Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Pl. hogy egyáltalán még létezik és csiszolgatják.
"El kéne fogadni, hogy mára egy elavult, toldozott-foldozott dinoszaurusz lett, ami a végnapjait éli. Lehet ezt kozmetikázni, de ettől a tény, még tény marad."
Ez így ebben a formában tökéletesen igaz. Túlhaladottá vált. Viszont akkor sem kellene megállás nélkül szapulni. Nem védem, mert nem kapok a Nokiától pénzt érte, csupán használom.
-
vadkörte
addikt
Mivan pajtás tán beletapostam a lelkivilágodba??? Magadra találtad venni? Így jártál.
Képzeld nekem is elegem van abból, hogy ha megjelenik egy hír AKÁRHOL AKÁRMELYIK szakportálon a Symbianról egyből nekiesik a sok csutkarágó és androidhívő és nem csinál mást mint fikázza. Azzal is lehet telefonálni, minden - na jó az esetk nagy töbségében - minden megoldható vele. Lehet, hogy körülményesebben, de megoldható.
A márkafanatizmusomról meg az előző hsz.- alapján levonhatsz némi tanulságot...
-
vadkörte
addikt
Nem kedves barátom, nem valótlan, bár lehet, hogy kicsit valóban erős.
Olvass bele bármilyen topikba ahol valaki akármilyen almásterméket mer kritizálni, meglátod mire gondoltam. Azt el kell ismerni, hogy a termékeik innovatívak, bár a minőségük nem mindíg az a "legendás" Apple.
Igen minden rendszernek megvan a maga rajongói tábora aki az adott rendszert körömszakadtáig védi.Járt a kezemben iPhone (kolléga 3GS-e) nem 1x nem 2x, így nem alaptalanul puffogok. Nagy vonalakban ismerem is, alapjában egy viszonylag kényelmes és rendkívül látványos rendszer. Ennyi.
Több kollégának és ismerősnek van Androidos készüléke (SE X8, X10, ZTE Blade, Samsung Galaxy, Galaxy Mini) azokat is próbáltam. Alapállapotban is elég jól használhatóak, még a Blade is.
A márkafanatizmusomról csupán annyit, hogy azért használok érintős Nokiát, mert amikor vásároltam erre volt a legköltséghatékonyabb ár/érték arányú navigáció.
Ha megnyekken és cserénem kell, nem Symbian rendszerűt választok. (lévén, hogy addigra feltehetően ki is fog halni) -
vadkörte
addikt
Fúúúj! Hogy lehetsz ilyen tudatlan primitív májer? Hát még szt sem tudod, hogy a Epöl találta fel a telefont, a meg a kereket s a spanyolviaszt??? (ez irónia akart lenni)
A Symbianban még van némi kraft, bár megrögzött Symbianosként is úgy érzem "kissé" elkéstek ezekel a farigcsálásokkal. A Bellnek az 5800 érában kellett volna kijönnie, az S60 v5 helyett. Akkor még tudtak volna mit kezdeni a gyomorrontásos robottal. A szifonfelhasználó meg egy érdekes állatfajta, ha egy határ teveszarra harapott alma logót tennének azt is megvenné...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest