- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
blokad
senior tag
-
Vakegérke
félisten
Csak most lesem, hogy megszólítottál.
Nos, talán azonos nyomon, talán más módszerekkel, de elég hatékonyan behatároltunk valakit, aki következetesen -mondjuk ki- hazudik, hogy nagyobbnak tűnjék, mint amekkorára ki tud nyújtózni.
Amennyiben nem tette volna meg az erkölcsileg tiltott dolgokat, nem kéne magyarázkodnia.
És itt ácsi.
A magyarázkodáshoz kell ám a jó beszélőke. Neki fogalmazás elvonási tünetei, helyesírási mételyei vannak. Megértjük ugyan, de ez nem neki köszönhető, hanem a mi fejlettebb intelligenciánknak.Én sem sz*r*m le, bár nem ugyanazon okból, mint Te.
Engem szórakoztat a dolog, és lesem, csak lesem a vergődést, amelyet a srác saját csapdájában ad elő. Komolyan gondolta, hogy túljárhat az eszünkön? Még akkor sem, ha rutinos újságíró a lelkem.Lassacskán a végére járunk a dolognak. Mit mondjak, sajnálni fogom, ha vége. Jól szórakozom, bár fáj, hogy néhányunkat kitiltással büntettek egy olyan alak miatt, aki önmaga dicsőítése okán átverte a PH! közösségét.
-
ádyz
addikt
na, mondjuk el az igazat.
nóném egy ufo, akit mi tartunk el, egész nap csak sört vedel, és csokit eszik.
egy 150 fős team áll mögötte, több milliárd dolláros befektetéssel.
valójában ő zuhant le roswellben, aztán cizoe talált rá, félholtan, éhen, kiszomjazva. pest egyik eldugott utcájában.értelmetlen nyelvét csak a google translate tudja értelmezni, így kerülnek fel az írások.
az ő nyelvén a bröghjhka a sört jelenti, a fjwdskjkd pedig a csokit. ennyit tudtunk megfejteni a sok év alatt.
-
puttputt
őstag
Ezen aztán abszolút nem lepődnék meg...
Milliós a költségvetési keret, igaz?
Aztán, nemsokára a pszichológiai kutatómunkáért nyilvános kitüntetés és elismerés is következik.
200: Szerintem jár nekünk is némi osztalék ebben az esetben, - mint kísérleti (Vak)egereknek
Persze, ez csak poén... - "no name"-nek mondom. -
puttputt
őstag
Baromi nagy munka lett volna... túl nagy!
Egy életet élni is kevés az idő, pláne kettőt...
A képek miatt gondoltam, hogy csak "teszt". Annyi képet összeszedni (egy helyszínről, faluról...), meg ennyi szöveget egy stílusban második személyiségként... sok lett volna az, na. Esetleg, ha fizetnének érte, nem?
Persze, a néha ritkácska hozzászólás-mennyiség, a helyenkénti elnagyolások utalhattak volna erre, szóval ez a "kamu" felé is dönthette volna a mérleg nyelvét. Azért, én spec. örülök, hogy nem kamu. Már csak az eddig "belefeccolt" valamikori korrektúrázással eltöltött idő miatt, meg amúgy is...
Ettől függetlenül még lehet...
Na jó...

-
Vakegérke
félisten
Ha tényleg Te voltál ez a fantom, azt még megbánod. Rád olvasok, szemmel verem avatarod, és olyan trilógiát, qadriológiát írok Rólad, amelyet NET-szerte kereső robotok visznek világgá, és még gyerekdal, népmese, ballada is lesz belőled.
Hát kell ez Neked?
Frost Ashes: Ez Rád is vonatkozik ám.
Ui.: Jó a beszélőkém, tudnám ám színlelni a figurát, még bicegősre is vehetem. Ha gondoljátok, jöhet a hozzáférés, borzolom a kedélyeket ezerrel.

-
puttputt
őstag
"Ingore angolul. Elkülöníteni, vagy figyelmenkívül hagyni, nemtom hogy mondjam másképp..."
Akinek nem inge, ne vegye magára!

Bocs, ezt nem tudtam kihagyni..., de csak cizoe válasza miatt nem
Amúgy, az "igazság-osztásba" inkább nem folynék bele, mert igazság van mindenhol, csak valahol kicsit kevesebb.
A hsz.-eim komolyságából már nyilván kitűnik...
Egyre kevésbé veszem komolyan a dolgot, mivel felesleges. -
talmida
Közösségépítő
Má' hogyne lenne! Vakegérke egyik (jogosan
) depis topikjában említést tett róla. Psychonaut: csak láthatóan (látszólag) nincs eredménye
.T ü r e l e m.

Új hozzászólás Aktív témák
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sorozatok
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak kéménykedni

Milliós a költségvetési keret, igaz? 
Na jó... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) depis topikjában