Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
Nekem például problémát jelent a Note, mert tavaly a Note 2 miatt a Samsung szándékosan "butította le" az S3-mat. Persze ez már csak akkor derült ki, amikor a Note 2 kijött nyár végén. Az S3-nál meg kijött ugye a "kevés" ram problémája, valamint a pentile amoled.
Hogy ez miért probléma?....azért mert valszeg a Samsung ugyanazt fogja csinálni, mint tavaly és direkt visszatart egyes dolgokat, amiket majd csak a Note következő generációjába raknak bele. Ez nem túl felhasználóbarát megoldás, mert a legtöbben nem azért nem vesznek Note-ot mert 10.000-rel drágább, hanem azért mert ezen felhasználóknak nem praktikus a mindennapos használat során a mérete miatt. Én pl ezért is fejtem ki itt a nem túl pozitív hangvételű véleményemet, ugyanis nem értem, hogy miért nem kaphatják meg a magamfajta felhasználók is a csúcshardvert, csak kisebb kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi