Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Ezt alátudom támasztani. Fantasztikusan szól egy jó fülhallgatóval. Én [Mangird Tea] -vel használom.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Amatőr kérdés, de hol lehet beállítani, hogy a fotók ne olyan baromi nagy felbontásban, rengeteg helyet elfoglalva készüljenek?
Az S-7 ben adta magát, itt meg sehol sem találom
Előre is köszönöm a segítséget4 -
Kékes525
félisten
válasz
szemy94
üzenetére
De nem ér majdnem 500 ezret az 512-es, ami kellene az S21-ből. Várok az S22-esre. Abban talán jobb SOC lesz és bővíthető is lesz. De lehet, hogy az A52-est veszem meg. Nem tudom, annak milyen zenei képessége van. Az is fontos lenne. Az S21-é jónak tűnik ebben a tekintetben.
-
Badboys
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Igazad van a szart akárhogyan csomagoljuk és nevezzük az akkor is szar marad.
-
szemy94
senior tag
válasz
Namelesske
üzenetére
Ő inkább vette volna a még hígabbat, a bővíthetőség miatt, erre írtam, hogy a kevésbé sz@rt gondolja át inkább.
-
szemy94
senior tag
válasz
Namelesske
üzenetére
Gsmarena S20 71H, S21 93H.
Tartom, hogy a 2100 KEVÉSBÉ elcseszett, mint a 990, azt nem mondtam, hogy nagyon jó SOC. -
kutga
félisten
válasz
Namelesske
üzenetére
A52 valóban kellemesre sikerült. Kolléga ma vásárolt egy I12 minit, piros színben, egész pofás telefon. Annyira nem is mini.
-
Namelesske
addikt
válasz
szemy94
üzenetére
Az Exynos 2100 is elcseszett egy SOC. Érdemes megnézni a DXOMARK akku tesztjét.
Most én nem kommentálnám azt a féltéglányi telefont amit egy 2200-as akkus mini telefon hülyére tud verni processzorban és akkuban is... Hagyjuk szerintem az Exynost mert végtelenül gagyi a 2100-is. Saját szememmel látom mindennap. A72-őt kell venni vagy A52 5G-t ha valami jövő biztosabb kell. Az egész S szériát be lehetne szántani a 20 óta... A Note már el is kezdte a csomagolást... Egy életre megtanultam Samsungból csak a midrange.
-
Kékes525
félisten
Nekem nagyon drága a Samsung tárhely megfizetése és nem használnám ki a gyorsabb sebességét sem. Képek és zenék tárolására, képek megnézésére, zene lejátszására a lassúbb, de sokkal olcsóbb bővítőkártyák tökéletesen elegendőek. Például ez 33 557,76 forint: [Samsung EVO Select 512GB microSDXC UHS-I U3 100MB/s Full HD & 4K UHD Memory Card with SD Adapter (MB-ME512HA/EU)] Ráadásul nem is lassú: "High Speed: Supports 4K UHD and Super Slow Motion recording at 100MB/s read and 90MB/s write (UHS-I U3)" Ha ezt telefon tárhelyben venném meg az S21 esetében, akkor körülbelül 165 ezer forinttal lenne drágább az 512-es modell a 128-assal szemben az árukereső alapján. [link] , [link] Azaz a bővítőkártyával mintegy 130 ezer forintot nyernék, ami nem semmi.
kutga
Igen, még az is.
-
Kékes525
félisten
Igazad van, nem a RAM-ra gondoltam. Nagyon meleg volt tegnap.
Azt hiszem nekem teljesen elég a napi munkához a 128 GB, és adattárolásra (kép és zene) pedig veszek egy 512 GB kártyát. Mivel a 21-es nem támogatja a memóriakártya használatát, így marad a 20-as. Tudni esetleg, azt, hogy a S22-es támogatni fogja e? Szerintem nagyon elhibázta a Samsung azt, hogy nem tette lehetővé az S21-ben a memóriakártya használatát. Itt van egy kis találgatás az S22-esről: [Samsung Galaxy S22 (SPEKULÁCIÓ): Új zászlóshajó érkezik rekordminőségű kamerával? | Alza.hu] -
icemad
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
A ram az tök más dolog. Telefonban azt te nem bővíted sehogy.
Amire te gondolsz szerintem az a háttértár. Egyébként az s20/21 szériában elég gyors a belső. A nagyobb sebesség pl 4k/8k videófelvételhez kell(het). Az ilyen felhasználáshoz gyorsabb memóriakártya kell, az sem feltétlenül olcsó. -
Kékes525
félisten
Mivel jobb a Samsung galaxyk S sorozatában épített RAM egy külső memória kártyától? Gyorsabb? A külső kártyával bővített RAM sokkal olcsóbb, mint a telefonban lévő. Adattárolásra, média tárolására a külső is tökéletes. Jól gondolom? Most nézegettem az S20 és S21-et. Hiába jobb az S21, nem bővíthető a memória és a telefonba épített, pedig nagyon drága.
-
Badboys
őstag
Tegap este megjött az MM rendelés 1 hét volt. Végül nem lett kék hanem a menta. A páromnak vettük.
-
updog
őstag
Hát nem tudom, itthon én azt tapasztalom hogy a 4g az Borsod északi csücskében is maxon van, bármire jól használható sebességgel (stream, online zene, navi, netezés akár hotspotra osztva, vagy ezek tetszőleges kombója, na jó, én nem játszok online telefonról... ki csinál olyat?
), 5g meg a bulinegyeden kívül még nincs Magyarországon. A gigabites digi optika meg fillérekért van az átlag (pesti) panelban, eszembe nem jutna lecserélni
De jó nektek a 90%-os 5g lefedettséggel, nyilván én is élnék vele ha már lehetne itthon
-
bendegruz
őstag
Mjuk azt nem értem, hogy hétvégén amikor rendeltem, 180 volt a piros.
Most 229 az osszes a feheren kívül.
A rendelésben is 180-at irtak. -
icemad
nagyúr
válasz
Badboys
üzenetére
Közönséges földi halandónak is jobb az 5g. Stabilabb, gyorsabb, a válaszidő minimális. Ez mondjuk online játéknál fontos. Nekem 2 euróval lett több a havi előfizetés ára. Arról nem is beszélve, hogy így talán már lemondhatom a rohadt drága vezetékes netet. Az 5g lefedettség meg kb 90%...
-
Badboys
őstag
válasz
haloli9
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy az Eu s ra vállal mivel itt a fórumban rákérdeztek és azt mondták, hogy 1 évet vállalnak. Elnézést senkit sem szeretnék téveses tájékoztatni.
bendegruz: Viszont ezért cserébe jóval drágább lesz az előfizetés. Azért csendben megkérdezném mire is nem elég a 4G? Egy üzleti válalkozást megértem, hogy szüksége van rá, de egy közönséges földihalandónak?
-
Badboys
őstag
válasz
bendegruz
üzenetére
Köszönjük csak annyi a baj, hogy mint fentebb írtam az 5G nem forgalmazták Magyarországon hivatalosan. Amennyiben szerencséd van Eu, termék akkor 1 évet vállal a samu. Amennyiben nem hát akkor sajna buktad a garanciát csak a bolti esetleg. Azért ennyi pénzt berizikózni hát? 4G kapsz hivatalosan szerintem nem olyan fontos az az 5G hacsak nem vagy valami fontos ember. Sajnos a 4G vel is vannak gondok helyenként. A te pénzed teszed kockára.
-
Sonex79
aktív tag
Rövid beszámoló 1 hét után: összességében nagyon pozitív eddig az élmény! akkumulátor teljesítménye elegendő, könnyen elérem a 6 óra SOT-ot, gyorsan fel lehet tölteni, pl. 16%-ról 1 óra 19perc. Kijelző nagyon jó, most már nem igazán hiányzik hogy az S8-cal bármit is csináljak, tetszik az is hogy ez sík. Elegendő komoly napsütésben is a fényerő. Ujjlenyomat olvasó gyors, nincs vele semmi gond. Rendszer maga is gyors, 120 Hz-es képernyő frissítés nagyon üt! Kamera szintén bőven jó. Megérte megvenni! (4g-s snapi)
-
zibo73
aktív tag
válasz
Namelesske
üzenetére
Köszi szépen!
-
bendegruz
őstag
az emagnál most 180ezer a snapdragon 5g-s verzió
-
-
zibo73
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót,kérdésem az lenne milyen fólia van rajta gyárilag?
Érdemes lecserélni vagy elég egy tok rá.
Köszi! -
Doma88
tag
Másnál is gyenge a rezgés? Maxon van mégis alig lehet érezni/hallani. Régi S7-nél ugyanez volt bajom, hogy ott is gyenge volt a rezgés de az már 5 éves volt, új korában rezgett ahogy kellett de ez meg se közelíti azt a szintet. :/
-
andras0x0x0
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ! A gyári lesz a befutó.
-
kisgeee
tag
Sziasztok.
Nemrégiben én is S20FE snapis boldog tulajdonosa lettem. Egyetlen dolog van ami nem annyira tetszik, nem tudom van -e rá megoldás. Tudom, nincs benne macro mód, de egyszerűen a közeli fotók nem szépek, ha közepén éles akkor a széleken homályos. Másnál is ilyen, van erre valami trükk?
-
válasz
andras0x0x0
üzenetére
Samsung gyári vált be, az első amit Namelesske linkelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Revolut
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
Pedig én is azt használom a FiiO BTR5 segítségével.