Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
válasz
Cyberpunk #113 üzenetére
Pont azért. Belerakják a jobb hardware-t abba a készülékbe, amit vélhetően kisebb számban adnak el...és voila, máris magasabb számokat produkálnak az eladások terén (a másik meg, hogy az S3-ba bekerül az "olcsóbb" HW, így azt meg nagyobb haszonnal tudják eladni, mivel az meg rekordeladásokat produkál).
Most őszintén, ha kihozták volna ugyanazzal a HW-vel a Note 2-őt, mint az S3-mat, akkor a kutya se cserélte volna le pl. a régi Note-ját. Az a 3-3,5 hónap különbség, ami a két telefon bemutatása között volt, nem gondolom hogy egy Samsung méretű vállaltnál jelentene bármit is. Ha akarták volna, akkor az S3-ba is bele tudták volna rakni ugyanezt a HW-t, csak akkor ugye a Note 2-nél nincs semmi újdonság, csak a kijelző mérete.
Én pipa vagyok emiatt a Samsungra.
(#115) Nazara: a pentile-nál az S3-ra gondoltam, mert a Note 2 már nem azt használ (ami elég rendesen látszik is). A többivel egyetértek, sok a "szemét hsz.". Sokaknak nyilván ez a kijelzőméret jobban fekszik, amit a Note sorozat használ, nekem is tetszik....de mégsem tudtam 2-3 hétnél tovább használni a méretei miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Total Commander
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest