Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nazara

őstag

válasz Eli577 #116 üzenetére

Ebben a profitorientált világban ez igy megy, nem csak a Samsung cselekszik igy, csak mivel ők vannak az élen, az ő portékájuk a legkelendőbb, ezt veszed észre először, rájuk haragszol emiatt.

A Pentile-nál én is az S3 - Note2 kapcsolatára gondoltam, hogy utóbbi jobb kijelzőt kapott, csak eddig többségében olyan visszajelzésekről hallottam, amik nem voltak tőle elájulva. Saját véleményt meg nem nagyon tudok mondani, nekem a Note Pentile kijelzője is isteni...

Én mostanában gondolkoztam azon, hogy váltok az S3-ra, de gyakorlatilag csak a hosszabb üzemidő, erősebb processzor és a tovább tartó support szól mellette. A nagy kijelzőt imádom, tökéletesen tudom kezelni, fél év alatt, kb. két alkalommal volt olyan, hogy nem sikerült valamit elsőre megoldani rajta egy kézzel. Ráadásul a kiszivárgott JB-vel már olyannyira gyors, hogy az igényeimnek maximálisan megfelel. Ha az S3-ban is 2 Gb RAM lenne, nem haboznék - ezzel viszont el is értünk az előbb tárgyalt témához.

(#118) Keldor papa: Akkor ezek szerint tájékozatlan vagyok ilyen téren. :( Mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon érdekelnek az Apple-lel foglalkozó cikkek, legtöbbször rájuk sem hederitek.

Új hozzászólás Aktív témák