- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
Nekem például problémát jelent a Note, mert tavaly a Note 2 miatt a Samsung szándékosan "butította le" az S3-mat. Persze ez már csak akkor derült ki, amikor a Note 2 kijött nyár végén. Az S3-nál meg kijött ugye a "kevés" ram problémája, valamint a pentile amoled.
Hogy ez miért probléma?....azért mert valszeg a Samsung ugyanazt fogja csinálni, mint tavaly és direkt visszatart egyes dolgokat, amiket majd csak a Note következő generációjába raknak bele. Ez nem túl felhasználóbarát megoldás, mert a legtöbben nem azért nem vesznek Note-ot mert 10.000-rel drágább, hanem azért mert ezen felhasználóknak nem praktikus a mindennapos használat során a mérete miatt. Én pl ezért is fejtem ki itt a nem túl pozitív hangvételű véleményemet, ugyanis nem értem, hogy miért nem kaphatják meg a magamfajta felhasználók is a csúcshardvert, csak kisebb kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest