Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Rólam meg annyit hogy én vagyok az osztály legvékonyabb sráca.Na hát engem is piszkáltak eleget.Pont ma jegyezte meg az egyik osztálytársam hogy mennyien vannak velem-pedig szivattak eleget- egész 9.be.Hogy ez hogy jött össze?Pár példa:
Gyerek állandoan szivatott.Nem komolyan de mindig megjegyzést tett.Egyszer ugy hozta a sors hogy együtt mentünk a villamoson.Na eldumálgattunk.Semmi komolyat nem mondtam csak szimplán megismert.Azóta jóban vagyunk.
A másik is piszkált-az osztály megmondóembere tehát kaptam eleget-.Ma a srác jóbarátom rakat dolgot megbeszélünk.Miért?Mert beszéltem vele megismert.
Mostanában van egy srác akit jópáran utálnak.Ő is keménykedett.Ma meg előált az hogy én- aki az osztály legvékonyabbja- sokkal több emberrel vagyok kapcsolatban mint ő.Ő ott ül hátul egyedül állando piszkálások közepette miközben velem legalább 5 ember hülyül...
Jah még egy dolog:Volt egy tolltartóm.Nekiáltak dobálni.Elején mentem utánna.Majd rájötte mhogy ez rossz taktika.Fogtam magam leültek.Szét is tört szegény bánta egy ezresem de utánna érdekes modon nem nyultak a cuccaimhoz.Miért?Mert megmondtam hogy még egy ilyen és minden eddigi káromat kifizetitek...
Szóval nem feltétlen az ütés számit mert nem ütöttem le senkit.Csak normális voltam.És noname nem az.Gyakorlatilag ha suliba ezt csinálja akkor nálunk kicsinálnák..... -
k.
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Jááj csunyabácsiii...
Mi ez a viselkedés he?
Legalább normálisan reagálj ne ugy mint egy kis pisis... -
k.
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Nyugi nem lesz...
-
k.
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Jaj szegénykém.Ne sirj.Adok neked zsepit.....
Basszus ne égesd már magad itt.kb igy viselkedsz:
Jáj ne szoljatok hozzám csunyabácsik jujujuuj milesz atyaég ha megtudnak rólam akármitis.Jóisten a jeti él uramééég.....
Vedd már észre hogy ez igy vérgáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak kéménykedni