Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Crystalheart
üzenetére
Manapság már a nőknek is szabad nadrágot húzni (női nadrágot
). Abban jól lehet ugrálni. -
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke
üzenetére
Látom, élvezed, ..full függővé váltál
..amúgy persze, hogy nem haragszom..
Te is lazíts. Oldásnak ajánlom a d'n'b táncot! 
blokád

-
talmida
Közösségépítő
válasz
,,no name"
üzenetére
Ne vedd mindig személyes sértésnek, amiket neked írogatnak, még, ha bántó is. Találtak végre valakit, akit cukkolhatnak. Jó, ha tudod, hogy, aki viccnek veszi a cukkolást, arról rendszerint hamar leszállnak, mert vette a lapot, oszt annyi.
De, amíg fölhúzod magad minden kis beszólásukon, addig megy a móka ezerrel, mert ezt élvezi minden író/olvasó.
Te még nem láttál olyant, hogy egy kisgyerek komolyan vesz kis hülyeségeket is, amik nem teljesen igazak?
pl a tesód, amikor őt cukkolod. Soha nem piszkáltad, nem ingerelted igazságtalanul? ...kis butaságokkal sem? Ha nem, akkor szentté avatunk.
Általában rossz emberi tulajdonság, hogy a kisebbet, védtelenebbet csípkedni szokták a "nagyok".Ez gyakran pont a szeretet jele.
Nem kell olyan komolyan venni.
Nevess rajta 1@ te is. Az egészséges dorgálást vagy figyelmeztetést persze köszönd meg, ha jogos.
Hidd el, hogy ezek a "gúnyolódások" kevesebbet ártanak neked, mint a te saját bakijaid, helyesírási hibáid, vagy hirtelenkedő topik-törléseid.

Ha azon igyekszel javítani, márpedig látom, hogy igyekszel, hiszen a Firefoxra is áttértél
, akkor minden helyrejön idővel. Ezt meg bírd ki valahogy!
.
Persze kibicnek könnyű. Nem tudom, én hogy viselném...
Lehet, hogy hozzád hasonlóan. 
Vakegérke Hogy kinek mi az értelmes, az relatív.
Pls tiszteleben tartani egymás "ízlését"!
Helyesírás TÚLTÁRGYALVA. Vakegérke, tudod, hogy mi az, hogy IDŐ?
És akad hiba másnál is

Inkább keveset, de jót.

Igen, van klub, tiszteltetés visszavár. A nevét sajnos az iwiw szabályzat miatt nem tudjuk finomítani, de ezt mindenki megértette, hogy semmiféle rajongásról nincs szó, puszta baráti szeretetról, érdeklődésről, full fun-ról
Ne irígykedj! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerénység.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elengedhetetlen feltétel.

Hiszem, hogy pótanyukád mindezekért nem haragszik rám.
Ech..Köhöm. Csak barát vagyok. Van neki rendes jó anyukája. Nem szorul pótra. Viszont szorulna...
Nehogymá' a Logoszférába költözzön, mert én oda nem járok szinte SOHA.
Pls ne üldözzétek el innen!! 
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke
üzenetére
Lehet, hogy lemaradtam vmiről?...nem találkoztam no name fenyegetőző hsz-aival.

no name: egyetlen egy helyesírás ellenőrző programnak sincs esze. Mondatot szerkeszteni neked kell megtanulnod. Nézd meg ezt a mondatodat. Ráeresztetted a javítót, és mit mutatott ki? Egyetlen hibát az 5 közül. Ezt, hogy: Firefox-ta
Nézd meg az egész mondatodat...arról nem is beszélve, hogy tiszta zöldség az eleje, már megbocsáss.

Most már nem, átértem Firefox-ra de azt megjegyezném, hogy nem olyan gyors mint a Chrome.
Helyesebben:
Most már nem bírom
, áttértem a Firefox-ra, de azt megjegyezném, hogy nem olyan gyors, mint a Chrome.Azt a szót, hogy ÁTÉRTEM, azért nem javította ki a Firefox h.javító, mert az is egy értelmes szó. Azt jelenti pl, hogy még zöldben átértem a zebrán, vagy két kézzel átértem egy kis fa derekát, átértem a túloldalra, stb Ha 2 t-vel írod, akkor jelenti azt, amit te akartál volna mondani, vagyis azt, hogy áttértem. De honnan tudja a javító, hogy te mit akarsz mondani?
-
talmida
Közösségépítő
Má' hogyne lenne! Vakegérke egyik (jogosan
) depis topikjában említést tett róla. Psychonaut: csak láthatóan (látszólag) nincs eredménye
.T ü r e l e m.

-
talmida
Közösségépítő
"Nullarészt" (az egyrészt és másrészt előtt
) szvsz nem erről van itt most szó, szerintem félreértetted.Egyrészt ismerni kell a körülményeit. Nem mintha én nagyon be lennék avatva, de amennyit tudok, az bőven elég ahhoz, hogy együttérző legyek, és ha tudok és épp az időm is engedi, akkor segítsek..
Másrészt a saját topikjáról van szó. Aki nem akarja, nagy ívben elkerülheti. Nem elektromágnes az, amire rá kell tapadnia a vaskockának.

-
talmida
Közösségépítő
válasz
Crystalheart
üzenetére
Másik alternatíva: akinek kapacitása van rá, lehet segíteni is
, ..csak ügyelve arra, hogy a delikvensnek ne okozzon több kárt, mint hasznot az illető. Gondolok itt a segítő stílusára. Ui még egy tanár (segítő) is elő tud idézni súlyos személyiségzavart.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
,,no name"
üzenetére
Millió módja van az önellenőrzésnek. Csak igényesség (saját magunkkal szemben), tisztelet (másokkal szemben), + idő és akarat kérdése.

Ha nagyon nehezedre esnek az eddig javasolt módszerek, mondok egy másikat.
Jelen esetben a hadjuk szót vizsgáljuk. Ejtsd ki hangosan. Először nézd meg, hogy mi a szó töve, azaz mi a gyökere. Mi a gyökér-szó?
A "HAGY". Innen már könnyen rájöhetsz, hogy nem a hadseregről van szó.De Google is a barátod,
az is kidobja, ha abszolút értelmezhetetlen valami, csak be kell másolnod a keresőbe.
Azt javaslom, hogy légy igényesebb magaddal szemben, ...ne járasd le magad slendrián stílussal, vagy hibás, összekapkodott írással, és légy tisztelettudó a többiek iránt. Ha sokáig tart is, inkább MINDEN SZÓT külön ellenőrízz, minthogy hibáktól hemzsegő zagyvaságot dobj ki az internetre.
Vakegérke: .. bocsánat, hogy belekotyogtam a beszélgetésetekbe. Igazad van, intézzétek el magatok között. Jó az az Illés szám.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke
üzenetére
Nem akarok "monkey in the middle" lenni, de azért kivételesen engedd meg, hogy hozzáfűzzek ehhez valamit.
..mert most meg mintha neked kéne fordító.

Ezt írtad:
Csak nem megbántottalak? Aztán ugyan mivel? Idézz hozzászólásomból akár egy részmondatot, amely bántó.Segítek:
Ha tényleg nem látnád, hogy mivel bántottad no name-et, és válaszul azt írnám neked, hogy "a gyengébbek kedvéért megmagyarázom" , akkor megsértődhetnél. Mégjobban fölkaphatnád a vizet akkor, ha azt írnám: "a gyengébbek kedvéért, akarom mondani vakegérke kedvéért megmagyarázom" .
Ez csak egy példamondat volt, de kb ugyanazt művelted no name-mel az előbb.
Mégegyszer, hogy teljesen világos legyen:
Ezt írtad:
"Ha gyilkos erővel tiporja sárba az eredeti szerzeményt, akkor annak értéke megkérdőjelezhető." Ha ez után semmi mást nem írtál volna, akkor az bárkire vonatkozhatott volna, de mivel te kihangsúlyoztad, hogy "Ezt valaki fordítsa le ,,no name"-nek, hogy megértse. Én nem fogom megtenni." Ezzel sértetted meg.Aztán ezzel csak tetézted:
Tény, hogy nem vágod a "magyarot", így kétséges, hogy megértetted-e azt, amit mondtam. Tessék, magyarázd meg, ha tévedtem volna. No comment. Remélem nincs szükség további magyarázatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Pro /1TB/ 7016B
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért nem az ő saját topikjában teszem ezt, mert ott nincs biztonságban a törlés-veszély (vagy törlésvész .., úgy, mint dögvész... új fogalom) miatt. Katt a képre.

Szóval csak férfiak táncolnak így? Ez lelombozott. 

Általában rossz emberi tulajdonság, hogy a kisebbet, védtelenebbet csípkedni szokták a "nagyok".

Ne irígykedj! 

, áttértem a Firefox-ra, de azt megjegyezném, hogy nem olyan gyors, mint a Chrome.