- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
én is használtam wp-t jó ideig és szerettem nagyon, a legelegánsabb oprendszer ever (pláne a 7est szerettem nagyon, az annyira szép letisztult volt - mégha emiatt hiányzott is belőle néhány feature)
csak hiányzott egy két app így aztán maradtam droidosazért javaslom hogy ha újra adsz egy esélyt az androidnak akkor ne feltétlenül samsungot vegyél
pl. a htc ONE-om nagyon jól bírja lag nélkül
nézegettem egy iphone5s-t, és lassúnak tűnt a ONE-om mellett
igaz kb. minden annak tűnik mellette -
Dr.Anonymus
addikt
a fő különbség az, hogy a Z1 és a ONE jól néz ki
szóval a jót tovább csiszolni nem rossz döntés
de a már alapból a design / anyagminőség miatt kifogásolt S4-et?de a Samsung igazából okos, ők szarnak a prémiumra, műanyagból olcsóbban összerakják a telefont, és így is úgy is eladtak az s4ből 40 milliót és ráadásul nagyobb a profitjuk rajta hála a gyenge anyagminőségnek...
mit mondjak?
ha ezt veszitek, ezt kapjátok...
a Samsung se merné ezt meglépni mégegyszer ha a S-sheepek nem vásárolnák tucatjával a telefonjaikat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest