- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
localhost
üzenetére
Nekem az a kedvencem tőle, amikor a kisgyerek a novella végén ("szokás szerint" a vonaton) felnőttbe alakul. Mármint a mondandója. Érdekes csavar. Az egyik Esti Kornél talán..., sőt, majdnem biztos. Nagy kedvencem Karinthy! Szoktam hallgatgatni a hangoskönyveit is, meg belőle érettségiztem többek közt, stb... Igazi koponya volt, remek megoldásokkal (vö. Utazás a koponyám körül), nagyon nagy stílussal...
Nem is tudtam, hogy létezik ez a "Wikidézet"... idáig.

-
puttputt
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ennek az iskolának remek és sokatmondó vendégkönyve van...

-
puttputt
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Szerintem semmi baj sincs azzal, hogy egy ismerősöd...
Attól te még "háttérben maradsz".
Annyit meg már leszűrtél - nyilván nem most -, hogy más képét, más tulajdonát ilyen módon, ilyen szinten felhasználni nem illik. Ez is rendjén van.#200: Szerintem jár nekünk is némi osztalék ebben az esetben, - mint kísérleti (Vak)egereknek
Persze, ez csak poén... - "no name"-nek mondom, ne értse félre.#204: Annyiért én is! Még +"1,5"-t is talán!

-
puttputt
őstag
Ezen aztán abszolút nem lepődnék meg...
Milliós a költségvetési keret, igaz?
Aztán, nemsokára a pszichológiai kutatómunkáért nyilvános kitüntetés és elismerés is következik.
200: Szerintem jár nekünk is némi osztalék ebben az esetben, - mint kísérleti (Vak)egereknek
Persze, ez csak poén... - "no name"-nek mondom. -
puttputt
őstag
Baromi nagy munka lett volna... túl nagy!
Egy életet élni is kevés az idő, pláne kettőt...
A képek miatt gondoltam, hogy csak "teszt". Annyi képet összeszedni (egy helyszínről, faluról...), meg ennyi szöveget egy stílusban második személyiségként... sok lett volna az, na. Esetleg, ha fizetnének érte, nem?
Persze, a néha ritkácska hozzászólás-mennyiség, a helyenkénti elnagyolások utalhattak volna erre, szóval ez a "kamu" felé is dönthette volna a mérleg nyelvét. Azért, én spec. örülök, hogy nem kamu. Már csak az eddig "belefeccolt" valamikori korrektúrázással eltöltött idő miatt, meg amúgy is...
Ettől függetlenül még lehet...
Na jó...

-
puttputt
őstag
"Ingore angolul. Elkülöníteni, vagy figyelmenkívül hagyni, nemtom hogy mondjam másképp..."
Akinek nem inge, ne vegye magára!

Bocs, ezt nem tudtam kihagyni..., de csak cizoe válasza miatt nem
Amúgy, az "igazság-osztásba" inkább nem folynék bele, mert igazság van mindenhol, csak valahol kicsit kevesebb.
A hsz.-eim komolyságából már nyilván kitűnik...
Egyre kevésbé veszem komolyan a dolgot, mivel felesleges. -
puttputt
őstag
A sztoriról egyből a " Revenge on School " ugrott be... esetleg megírhatnánk a következő részét...

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze, ez csak poén... - "no name"-nek mondom, ne értse félre.

Na jó...