- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Ezzel én is egyet tudok érteni, de ez nem csak a Samsungra, hanem a multik nagy részére is jellemző. Ugyanakkor nekem nem azokkal a felhasználókkal van bajom, akik érvekkel alátámasztják, hogy mi a problémájuk (pl. Te magad), hanem az olyanokkal, akik az összes hasonló hir alatt teleszemetelik a fórumot a fröcsögésükkel, hogy ezért meg azért nem jó a nagy kijelző, és hogy én nekem sem lehet, mert tuti, hogy hazudok, és ráadásul még hülyén is nézek ki az utcán. És elég kevés valós öö 'tápértékkel'
rendelkező hsz.-t lehet olvasni, amiben valós problémára hivják fel a figyelmet. Például, hogy az S3-ból kispórolták a plusz 1 Gb RAM-ot.
A kijelzőben már nem lennék ennyire biztos, annak ellenére, hogy a Nóta2 nem pentile kiosztást használ, sokak szerint még ez is messze van az ideálistól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest