- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
iPhone helyett sajna egyik Android sem érdemel megfontolást, ugyanúgy mint ahogy egy müanyag dömper vsárlása esetén sem... nem tom érted-e...
viszont ha egy használható/tastreszabható telefont szeretnél, amit esetleg melóra IS használnál, akkor számomra ismétlem számomra az android jöhet szóba az iphone semmikép sem.
mellesleg én nem láttam itt olyan hsz-t ami egy lyan almásat küldött volna el aki nem trollkodni jött. ha pedig trollkodni jött, akkor nagyon jól tudta mire számíthat.és igen az iPhone jó telefon de nem mindenkinek! sőt! nagyon sok mindenkinek nem alternatíva, ennek lehet több oka is, most itt nem állnék neki felsorolni, mert ez marha szubjektiv.
nekem is van véleményem, használtam is. marha jókat játszottam vele de igen hamar meguntam. androidból is a hatodikat nyúzom és átlag hetente más a home-om. sőt néha a romom is... nekem az iphone, börtön. -
MartOOn
addikt
válasz
tariattila #135 üzenetére
az enyém ébred rendesen...
-
MartOOn
addikt
valaki csak játékra használja meg mp3akat hallgat...
én pl folyamatosan pdf-eket olvasok rajta (üzleti árlisták) tovább is küldöm őket emilben vagy brututtyon. AZONNALI emil szinte természetes már nekem. (G-mail) jegyzet hegyek (meetingeken) képekkel!!! illusztrálva... AZONNALI online szinkronizációval laptopra. vcardok, QR kódok soroljam még? na ez masszív napi használat! anno próbáltam mindezt iPhone 3G-vel... 3 napig bírtam.
-
MartOOn
addikt
na! egyik almás sem ismeri fel milyen os-el megáldott jószág van a ezen képen???
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory #121 üzenetére
márpedig az sgs2 jóóóóval jobbank igérkezik... (ejj de nehezen jönnek ezek a szavak a számra... mégiscsak egy samsung...)
-
MartOOn
addikt
hónapok óta van egy 18ezer forintos telefonom... alap gyári 2.1 Androiddal. semmi buhera.. nem fagyott még le, gyönyörű kijelző, rengeteg jól használható app...
szal iphone ill sgs is ENNYIÉRT elbújhat...
(GYengébbek Kedvéért: nem fikáztam egyiket sem, csak ár/érték arányban szerintem van jobb választás is)
peace!
és akkor egy taláóskérdés: milyen teló is ez:
-
MartOOn
addikt
ej, nem szeretem a samu telóit de ez nagyon jónak igérkezik! remélem a többiek is felnőnek a feladathoz! el tudnék képzelni egy hasonló tudású ZTE telefont mondjuk 50-60 ezer környékén!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest