- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
csak ebben az a szomorú, hogy ForRedGlory-nak többször is feltettem a kérdést, hogy be volt-e kapcsolva a funkció, de a helyesbítés nem érkezett meg, így csak a kritikája maradt meg az utókornak, hogy az i4 így laggol feloldásnál. Ahogy az Dotcom kommentjéből is látszódik, hiszen ha tudta volna, hogy mi az igazság, biztos odaírta volna az itteni kommentjébe kiegészítésnek, vagy fel sem hozza.
116: egy videót is kérhetnénk, hogy azok az animációk vannak-e a tákolt témában mint az eredeti wp7ben, és olyan sebességgel mennek-e?
122: na igen, felőlem az iphonet dobhatjuk is, hasonlítsuk wp7tel, ott is ezek az érvek lennének, jogosan. (sőt, egy leheletnyivel tán még az iosnél is jobb gördülékenységben) kivéve (még) az appok minőségét/mennyiségét.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #96 üzenetére
ok,
akkor a többieknek: itt a videó. nehéz kitalálni, hogy mi benne a csalás, de van. Handras sem jött rá.
arról nem is beszélve, hogy ilyen Keldor papa által microlagnak nevezett röccenéssel tele van a gyári sgs, de ugye más szemében a szálkát... no meg ugye átverős is a video, ahogy írtam.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory #92 üzenetére
videódat nem linkeled?
89: én miért ismerném jobban mint te? -
joey04
titán
válasz
Brutális eb #46 üzenetére
84: ez nem általános rendszer sebesség... ez lenne a lényeg.
ami ellen nem értem minek harcolni. cserébe sokkal nagyobb szabadságot kapsz testre szabhatóság területén is, és az egyéb korlátozás (pl.: bt) is kevesebb. De nem olyan gördülékeny. van akinek ez a fontosabb, van akinek az. én nem akarok buherálni, ezért ios és ep7 jobban fekszik. és talán az átlagfelhasználó sem akar rom-ot cserélni, hanem egy gyárilag akadásmentes rendszert akar. sok buhera után meg lehet közelíteni az ios/wp7 sebességet, de jb után az iphoneon is megszűnik a legtöbb korlátozás. -
joey04
titán
a proci mindegy, mert az android képtelen ios/wp7 sebességre, inkább a kijelző az érdekes. nagyon kíváncsi vagyok a samoled plusra, javult-e valamit, vagy az slcd modell továbbra is jobb-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Goddess of Victory: Nikke
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest