- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Ne vicsorogj, nincs miért.
Tényleg érdekel, hogy mit krampácsol össze itt ez a kissrác.,,no name": "Amúgy meg szerintem hsz nélkül elvesztené az értelmét az írás."
Jééé, rájöttél? Ez az egésznek a sava-borsa.
Azonban csúúúnya dolog hisztizni, ha nem szájad íze szerint beszélnek az olvasók. -
Vakegérke
félisten
Törölte az írást topicostól, aztán újra felrakta. Nos, az eredeti topicban volt két olyan eset, amikor (bizonyára első indulatában) agresszív volt.
Részemről nem haragszom.Azt nem ígérem, hogy nem fogom írásait olvasni, hiszen így, vagy úgy, de szórakoztatóak.
Törölt topicjában "OFF" üzemmódban ejtettem el néhány bejegyzést, nem akartam visszaélni a vendégjoggal.
Itt már "ON" vagyok, hiszen ez nem az ő topicja.Tény, hogy egyre halkabb vagyok vele kapcsolatban. Ez betudható akár visszafogottságomnak is, de az is tény, hogy egyre kevésbbé érdekelnek reakciói.
Remélhetőleg megnyugtató a válasz.

-
Vakegérke
félisten
Nem szükséges bocsánatot kérned, és nincs is miért. Azt hiszem egy hullámhosszon vagyunk, csak éppen Te mindent megbocsájtó anyából vagy, én pedig "zordon" apából, aki unja már, hogy a gyerek lázadozik, csapkod-kapkod, holott nincs rá erkölcsi alapja.
Te simogatod, és ez nyújthat vígaszt a valós, vagy vélt támadások esetében.
Én viszont nem vagyok képes elfogadni a nyafizást, és azt, hogy állandóan mások a hibásak, és csóró gyerek nem képes még arra sem, hogy fél év alatt elhangzott kismillió tanácsot letojva csak egy parányi fejlődést mutasson.Fejlődés? Bizonyos értelemben van. Sürün hangoztatta, hogy ő még gyerek. Mára hova fejlődött? Követelőzik, fenyegetőzik. Durci ezerrel, holott meg sem érti a kritikákat, és azt sem tudja, mi is az a paródia.
Igen, jó az Illés együttes, szeretem őket.

------------------------------------------------------------------
Tolerancia. Elgondolkodtam, amikor olvastam a szót.
Hiszem, hogy a legvadabb megszólaló is toleráns, csak nem egyformán vastag a cérna. Kinél hamar, kinél később szakad. Mert szakad.Fél év, és ezernyi tanács kevés volt ahhoz, hogy a jószándékú emberkék csak egy parányit is tudjanak változtatni egy nyüzüge kiskamasz hozzáállásán. Továbbra is megmaradt védjegyénél, amely a magyartalanságban ki is merül.
Ugye nem tetszik belém kötni? Gondoltam itt a fogalmazásra, helyesírásra, logikátlanságra.
Hova jutott barátocskánk?
Írásai olvasottak, a kapcsolatos topicok pörögnek. Hohó, szupi vagyok, lehet már másokat leszólni, fenyegetőzni is.Már csak az a kérdés, hogy miért nem emberkedik egy hozzá képes töpszlivel, aki beszólogat neki, és tönkreteszi hétköznapjait a suliban.
A válasz egyszerű.
A valós életben meghunyászkodik, viszont az ott felgyűlt feszültségeit a virtuális világban le tudja vezetni. -
cizoe
őstag
"Egyrészt ismerni kell a körülményeit. Nem mintha én nagyon be lennék avatva, de amennyit tudok, az bőven elég ahhoz, hogy együttérző legyek, és ha tudok és épp az időm is engedi, akkor segítsek.."
Hogy a szarba legyünk együttérzőek, mikor nekünk erről fingunk sincs? És lehet nem is baj, de akkor nem kell elvárni.
-
Vakegérke
félisten
Fogadatlan prókátorkodásnak nincs fizetsége. Vagy ha van is, nem okoz örömet.
Ez a gyerek nem hogy nincs tisztában gyönyörű nyelvünkkel, még szájbarágás után sem képes megérteni dolgokat.
Van egy szint, amely alá képtelen vagyok lesüllyedni.Akkor konkrétan nem az írással meg a tartalmával van a gond, hanem a megfogalmazással meg a helyesírással?
Fél év itteni tartózkodás után ilyen kérdést feltenni vérlázító. Hányan, és hányszor mondtuk el neki azt, amely fölöslegessé tette ezt a kérdést? Semmibe vette a tanácsokat, a barátokból ellenségeket csinált.Sosem fogok megsértődni, ha az én kedvemért magyarázol meg valamit. Kapaszkodj, inkább meg fogom köszönni. Nem tartom szégyennek, ha másoktól tanulok, és bizony hálás vagyok minden információért, amely épülésemet szolgálja.
Tény, hogy nekem nem szükséges fél évig papolni, hogy a fenti (felettébb) buta kérdést feltegyem."Remélem nincs szükség további magyarázatra."
Nincs. Eddig sem volt.
Birtoklom annyira gyönyörű nyelvünket, hogy kellőképp árnyaltan tudjak fogalmazni. Védenced fegyvertelen, így beérem az előle való eltáncolással, bár csípek rajta egyet, ha harap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Legényest mondjuk érdekesen táncolnának.
)