- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nem kedves barátom, nem valótlan, bár lehet, hogy kicsit valóban erős.
Olvass bele bármilyen topikba ahol valaki akármilyen almásterméket mer kritizálni, meglátod mire gondoltam. Azt el kell ismerni, hogy a termékeik innovatívak, bár a minőségük nem mindíg az a "legendás" Apple.
Igen minden rendszernek megvan a maga rajongói tábora aki az adott rendszert körömszakadtáig védi.Járt a kezemben iPhone (kolléga 3GS-e) nem 1x nem 2x, így nem alaptalanul puffogok. Nagy vonalakban ismerem is, alapjában egy viszonylag kényelmes és rendkívül látványos rendszer. Ennyi.
Több kollégának és ismerősnek van Androidos készüléke (SE X8, X10, ZTE Blade, Samsung Galaxy, Galaxy Mini) azokat is próbáltam. Alapállapotban is elég jól használhatóak, még a Blade is.
A márkafanatizmusomról csupán annyit, hogy azért használok érintős Nokiát, mert amikor vásároltam erre volt a legköltséghatékonyabb ár/érték arányú navigáció.
Ha megnyekken és cserénem kell, nem Symbian rendszerűt választok. (lévén, hogy addigra feltehetően ki is fog halni)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest