- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
Én meg inkább veszek fele annyiért egy sgst, mint egy i4et, és rászánok fél (max 1 órát) és felrakom a legfrissebb rom-ot, ennyire nem drága az órabérem
Amúgy más országokban nincs ilyen, pl. hollnadoknál hivatalos 2.2.1-van, tehát beviszed a szervízbe és mindenféle utána olvasgatás nélkül felrakatod (KIES-el is fel lehet, de azt inkább hagyjuk
)
Android kinézete unalmas? Nagyon durva dolgok alkothatók, nézzetek meg pár oldalt itt. Ja és ehhez általában semmi root vagy hasonló nem kell, csak 1-1 programot kell felrakni.
-
MartOOn
addikt
hónapok óta van egy 18ezer forintos telefonom... alap gyári 2.1 Androiddal. semmi buhera.. nem fagyott még le, gyönyörű kijelző, rengeteg jól használható app...
szal iphone ill sgs is ENNYIÉRT elbújhat...
(GYengébbek Kedvéért: nem fikáztam egyiket sem, csak ár/érték arányban szerintem van jobb választás is)
peace!
és akkor egy taláóskérdés: milyen teló is ez:
-
ForRedGlory
félisten
Ez van. Én meg rászánok 20-25 percet az életemből és olyan lesz az SGS, mint az iphone4 sebességben. -.- Csak a Safari gyorsaságát irigylem, mondjuk azt nagyon. Bár Opera mobile kielégít, gyorsaságban kb egy szinten vannak.
Aki meg nem akar rászánni fél órát, hanem kiad kb 100 rugóval többet, az meg is érdemli (Telenor 30k-s SGS-ről beszélek...)Keldor papa: szerintem ne menjünk bele, hogy mit lehet az andoid külsején módosítani és mit nem, mert a "mit nem"-re nem igazán lehetne példát felhozni
Viszont érdekes érvelésed van az "unalmas" témakörben. Nálam az az unalmas, ha ugyanazt kell néznem és nem módosíthatom. Az android minden csak nem unalmas.
Ha megunod, felteszel másik kinézetet, launchert (sőt még magadnak is csinálhatsz egyedit), stb, és nem unod meg. Ja igen, mind ingyen van... Persze van fizetős is, de ingyenesek között is vannak profi megoldások. -
ForRedGlory
félisten
LOL, nem vagytok semmik... és maradjunk ennyiben, nem akarok sértődést.
Képesek vagytok 1-1 hozzászólást kiemelni, ami az iphone bandának kedvez?? Most menjek bele ebbe én is és kezdek el ellenpéldákat linkelni?
Minimum ugyanannyit tudnék linkelni, vagyis ha a nagy számok törvényét veszem alapul, akkor sokkal többet, mivel jóval többen rühellik azt amit az apple képvisel, mint azt amit az android. -
keIdor
titán
-
Bocs, nem neked akartam címezni.
Ha tényleg lesz két eltérő HW akkor erősen meg kellene különböztetni, hiszen a két processzor valószínű, hogy nem azonos teljesítményű. Talán még árkülönbség is lehet a két sorozat között. Lehetne Pl: Galaxy nV S II
3D-n kívül tesztelték már valamivel? Linpack pl? -
lehetni lehet, csak vannak bizonyos feltételek, amiket nem mindenki tart be!
nem feltétlenül kell moddolt/főzött firmware verzió ahhoz, hogy jól és gördülékenyen működjön...
mellesleg gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy láttam már i4 telcsit látványosan akadozni, mivel olyan használta, aki csak telepítgetni meg állítgatni tudta, normálisan használni nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest