- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
dr. Kind #115 üzenetére
Ez a mai telefonok nem képesek erre ez nem igaz saját magam csináltam a Samsung I8910 HD telefonnal lassított videót amikor teszteltem anno ( de a Samsung i8510 is tudta már) és nem külső progival hanem gyárilag tudta igaz lényegesen kisebb felbontásba viszont abba "csak" 600mhz-es proci volt ez meg itt tulajdonképpen 4x-es tudású ha úgy vesszük tehát én elvártam volna hogy tudja ezt is.
Viszont itt egy állkeresős videó egy focis játékról...
-
Favilla
tag
válasz
dr. Kind #100 üzenetére
Milyen sajtótájékoztató lesz és mikor? Remélem lesz arról infó, hogy itthoni szolgáltatóknál mikor lehet kapni, mert én most nagyon őrlődök, hogy megrendeljem-e 160ezerért az expansys-tól. Ha tudnék valami dátumot magyar szolgáltatóktól az nagyon jó lenne. A mostani telefonom már nagyon haldoklik.
-
-
killerjohn
addikt
válasz
dr. Kind #126 üzenetére
Ne haragudj, nem offense volt
Szerintem teljesen normális ha van részrehajlás, hiszen senki sem ad szívesen valamit azért hogy lehúzzák. Nem mintha lenne miért, hiszen beszarás jó a teló! Illetve titeket sem akartam ezzel megbántani, sajnálom ha kellemetlen perceket szereztem! A technológiai lemaradást sem volt konkrétum, csak felsoroltam - legyen akármilyen ésszerűtlen is - hogy mi lehet az oka annak, hogy úgy érzitek hogy ez az világ első három olyan telója amin az Android akadásmentesen fut. Minden tiszteletem a Mobilarénának, állandóan itt sasolom az eseményeket, illetve a PH! szinte minden lapján! Sajnos néha olyan jellegű cikkek, vagy el-elejtett mondatokat látok, melyek a fenti "nyalás effekt"-et juttatják eszembe - vagy én vagyok paranoid, vagy nem
Csak így tovább! peace!
-
DeathAdder
veterán
Milyen érzés kézben tartani SGS-hez képest?
Nekem azt picit izzadtabb tenyérben nem volt túl nagy élmény,tekintettel alacsony súlya,nagy felülete,és műanyag hátlapja miattMásik,esetleg tudni lehet mikor lesz kapható Nállunk ill. kb. milyen árra számíthatunk? (bocs ez tudom,h nem a teszttel kapcsolatos,de hátha többet tudsz mint én)
Egyre jobban várom ezt a telót,minnél többet olvasok róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest