- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
válasz
puttputt #196 üzenetére
Igen, az is lehet, hogy amit előbb írtam csak egy profi elterelő hadművelet.
Amúgy egy egész szerkesztőség és egy kreatív team áll az egész mögött. EU-s pályázaton nyertük a pénzt rá.
Vakegérke: Én egyszer anno amint kiderült, hogy hol lakik noname (a Mária-kápolnás topikban), kíváncsiságból rákerestem. (Szokásom a fura figurákat lecsekkolni, bevallom). Na szóval akkor egyetlen profil jöhetett szóba, ami egy "Kon Zol" álnevű adatlap volt. Ez azóta megszűnt, de egy időben még látni lehetett, mert Noname mostani profilját (kiss gábor- kisbetűvel írom, mert nemlétező személy) az onnan küldött meghívóval regisztrálta.
Meg kell jegyezzem emiatt a kis párperces nyomozósd miatt nem érzem magam rosszul, mivel ezek mind nyilvános adatok amint te is leírtad. Minden olyan összevisszaság a srác körül, állandóan magyarázkodnia kell, nem jó ez így. Ezek után meg hallgassuk a mondókáit? Ó hogyne, mikor még a személyazonosságát is meghamisítja. Nem is lenne ez probléma, lehet ezzel játszani, de akkor ne teregess ki a "személyes" szennyest, ha még önmagát sem vállalja.
Az meg, hogy miért nem szarom le az egészet, nem tudom. Egyszerűen idegesít ez az egész vergődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest