Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Szerintem fogd fel poénként az egészet, mert az. Nem kell a cukkoláson felhúzni magad. Én pl. húgomat folyton cukkolom minden elképzelhetővel, és ő olyan hülye, hogy még meg is sértődik rajta. Onnantól az az ő baja.

-
Crystalheart
őstag
-
Crystalheart
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ha tehát nem gondolod, hogy rosszindulatú volna, akkor, miért ez a nagy hang ellene? Hiszen oké fél év meg rengeteg tanács - de láthatóan nincs azon a szinten, vagy nem lehet azon, hogy megfogadhassa őket. Nem egy gettóbunkóról beszélünk, akire joggal mondhatjuk, hogy ez az ő hibája is, hanem egy jó szándékú, túlontúl gyerek tinédzserről. Ha nem fogadja meg a tanácsainkat, az valószínűleg azért van, mert nem tudja. Ezért nem kell állandóan támadni.
Ha a te szavaiddal élve elpártol tőle valaki, vagy nem tetszik neki a tevékenysége, akkor kihasználva az interaktív oldalak nyújtotta alapvető lehetőségeket, figyelmen kívül lehet hagyni.
-
Crystalheart
őstag
Nem erről van szó, de ha ebben az esetben túl durvák vagyunk, azzal csak tetézzük a helyzetet, és még rosszabb lesz. Én kerek perec megmondtam no name-nek, hogy a tanárai valószínűleg baromira nem tanították meg sok mindenre, amire meg kellett volna. Vannak ilyen speciális igényű gyerekek, akiket egészen máshogyan kell kezelni. A tanárnak vagy gyógypedagógusnak pedig sosincs könnyű dolga, mert az iskolatársak gyakran - tudatlanságból - lerombolják mindazt néhány sértő szóval vagy megjegyzéssel, amit addig sikerült fölépíteni. Ami itt folyik, az is ehhez hasonlatos.
Psychonaut: Ezért kellene toleránsnak lenni.
-
Crystalheart
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
cizoe itt előttem arra utalt, hogy figyeld a szerkesztőablakban, mit húz alá a helyesírás-ellenőrző, mert az nagy eséllyel helytelen.
Tehát MINDIG nézd át, mielőtt elküldöd, mindegy, milyen gyorsan akarod!Többieknek: szerintem éppen onnantól nem érdemes no name-et macerálni, hogy az írásképének sikerült feldühítenie az olvasót. Ettől a ponttól már csak személyeskedés megy. Meg kell érteni, hogy hasztalan ez a fajta acsarkodás, és csak kárt tesz. Ha bosszant, lehet passzívan is viselkedni, mindjárt jobb lesz.
-
Crystalheart
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Hát, végül is más is ír a mindennapjairól, még ha nem is ilyen gyakran, de néha hasonlóan lényegtelen dolgokról.
Amit a többiek kifogásolnak, hogy mindezt baromi nehéz elolvasni, mert nem tanítottak meg rendesen fogalmazni. Mindenképp helyesírás-ellenőrzővel kellene írnod (Word, Firefox, Opera - de a Word azért a legjobb ezek közül, mert némi mondathelyességet is ellenőriz, nem csak a szavak érthetőségét), majd eztán még elküldeni valakinek. Ha egy totál átírtat kapsz vissza, azon meg nem kell csodálkozni, valszeg úgy lesz olvasható. Mindez a te érdeked is, mert a felnőttkor már közel van, addigra nem árt megtanulni rendesen fogalmazni, mert nagyon sokszor szükséged lesz rá. -
Crystalheart
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Persze, hogy írhatsz, szólásszabadság van!
De pl. megbeszélhetnéd valamely fórumtárssal, hogy korrektúrázza az írásodat, mielőtt föltöltöd. És ezt most nem kötözködésből írom, mert bizony ha mondjuk egy novellát töltök föl, azt még én is odaadom előbb másnak javíttatni. A saját hibáinkon igen könnyű átsiklani, és ha valaki annyira gyakorlatlan ebben, mint te, annak még könnyebb.Ha ezt tennéd, semmi gond nem volna.
-
Crystalheart
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Az FPéter írása, amit linkelt.
A harmadik mondatodat pedig nem tudom értelmezni.

-
Crystalheart
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Így, hogy nem mondja el előre, nagyobb poén

-
Crystalheart
őstag
Nekem inkább az jött el, hogy milyen tanácsokat adtak "no name"-nek, hogy "rendezze le a gyereket", meg "lépjen", meg hasonló bátorítások. Höhö. Hö. Igazi kis karakterfejlődésnek lehettünk itt olvasótanúi, amint a félszeg kis fickóból Flippy-szerű, dühöngő félskizofrén állat lett a sok hasznos tanács nyomán.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Disney+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(Legényest mondjuk érdekesen táncolnának.
)