- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Magát az érzést meg tudom érteni, mert pl. asztali operációs rendszereknél én meg abszolút Ubuntu (linux disztribúció) fan vagyok, különösen a windowssal szemben, de bizonyos dolgokban épp az általad említett szabadság miatt akár az OSX-el szemben is.
Egy zsebbe dugható mobil eszköznél viszont nekem mások a prioritásaim, és bizonyos dolgokat viszonylag könnyű szívvel el tudok fogadni, ha cserébe egy rakás más előnyt kapok.
Ugyanez a logika nyilván másokat az android irányába vezet, de tényleg ne menjünk bele, mert mint említettem, a gondolkodást meg tudom érteni. Hogy a klasszikus elferdített mondással éljek: "ízlések és rokonok".
-
davidsz
senior tag
A Bladeet a a frissítés hiánya miatt nem választottam, valamint nem voltam biztos benne, hogy megy gördülékenyen minden. - elképzelhető, hogy jó alternatíva lenne még.
Keldor papa: Nálam a facebook meg minden munka miatt van elsősorban. Ami sok "szart" használok, azt ugyan úgy nem használja az emberek 99%-a. Tehát elmondhatom hogy nálam melózik a telefon
ténylegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest