- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Merjék azt mondani a Htc-re ,hogy ugyan azt a dizájnt majmolja.
Engem nem zavar, az hogy ilyen lett. De a hátlap gagyi.
Ez a processzor es kijelző is mindenre elég . -
Nekem igazán tetszenek az eddigi Galaxy S szériás telefonok, DE ez az S5 hátlap csúnyán el lett rontva, ÉS nem hozott olyan újdonságot, ami miatt megérdemelte az új generációs számozást.
Őszintén remélem, hogy ennek az ocsmány hátlapnak erős negatív visszhangja lesz, melynek hatására összekapják magukat a Samsung-nál, és legközelebb alkotnak valami olyat, amit valóban megéri várni. -
Griff55
senior tag
Számomra inkább csalódás az s5, viszont a galaxy fit nagyon tetszik
-
petrson
senior tag
ezért kár volt kapkodni... én design fronton vártam volna valami újítást, ez így szerintem nem túl átütő. persze nehéz manapság már igazán újat mutatni, az ujjlenyomat-olvasó meg ugye nem egy spanyolviasz.
-
Palibá
tag
HEHEHE
Az azért jelent valamit, hogy a végén amikor mentek az emberek tapogatni, látszott a felvételen hogy a csóka 1020-al fotózta az S5-öt.
Nem S4-el és nem is S4 Zoommal, vagy egyébbel, hanem NOKIA-val!
-
Robby268
csendes tag
Ezt az ujjlenyomat olvasót úgy mondja,mintha tényleg ők találták volna ki
-
Gambas
tag
Szétb@sz az ideg....A Show gyönyörű...erre előveszi ezt az s4 et más hátlappal??? Mi a f@szom ez?? Öszintén bevallom hatalmas Samu fan vok...De most volt elég😏A Note3 agyba főbe veri design-ra...tehát maradok ennél!Samsung meg rohadjon meg de tényleg😊
-
M5Norbi
őstag
Na igen. Nekem nincs bajom az eddigi modellek külsejével.Az sem zavar hogy hasonlítanak egymásra a drágább és az olcsóbb modellek úgysem veszek meg csak egyet.
De azért most vártam valami kis változást. Hátha élőben jobb azért.
Mindenben jobb valamivel de valahogy nem varázsol el.
-
AS
félisten
-
SzlobiG
félisten
Hát erre nem kell cserélni a G2-t.
-
Csigavair
tag
Sokkot kaptam rossz értelemben
Remélem élőben szebb mint képeken, mert hát..... nem valami stylish
-
M5Norbi
őstag
Nem nagy szám
Sokkal jobbat vártam.
-
AS
félisten
Nekem kékben akkor is tetszik
-
Robby268
csendes tag
Csalódás..
-
AS
félisten
Hátlap akkor vizáloság miatt ilyen
kékben nagyon jóó
-
Kasya
nagyúr
A design mintha hajazna a regebbi modellekre. Sok tavalyi panaszkodo most orulhet
-
Palibá
tag
Tényleg ilyen lesz!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Fú de csúnya. Vagyis gagyi.
Most valami miatt hahotázásba kezdtem, de gagyi te jó ég. -
AS
félisten
válasz
Don't Panic #133 üzenetére
sony Z2 ben még ennyi sincs
-
-FreaK-
veterán
Megnézve az Engadget-es preview-t, hát ismét csalódtam a Samsungban.. Úgy látszik a prémium anyaghasználat megint csak pletyka volt. El sem tudom mondani mennyire szánalmasnak találom hogy képesek ezt piacra dobni mint csúcs készüléket. A gagyiság netovábbja. Most fogok új telefont venni, amint piacra kerülnek az idei mobilok, a Samsung így nálam ki is esett, marad a Sony, HTC és még esetleg a Xiaomi MI3.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Kezdődik. Végre.
-
Ailton
tag
Eddig nagyon Samsungos...
-
generic
senior tag
Azt hittem 5.25ös kijelző lesz, meg 3GB ra, sajnos egyik sem jött be.
-
adamikus
tag
Már 10 perce kezdődnie kéne, minek kezdenek bele egy újabb számba ?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Mennyien vannak.
-
generic
senior tag
-
joey04
titán
így nem nehéz 2 órás műsort összehozni.
-
csatakacsa
tag
Az új samsung hegedűk. Ennyi volt mára.
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Don't Panic #118 üzenetére
...nyugi, ez kell a jónépnek, amúgy Nem is olyan rossz, egy kis kultúra...
-
Don't Panic
senior tag
zene az van
a Faxom bele az egész samuba már
-
Kasya
nagyúr
A zene nagyon jo. Remelem felkerul a telefonra
Remelem a telefon meg jobb lesz... -
Robby268
csendes tag
Nagyon remélem,h tetszeni fog
-
Palibá
tag
Amúgy itt lesz? A beharangozó videó után magától elindul az ablakban 8kor? Csak hogy le ne maradjak.
Cruzorka: Köszi, még jó hogy a MA cikkben nem a jó helyre irányítják a parasztot
De itt sincs videó!?
-
AS
félisten
Élő zenekar
-
joey04
titán
ohh már rosszul kezdődik.
-
Cruzolka
aktív tag
...még 5 perc...dóóó
Havasi symphonic...
AS: még jó, hogy nem halott
-
dlaj
őstag
kép ok.
-
AS
félisten
válasz
csatakacsa #107 üzenetére
Már nem
-
csatakacsa
tag
Hang ok.
-
AS
félisten
Zene az már van.
-
buzuss
tag
válasz
Dr.Anonymus #100 üzenetére
Köszönet mindkettőtöknek!
-
Cruzolka
aktív tag
Én innen követem az eseményt
Kezdődhetne már!!!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Már most 2 mp-enként számol vissza. Mi lesz később?!
Most már jó. A tab sz@rakodott. -
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
-
f(x)=exp(x)
őstag
A fejleményeket itt fogjuk kitárgyalni?
ITT A LINK: [link] -
buzuss
tag
Valaki lenne oly kedves, hogy megdob egy Livestream linkel?
-
válasz
Dr.Anonymus #93 üzenetére
Ok, a csillogó bili műanyag tényleg nem HTC stílus..
-
AS
félisten
2 orás lesz. Ez azt jelenti hogy sok lesz a színjáték...
-
halkow
őstag
Fém ház,ip68, stb. Ezzekből vajon mi teljesül örülnék ha legalább ip68-at kapna
még 58perc és kezdődik -
halkow
őstag
Fém ház,ip68, stb. Ezzekből vajon mi teljesül örülnék ha legalább ip68-at kapna
-
f(x)=exp(x)
őstag
Kezdjék már.
-
Bar1
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #84 üzenetére
Nem azt másolják, ez a HTC One a formaterve. A iPhone 5c azért lett bukás, mert ugyanannyiba kerül, mint a minőségi anyagokból összerakott 5 és alig olcsóbb, mint az 5s. Nem is értem, kinek jutott eszébe ez az árazás. Ha lejjebb pozícionálták volna árban is, akkor sikeres lett volna. A HTC-nek ez pedig egy középkategóriás sorozata, nem One-árban lesz, tehát így sem analóg a példa.
-
válasz
Jah, meg a csúnya Sony telefonjaiból is csak egy rakat ehhez hasonló hátú. Hagyjuk már ezt..
-
AS
félisten
válasz
És tényleg, nem hogy maradtak volna saját fémes szokásainál.
-
Dr.Anonymus
addikt
-
AS
félisten
Uj HTC-k is ugyan ugy néznek ki
610:
816: -
És a hátlap is 5x rondább lesz
Amúgy már Galaxy S3 megjelenése előtt voltak olyan pletykák, hogy fém hátulja lesz. És azt azóta minden Galaxy S megjelenéskor eljátsszák, szóval aki majd a Galaxy S6 megjelenése előtt is egy kicsit is bedől a már megszokott "Fém hátlapja lesz!" pletykának... annak grat.
Én most veszítettem el végleg a reményt, hogy valaha is "nem műanyag" hátlappal fog kijönni egy Galaxy S modell.
Azért remélem ezek is fake képek, bár erre már kb. 0.00001% esélyt látok.
-
Cruzolka
aktív tag
...mindenből 5-ször több lesz benne
-
emre33
addikt
De most tényleg milyen design változást vártok?
Telefon előlapjának nagyrésze kijelző. Telefon sarka vagy ovális azaz lekerekített, vagy közelít a szögleteshez, minnél kisebb az ív.
Más nem lehet változtatni rajta.
Hátlap meg kit érdekel, veszel hozzá másikat azt kész.
Inkább örülnétek, hogy cserélhető. -
Cruzolka
aktív tag
...lehet vízálló lesz, valamilyen mértékben
-
Robertoq
őstag
-
Griff55
senior tag
Gratulálunk samsung... újra nulla innováció... számomra az eddig kiszivárgott technikai információk és képek alapján csalódás a galaxy sV
-
Gambas
tag
-
Dr.Anonymus
addikt
nem vagyok súlyos tévedésben, amikor azt állítom hogy a vásárlók 90% nem tudatos vásárló
álljál be egy t-mobile-ba, mediamarktba egy telefon pult mellé és hallgasd egy fél napig a vásárlói kérdéseket, megjegyzéseket...
olyan dolgokat lehet hallani, hogy "milyen szép kijelzője van", "ugye erre lehet tenni saját csengőhangot?", "erre lehet kapni alkalmazásokat?", "ez apple?[samsung telefonra]"stb..de nem akarlak én téged meggyőzni, higgyed azt amit akarsz..
-
AS
félisten
itt sincs
-
AS
félisten
Szerintem ez sem végleges ami volt gear mellett ott más hátlap volt.
-
petipetya
nagyúr
Jól van, akkor 8-ra lefürdök és meglesem az élő adást.
-
Bar1
aktív tag
További képek:
kicsit szögletesebb lett, ami szebbé és markánsabbá teszi az S4-nél, de a fő ismertetőjegyek maradtak, a lyukacsos hátlap nem igazán elegáns szerintem. Home-gombba integrált ujjlenyomatolvasóval is rendelkezik.forrás: PhoneArena.com
-
Vagany
őstag
válasz
Dr.Anonymus #46 üzenetére
De tudatosan vesz más is. Valaki nem lehet azért birka mert nem egyeznek veled a szempontjai. Főleg egy olyan dologban ami amúgy is szubjektív, vagy csak divat, kinézet. Te lehet azért veszed a telefont, hogy nézegesd a hátlapot, más viszont nem. Nem vettem magamra, de te súlyos tévedésben vagy. Lehet van aki a márkanév miatt veszi meg, nem tagadom, mert nem érdekli annyira, hogy néz ki, csak ezt hallotta ezt ismeri, vagy lehet 5 éve samsungot használ és nem olyan geek mint mi, hogy könnyen vált.
-
iSonic
addikt
válasz
A hatlappal kapcsolatban az a vicces hogy a felhasznalok 80-90%-a ugyis vesz ra egy tokot es annyi is volt a csodas hatresz
-
AS
félisten
válasz
Ez igaz , legutóbb voltam MM-ben
Egy idős nönek Tv kellett de csak Samsung. Mondta neki az eladó tesék nézni ezt ennek szebb képe ugyan annyiba kerül. NEm csak Samsung kell és , meg is vette.. Tehát még az eladó sem tudta rábeszélni másra -
Dr.Anonymus
addikt
akinek nem inge ne vegye magára
de az átlag userek akikkel összefutok, gyakran azt se tudják mi az hogy memória bővíthetőség,...
azért vesznek samsungot, mert azt a márkát már ismerik (olyan mikrójuk van pl.)
és azért mert a csapból is Samsung reklám folyik, valamint a Samsung nagyon jó kapcsolatot épített ki a szolgáltatókkal így az ő termékeik mindig kiemeltek a szolgáltatóknálnem a memória bővíthetőség megléte vagy hiánya dönti el azt hogy az S4ből 100szor annyit adnak el mint a konkurrens termékekből
ha te egy tudatos vásárló vagy, aki tudatos szempontok alapján választ telefont, akkor meg tényleg nem kell magadra venned az S-sheep jelzőt..
-
AS
félisten
Legyen Lumia
Én így becézem valamiért amúgy. -
Dr.Anonymus
addikt
én is használtam wp-t jó ideig és szerettem nagyon, a legelegánsabb oprendszer ever (pláne a 7est szerettem nagyon, az annyira szép letisztult volt - mégha emiatt hiányzott is belőle néhány feature)
csak hiányzott egy két app így aztán maradtam droidosazért javaslom hogy ha újra adsz egy esélyt az androidnak akkor ne feltétlenül samsungot vegyél
pl. a htc ONE-om nagyon jól bírja lag nélkül
nézegettem egy iphone5s-t, és lassúnak tűnt a ONE-om mellett
igaz kb. minden annak tűnik mellette -
Vagany
őstag
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
Ezt jó lenne abbahagyni. Mindenki magának vesz telefont és mindenki a saját igényeinek megfelelőt vesz. Mindenkinek van egy szempont listája és aszerint vásárol. De hogy valaki azért legyen birka mert az ő szempontjai között valahol a legutolsó helyen van a hátlap anyaga az már bunkóság. Nyilván jobban néz ki a fém vagy üveg, de nekem a telefonjaimon mindg van valami védelem, általában szilikon tok és ez a használatot sebefolyásolja, tehát pont nem érdekel milyen a hátlap mert ha fém lenne az is festve lenne azt is védeném. Ellenben az én szempontjaim között legelöl szerepel az hogy
1 a memória bővíthető és
2 az akku is könnyen cserélhető legyen és
3 ha lehet oled kijelző legyen és
4 jó szervíz háttere legyen.
5 Androidot szeretnék, de nem úgy ahogy a Samsung elképzeli (fucking Knox)
Számomra ezek sokkal fontosabb dolgok mint hogy a hátlap műanyag, amúgy sem a hátlapot bámulgatom, mert a kijelző nem ott van, az meg, hogy a környezetem mit néz kit érdekel. Nem vagyok én sem teljesen elégedett az S4-emmel, de ha nincs alternatíva akkor mit tegyek. A Samsung a többi gyártó balf@szsága és nem a vásárlók birkasága miatt teheti meg, hogy műanyagból gyártja a telefonjait és sokkal többet elad belőle még így is. Egyszerűen nem gyártanak az én fontos szempontjaimnak megfelelő értelmes alternatívát. -
generic
senior tag
Én már várom nagyon az S5-öt, de ha nem lesz akkora durranás, akkor marad a nota3
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #38 üzenetére
A Sok fehér szappan nekem sem tetszik , főleg azért mert fehér. Igazából csak Note3 jön be külsőre de az nagyon.
De ez minket zavar mert ez hobink hogy tudunk mindent hogy néz ki stb.
Egy átlag vásárlót aki csak max újságban látja a telokat bemegy és márka alapján vásárol , meg föleg hogy mit mondott neki az ismerős vagy családtag. Nálunk most LUMNIA uralom van, gondlom meglepődtél. Először bátyám, utána én , utána apám most anyám .. Nekem mondjuk azért mert meguntam a Lagdriodot. És igy tovább bátyám bnöjének lumnia stb. -
iSonic
addikt
válasz
Dr.Anonymus #28 üzenetére
Hanadras magaban egy szanalmas kapzsi ember akinek a szava kobo semmit nem er.. szoval ha o elismer valamit az semmit sem jelent.. foleg ugy hogy tisztaba sincsen milyen telefonba milyen rendszer, SoC van..
Na de szerintem ezzel fejezzuk is be az apple fele terelodott temat..
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #33 üzenetére
Valóban ellenben egy igen hasznos dolog lesz benne:
PayPal app on the Gear 2 features check-in to pay functionality
-
halkow
őstag
már alig várom
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #31 üzenetére
Ennyiből nem tudok véleményt alkotni várjuk meg a 8 orát
De én igazából a Tizen telefont várom ... Ha mát gear 2 Tizen rendszerű lett. -
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #28 üzenetére
Már mint mi hátlap vagy politika?
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
Szubjektív mi néz ki jól. Pontosan az eladások mondják meg mire van igény.
Ha minden igaz jön még S5 prime is ami fém lesz és QHD kijelző de csak pár hónappal később jön. -
Dr.Anonymus
addikt
a fő különbség az, hogy a Z1 és a ONE jól néz ki
szóval a jót tovább csiszolni nem rossz döntés
de a már alapból a design / anyagminőség miatt kifogásolt S4-et?de a Samsung igazából okos, ők szarnak a prémiumra, műanyagból olcsóbban összerakják a telefont, és így is úgy is eladtak az s4ből 40 milliót és ráadásul nagyobb a profitjuk rajta hála a gyenge anyagminőségnek...
mit mondjak?
ha ezt veszitek, ezt kapjátok...
a Samsung se merné ezt meglépni mégegyszer ha a S-sheepek nem vásárolnák tucatjával a telefonjaikat... -
iSonic
addikt
Kivancsi leszek milyen ujdonsagot hoz a Samu az ev elejere illetve mit fog tudni ez a Value edition S5..
-
M5Norbi
őstag
Hát nagyon kíváncsi vagyok.
Ez most vagy nagyot fog gurítani vagy lesz némi kötelező ugrás hardver szinten és kész.
Az sem rossz de egy S4 sőt még egy S3 tulajt sem győzne meg arról hogy váltania kell. -
NeRo28
aktív tag
Galaxy S4 műszaki paraméterei megszorozva kettővel=Galaxy S5!
-
AS
félisten
Pedig de a HTC One 2 is ugy fog kinézni mint a One 1
És itt a sony:
Z1:
z2:
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szvsz. a sony vagy az lg fogja összerakni a legjobb csúcskategóriás telót.....
-
pingwin011
aktív tag
Az a durva, hogy sokan azzal jönnek, hogy az egész teló kb egy kijelző, nem nagyon van lehetőség a külsőn módosítgatni. De páran olyan koncepciót összeraknak photoshoppal, vagy midnegy mivel, hogy leesik az ember álla, de a gyártók mégis viszonylag ötlettelenek ilyen téren... Párat jó lenne megvalósítani... :-)
-
törölt tag
Mennyi műanyag!
(#12) Cruzolka : Mondjuk az nem olyan rossz kiindulópont...
-
SonyNex7
senior tag
Hát ha ekkora gagyin fog kinézni tuti nem cserélem le a Z1-et.
Nem vagyok hajlandó elhinni hogy újra ilyen bakit követnének el egy ilyen kinézettel,kíváncsian várom az estét. -
spawn21
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Húúú de belenyúltak a desingba
-
Cruzolka
aktív tag
Amire eljön az este 8 óra, már tudni lehetlesz, hogy is fog kinézni
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Az első képhez hasonlóan vékony keretes mobilok nemigen fognak megjelenni, mert senki nem akar olyan mobilt tervezni/használni, amiben a kijelző egy földön landolás után ripityára törik..
-
AS
félisten
Nekem a hátlap nagyon tetszik nem fényes ahogy látom. Na és gold vezio na igen az kell
DUAL led meg a hatalmas kamera is jol látszik.
-
AS
félisten
Nincs még ez van. (persze ha ez tényleg az s5....
-
AS
félisten
Elsö kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest