogy legyen hova elrakni a 4,8 colos tepsimet.. :S
-
törölt tag
Nevetséges.
-
Napfénysüti
nagyúr
4,8 hüvelyk, te jó ég.
Pár év és tényleg tabletekkel fogunk telefonálni?Mondjuk én bízom abban hogy ez csak kacsa és nem lesz ekkora dög az S3.
-
Dr. X
aktív tag
Szerintem a 4.6 még ideális lenne azon túl talán már nem kellene erőltetni. Mondjuk 0.3-0.4 hüvelyket simán nyerhetnek az edge to edge kijelzővel szóval nem lesz feltétlenül nagyobb, mint az SII.
-
Segal
veterán
Én sem értem miért ezt a képet erőltetik egyfolytába amikor ennél már van sokkal reálisabb verzió vagy ha már mindenképp ezt akkor miért fárasztó dolog aláírni (vagy legalább a cikkbe) hogy illusztráció!!
Amúgy meg a gyorsan filmelőtt összecsapott kiskezű síróbajnokok el ne kezdjék megint a nyafogásukat!!
Ha nem tetszik akkor veszel másikat! Ennyi
Én azt se bánnám ha NOTE méretű lenne -
vicze
félisten
Nagyon unalmasak már ezek a pletykák...
-
HaZsolt
őstag
4,8 as kijelző... Azért az már sok. Telefonokról van szó. Minek 4,0 fölé vinni a méretét, már itt is nehéz kényelmesen fogni a telefont pedig nekem még nem is kicsi a kezem
-
Tikakukac
titán
Kicsit ordas az a kijelző. De tényleg...
-
majd meglátjuk mit szól hozzá a piac aztán kiderül , hogy nevetségesek voltak vagy sem.... Én személy szerint várom kíváncsi vagyok milyen lesz...
-
Indy1
tag
Nekem tetszik kulsore, de ugy tunik hogy nehez lesz zsebretenni.
Legalabb a SGS2 olcsobb lesz, es az osszes elod is.... -
HXY
addikt
Az i9100-nál nagyobb telefon nekem se kell, de nagyobb kijelző jöhet!
A Galaxy S2-nél felül meg alul elég nagy hely nincs kihasználva.
A vékonyság helyett inkább a tetejétől az aljáig tartson a kijelző! -
Kanczy
veterán
Ez már fölöslegesen és nevetségesen nagy szerintem... ha nem csak a kijelző, de a telefon mérete is növekszik, akkor már zsebre sem lehet majd tenni
-
hitman77
senior tag
Szép, de lassan egy tablet lesz belőle.
-
berbatov2
senior tag
Sokadszorra is nagyon bejövős, ha ilyen lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre biztosabbra vehető a Samsung Galaxy S sorozat legújabb tagjának gigantikus mérete.
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest