- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Egy óra, két rendszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Ebben a profitorientált világban ez igy megy, nem csak a Samsung cselekszik igy, csak mivel ők vannak az élen, az ő portékájuk a legkelendőbb, ezt veszed észre először, rájuk haragszol emiatt.
A Pentile-nál én is az S3 - Note2 kapcsolatára gondoltam, hogy utóbbi jobb kijelzőt kapott, csak eddig többségében olyan visszajelzésekről hallottam, amik nem voltak tőle elájulva. Saját véleményt meg nem nagyon tudok mondani, nekem a Note Pentile kijelzője is isteni...
Én mostanában gondolkoztam azon, hogy váltok az S3-ra, de gyakorlatilag csak a hosszabb üzemidő, erősebb processzor és a tovább tartó support szól mellette. A nagy kijelzőt imádom, tökéletesen tudom kezelni, fél év alatt, kb. két alkalommal volt olyan, hogy nem sikerült valamit elsőre megoldani rajta egy kézzel. Ráadásul a kiszivárgott JB-vel már olyannyira gyors, hogy az igényeimnek maximálisan megfelel. Ha az S3-ban is 2 Gb RAM lenne, nem haboznék - ezzel viszont el is értünk az előbb tárgyalt témához.
(#118) Keldor papa: Akkor ezek szerint tájékozatlan vagyok ilyen téren.
Mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon érdekelnek az Apple-lel foglalkozó cikkek, legtöbbször rájuk sem hederitek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Plazma TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Viccrovat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest