Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #121 üzenetére
márpedig az sgs2 jóóóóval jobbank igérkezik... (ejj de nehezen jönnek ezek a szavak a számra... mégiscsak egy samsung...)
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #112 üzenetére
Az Opera tényleg nagyon közel van hozzá, ebben egyetértek.
#111: Így már értem.
-
GALARDO
addikt
válasz
ForRedGlory #112 üzenetére
De van aki nem szeretne ilyenekkel szórakozni mint pl én de ha te szereted a bonyolultságot és hogy nem felhasználóbarát akkor használd egészséggel .
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #107 üzenetére
Ha én veszek iPhone-t biztosan nem sztív dzsobz meg Handrás apánk miatt veszem meg. Tehát nekem tök mindegy, hogy ők mit mondanak. Vagy ha megveszem az azt jelenti, hogy kötelességem mind a két személyt hallgatnom? Vagy most nem értem hogyan jönnek ide.
Ha veszek egy WP7-et azt se azért veszem, hogy meghallgassam Steve Ballmer-t.
Azért veszem hogy a legminőségibb alkalmazásokat használjam rajta mindenféle lag/microlag/akadás/nevezzük bárminek a (szerintem) legszebb elérhető kijelzőn. (retina)Ja és mindezt out of the box állapotban, azaz gyárilag.
A kinézet szubjektív dolog, az Android (sőt a TouchWiz) szerinted miért olyan amilyen? Az egészről üvölt, hogy iOS copy. Tudom nem ezeket használod, de akkor is egy másolat, szóval ugyanolyan. Ha az iOS unalmas, akkor az Android is az. Az, hogy lehet változtatni az szép és jó, kérdés mennyire jók ezek a tákolt szarok. Van 1-2 igényes, szép téma, pl. a GenX, de a többség undorító.
-
GALARDO
addikt
válasz
ForRedGlory #107 üzenetére
Hát ha én is csak nézegetném akkor én is megunnám de tudod én használom a jó kis appokat amiért érdemes szifont venni meg hogy december óta amióta megvan egyszer ismétlem egyszer se fagyott le és nem gondolkozott el míg egy ismerősöm sgs-e 2x lefagyott egy óra alatt alap ROM mert én csak így fogadok el telót ahogy megveszem régen pl volt omnia 2-őm alap ROM volt rajta ááá könyörgöm had használjak már egy 100 rugós telefont buhera nélkül el is adtam.
108:Ebbe tényleg nem menjünk bele mert nagy sértődések lennének.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #96 üzenetére
ok,
akkor a többieknek: itt a videó. nehéz kitalálni, hogy mi benne a csalás, de van. Handras sem jött rá.
arról nem is beszélve, hogy ilyen Keldor papa által microlagnak nevezett röccenéssel tele van a gyári sgs, de ugye más szemében a szálkát... no meg ugye átverős is a video, ahogy írtam.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #92 üzenetére
videódat nem linkeled?
89: én miért ismerném jobban mint te? -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #69 üzenetére
Egyre többen bólintanak rá arra itt is, hogy valóban laggol az Android. De tudom, te ezt úgyse fogod belátni. Igazán odatehetnél az SGS-ed mellé egy iPhone 4-et meg egy Omnia 7-et és nézegethetnéd, persze csakis úgy, hogy nem döntöd el előre fejbe, hogy az alma meg az Omnia szar.
Amúgy akkor mi alapján döntsük el?
Programok vagy Market alapján? Azok alapján is gyenge...
Mr. Byu: Nekem még nem volt iPhone-om, de szerintem az Android fanok sokkal rosszabbak és elvakultabbak. Maximálisan egyetértek a leírtakkal.
-
GALARDO
addikt
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
Hát igen amiket linkelt mind gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged