Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vagany

őstag

válasz Dr.Anonymus #46 üzenetére

De tudatosan vesz más is. Valaki nem lehet azért birka mert nem egyeznek veled a szempontjai. Főleg egy olyan dologban ami amúgy is szubjektív, vagy csak divat, kinézet. Te lehet azért veszed a telefont, hogy nézegesd a hátlapot, más viszont nem. Nem vettem magamra, de te súlyos tévedésben vagy. Lehet van aki a márkanév miatt veszi meg, nem tagadom, mert nem érdekli annyira, hogy néz ki, csak ezt hallotta ezt ismeri, vagy lehet 5 éve samsungot használ és nem olyan geek mint mi, hogy könnyen vált.

• Vagany

őstag

válasz Dr.Anonymus #24 üzenetére

Ezt jó lenne abbahagyni. Mindenki magának vesz telefont és mindenki a saját igényeinek megfelelőt vesz. Mindenkinek van egy szempont listája és aszerint vásárol. De hogy valaki azért legyen birka mert az ő szempontjai között valahol a legutolsó helyen van a hátlap anyaga az már bunkóság. Nyilván jobban néz ki a fém vagy üveg, de nekem a telefonjaimon mindg van valami védelem, általában szilikon tok és ez a használatot sebefolyásolja, tehát pont nem érdekel milyen a hátlap mert ha fém lenne az is festve lenne azt is védeném. Ellenben az én szempontjaim között legelöl szerepel az hogy
    1 a memória bővíthető és
    2 az akku is könnyen cserélhető legyen és
    3 ha lehet oled kijelző legyen és
    4 jó szervíz háttere legyen.
    5 Androidot szeretnék, de nem úgy ahogy a Samsung elképzeli (fucking Knox)
    Számomra ezek sokkal fontosabb dolgok mint hogy a hátlap műanyag, amúgy sem a hátlapot bámulgatom, mert a kijelző nem ott van, az meg, hogy a környezetem mit néz kit érdekel. Nem vagyok én sem teljesen elégedett az S4-emmel, de ha nincs alternatíva akkor mit tegyek. A Samsung a többi gyártó balf@szsága és nem a vásárlók birkasága miatt teheti meg, hogy műanyagból gyártja a telefonjait és sokkal többet elad belőle még így is. Egyszerűen nem gyártanak az én fontos szempontjaimnak megfelelő értelmes alternatívát.

Új hozzászólás Aktív témák