- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buzuss
tag
válasz
Dr.Anonymus #100 üzenetére
Köszönet mindkettőtöknek!
-
válasz
Dr.Anonymus #93 üzenetére
Ok, a csillogó bili műanyag tényleg nem HTC stílus..
-
Bar1
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #84 üzenetére
Nem azt másolják, ez a HTC One a formaterve. A iPhone 5c azért lett bukás, mert ugyanannyiba kerül, mint a minőségi anyagokból összerakott 5 és alig olcsóbb, mint az 5s. Nem is értem, kinek jutott eszébe ez az árazás. Ha lejjebb pozícionálták volna árban is, akkor sikeres lett volna. A HTC-nek ez pedig egy középkategóriás sorozata, nem One-árban lesz, tehát így sem analóg a példa.
-
válasz
Jah, meg a csúnya Sony telefonjaiból is csak egy rakat ehhez hasonló hátú. Hagyjuk már ezt..
-
AS
félisten
válasz
És tényleg, nem hogy maradtak volna saját fémes szokásainál.
-
Vagany
őstag
válasz
Dr.Anonymus #46 üzenetére
De tudatosan vesz más is. Valaki nem lehet azért birka mert nem egyeznek veled a szempontjai. Főleg egy olyan dologban ami amúgy is szubjektív, vagy csak divat, kinézet. Te lehet azért veszed a telefont, hogy nézegesd a hátlapot, más viszont nem. Nem vettem magamra, de te súlyos tévedésben vagy. Lehet van aki a márkanév miatt veszi meg, nem tagadom, mert nem érdekli annyira, hogy néz ki, csak ezt hallotta ezt ismeri, vagy lehet 5 éve samsungot használ és nem olyan geek mint mi, hogy könnyen vált.
-
iSonic
addikt
válasz
A hatlappal kapcsolatban az a vicces hogy a felhasznalok 80-90%-a ugyis vesz ra egy tokot es annyi is volt a csodas hatresz
-
AS
félisten
válasz
Ez igaz , legutóbb voltam MM-ben
Egy idős nönek Tv kellett de csak Samsung. Mondta neki az eladó tesék nézni ezt ennek szebb képe ugyan annyiba kerül. NEm csak Samsung kell és , meg is vette.. Tehát még az eladó sem tudta rábeszélni másra -
Vagany
őstag
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
Ezt jó lenne abbahagyni. Mindenki magának vesz telefont és mindenki a saját igényeinek megfelelőt vesz. Mindenkinek van egy szempont listája és aszerint vásárol. De hogy valaki azért legyen birka mert az ő szempontjai között valahol a legutolsó helyen van a hátlap anyaga az már bunkóság. Nyilván jobban néz ki a fém vagy üveg, de nekem a telefonjaimon mindg van valami védelem, általában szilikon tok és ez a használatot sebefolyásolja, tehát pont nem érdekel milyen a hátlap mert ha fém lenne az is festve lenne azt is védeném. Ellenben az én szempontjaim között legelöl szerepel az hogy
1 a memória bővíthető és
2 az akku is könnyen cserélhető legyen és
3 ha lehet oled kijelző legyen és
4 jó szervíz háttere legyen.
5 Androidot szeretnék, de nem úgy ahogy a Samsung elképzeli (fucking Knox)
Számomra ezek sokkal fontosabb dolgok mint hogy a hátlap műanyag, amúgy sem a hátlapot bámulgatom, mert a kijelző nem ott van, az meg, hogy a környezetem mit néz kit érdekel. Nem vagyok én sem teljesen elégedett az S4-emmel, de ha nincs alternatíva akkor mit tegyek. A Samsung a többi gyártó balf@szsága és nem a vásárlók birkasága miatt teheti meg, hogy műanyagból gyártja a telefonjait és sokkal többet elad belőle még így is. Egyszerűen nem gyártanak az én fontos szempontjaimnak megfelelő értelmes alternatívát. -
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #38 üzenetére
A Sok fehér szappan nekem sem tetszik , főleg azért mert fehér. Igazából csak Note3 jön be külsőre de az nagyon.
De ez minket zavar mert ez hobink hogy tudunk mindent hogy néz ki stb.
Egy átlag vásárlót aki csak max újságban látja a telokat bemegy és márka alapján vásárol , meg föleg hogy mit mondott neki az ismerős vagy családtag. Nálunk most LUMNIA uralom van, gondlom meglepődtél. Először bátyám, utána én , utána apám most anyám .. Nekem mondjuk azért mert meguntam a Lagdriodot. És igy tovább bátyám bnöjének lumnia stb. -
iSonic
addikt
válasz
Dr.Anonymus #28 üzenetére
Hanadras magaban egy szanalmas kapzsi ember akinek a szava kobo semmit nem er.. szoval ha o elismer valamit az semmit sem jelent.. foleg ugy hogy tisztaba sincsen milyen telefonba milyen rendszer, SoC van..
Na de szerintem ezzel fejezzuk is be az apple fele terelodott temat..
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #33 üzenetére
Valóban ellenben egy igen hasznos dolog lesz benne:
PayPal app on the Gear 2 features check-in to pay functionality
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #31 üzenetére
Ennyiből nem tudok véleményt alkotni várjuk meg a 8 orát
De én igazából a Tizen telefont várom ... Ha mát gear 2 Tizen rendszerű lett. -
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #28 üzenetére
Már mint mi hátlap vagy politika?
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
Szubjektív mi néz ki jól. Pontosan az eladások mondják meg mire van igény.
Ha minden igaz jön még S5 prime is ami fém lesz és QHD kijelző de csak pár hónappal később jön. -
spawn21
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Húúú de belenyúltak a desingba
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Az első képhez hasonlóan vékony keretes mobilok nemigen fognak megjelenni, mert senki nem akar olyan mobilt tervezni/használni, amiben a kijelző egy földön landolás után ripityára törik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest