- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Rólam meg annyit hogy én vagyok az osztály legvékonyabb sráca.Na hát engem is piszkáltak eleget.Pont ma jegyezte meg az egyik osztálytársam hogy mennyien vannak velem-pedig szivattak eleget- egész 9.be.Hogy ez hogy jött össze?Pár példa:
Gyerek állandoan szivatott.Nem komolyan de mindig megjegyzést tett.Egyszer ugy hozta a sors hogy együtt mentünk a villamoson.Na eldumálgattunk.Semmi komolyat nem mondtam csak szimplán megismert.Azóta jóban vagyunk.
A másik is piszkált-az osztály megmondóembere tehát kaptam eleget-.Ma a srác jóbarátom rakat dolgot megbeszélünk.Miért?Mert beszéltem vele megismert.
Mostanában van egy srác akit jópáran utálnak.Ő is keménykedett.Ma meg előált az hogy én- aki az osztály legvékonyabbja- sokkal több emberrel vagyok kapcsolatban mint ő.Ő ott ül hátul egyedül állando piszkálások közepette miközben velem legalább 5 ember hülyül...
Jah még egy dolog:Volt egy tolltartóm.Nekiáltak dobálni.Elején mentem utánna.Majd rájötte mhogy ez rossz taktika.Fogtam magam leültek.Szét is tört szegény bánta egy ezresem de utánna érdekes modon nem nyultak a cuccaimhoz.Miért?Mert megmondtam hogy még egy ilyen és minden eddigi káromat kifizetitek...
Szóval nem feltétlen az ütés számit mert nem ütöttem le senkit.Csak normális voltam.És noname nem az.Gyakorlatilag ha suliba ezt csinálja akkor nálunk kicsinálnák..... -
cizoe
őstag
blokad: Amúgy eleinte csak viccként nyomtam ezt a dumát, de tényleg igaz, hogy előbb van egy háztartásban szélessáv, mint könyv.

"csak normális kommenteket"
Et nem várhatod el azt ugye tudod? Ez nem barbifalva, ahol még az atombomba is cukros vazelinből van. Ébresztő...
#227: Nem fogod magad kialudni.
Jóéjt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sorozatok
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jóéjt.