Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cizoe

őstag

válasz puttputt #196 üzenetére

Igen, az is lehet, hogy amit előbb írtam csak egy profi elterelő hadművelet.

Amúgy egy egész szerkesztőség és egy kreatív team áll az egész mögött. EU-s pályázaton nyertük a pénzt rá. :DDD

Vakegérke: Én egyszer anno amint kiderült, hogy hol lakik noname (a Mária-kápolnás topikban), kíváncsiságból rákerestem. (Szokásom a fura figurákat lecsekkolni, bevallom). Na szóval akkor egyetlen profil jöhetett szóba, ami egy "Kon Zol" álnevű adatlap volt. Ez azóta megszűnt, de egy időben még látni lehetett, mert Noname mostani profilját (kiss gábor- kisbetűvel írom, mert nemlétező személy) az onnan küldött meghívóval regisztrálta.

Meg kell jegyezzem emiatt a kis párperces nyomozósd miatt nem érzem magam rosszul, mivel ezek mind nyilvános adatok amint te is leírtad. Minden olyan összevisszaság a srác körül, állandóan magyarázkodnia kell, nem jó ez így. Ezek után meg hallgassuk a mondókáit? Ó hogyne, mikor még a személyazonosságát is meghamisítja. Nem is lenne ez probléma, lehet ezzel játszani, de akkor ne teregess ki a "személyes" szennyest, ha még önmagát sem vállalja.

Az meg, hogy miért nem szarom le az egészet, nem tudom. Egyszerűen idegesít ez az egész vergődés.

Új hozzászólás Aktív témák