- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
nem vagyok súlyos tévedésben, amikor azt állítom hogy a vásárlók 90% nem tudatos vásárló
álljál be egy t-mobile-ba, mediamarktba egy telefon pult mellé és hallgasd egy fél napig a vásárlói kérdéseket, megjegyzéseket...
olyan dolgokat lehet hallani, hogy "milyen szép kijelzője van", "ugye erre lehet tenni saját csengőhangot?", "erre lehet kapni alkalmazásokat?", "ez apple?[samsung telefonra]"stb..de nem akarlak én téged meggyőzni, higgyed azt amit akarsz..
-
Dr.Anonymus
addikt
akinek nem inge ne vegye magára
de az átlag userek akikkel összefutok, gyakran azt se tudják mi az hogy memória bővíthetőség,...
azért vesznek samsungot, mert azt a márkát már ismerik (olyan mikrójuk van pl.)
és azért mert a csapból is Samsung reklám folyik, valamint a Samsung nagyon jó kapcsolatot épített ki a szolgáltatókkal így az ő termékeik mindig kiemeltek a szolgáltatóknálnem a memória bővíthetőség megléte vagy hiánya dönti el azt hogy az S4ből 100szor annyit adnak el mint a konkurrens termékekből
ha te egy tudatos vásárló vagy, aki tudatos szempontok alapján választ telefont, akkor meg tényleg nem kell magadra venned az S-sheep jelzőt..
-
Dr.Anonymus
addikt
én is használtam wp-t jó ideig és szerettem nagyon, a legelegánsabb oprendszer ever (pláne a 7est szerettem nagyon, az annyira szép letisztult volt - mégha emiatt hiányzott is belőle néhány feature)
csak hiányzott egy két app így aztán maradtam droidosazért javaslom hogy ha újra adsz egy esélyt az androidnak akkor ne feltétlenül samsungot vegyél
pl. a htc ONE-om nagyon jól bírja lag nélkül
nézegettem egy iphone5s-t, és lassúnak tűnt a ONE-om mellett
igaz kb. minden annak tűnik mellette -
Dr.Anonymus
addikt
a fő különbség az, hogy a Z1 és a ONE jól néz ki
szóval a jót tovább csiszolni nem rossz döntés
de a már alapból a design / anyagminőség miatt kifogásolt S4-et?de a Samsung igazából okos, ők szarnak a prémiumra, műanyagból olcsóbban összerakják a telefont, és így is úgy is eladtak az s4ből 40 milliót és ráadásul nagyobb a profitjuk rajta hála a gyenge anyagminőségnek...
mit mondjak?
ha ezt veszitek, ezt kapjátok...
a Samsung se merné ezt meglépni mégegyszer ha a S-sheepek nem vásárolnák tucatjával a telefonjaikat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest