- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Vakegérke
üzenetére
Most mi van?
Tényleg azért piszkáljátok, mert valahonnan leszedett egy képet egy írásához?
Anno mikor még voltak írásaim, én is publikáltam "lopott" képekkel írást. A forrást max az url-ből bogarászhattad ki.De, hogy ON is legyek:
FPéter: Jó kis átirat lett, csak nehogy példát vegyen belüle ,,no name"
-
puttputt
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ennek az iskolának remek és sokatmondó vendégkönyve van...

-
Gergő_
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
szerinted meddig fúvódik a noname-lufi?
az hogy sértődik, öntörvényű, az tényleg lehet az ő dolga. Én már teljesen ki vagyok békülve a hejesírásával is , bár amikor meglátom a "hadjuk"-ot akkor 2 másodperce kifagyok.
Engem az bosszant hogy többször írtam neki címzett("válasz') hozzászólást és többedszerre sem reflektált. -
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke
üzenetére
Látom, élvezed, ..full függővé váltál
..amúgy persze, hogy nem haragszom..
Te is lazíts. Oldásnak ajánlom a d'n'b táncot! 
blokád

-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke
üzenetére
Lehet, hogy lemaradtam vmiről?...nem találkoztam no name fenyegetőző hsz-aival.

no name: egyetlen egy helyesírás ellenőrző programnak sincs esze. Mondatot szerkeszteni neked kell megtanulnod. Nézd meg ezt a mondatodat. Ráeresztetted a javítót, és mit mutatott ki? Egyetlen hibát az 5 közül. Ezt, hogy: Firefox-ta
Nézd meg az egész mondatodat...arról nem is beszélve, hogy tiszta zöldség az eleje, már megbocsáss.

Most már nem, átértem Firefox-ra de azt megjegyezném, hogy nem olyan gyors mint a Chrome.
Helyesebben:
Most már nem bírom
, áttértem a Firefox-ra, de azt megjegyezném, hogy nem olyan gyors, mint a Chrome.Azt a szót, hogy ÁTÉRTEM, azért nem javította ki a Firefox h.javító, mert az is egy értelmes szó. Azt jelenti pl, hogy még zöldben átértem a zebrán, vagy két kézzel átértem egy kis fa derekát, átértem a túloldalra, stb Ha 2 t-vel írod, akkor jelenti azt, amit te akartál volna mondani, vagyis azt, hogy áttértem. De honnan tudja a javító, hogy te mit akarsz mondani?
-
Crystalheart
őstag
-
Crystalheart
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Ha tehát nem gondolod, hogy rosszindulatú volna, akkor, miért ez a nagy hang ellene? Hiszen oké fél év meg rengeteg tanács - de láthatóan nincs azon a szinten, vagy nem lehet azon, hogy megfogadhassa őket. Nem egy gettóbunkóról beszélünk, akire joggal mondhatjuk, hogy ez az ő hibája is, hanem egy jó szándékú, túlontúl gyerek tinédzserről. Ha nem fogadja meg a tanácsainkat, az valószínűleg azért van, mert nem tudja. Ezért nem kell állandóan támadni.
Ha a te szavaiddal élve elpártol tőle valaki, vagy nem tetszik neki a tevékenysége, akkor kihasználva az interaktív oldalak nyújtotta alapvető lehetőségeket, figyelmen kívül lehet hagyni.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke
üzenetére
Nem akarok "monkey in the middle" lenni, de azért kivételesen engedd meg, hogy hozzáfűzzek ehhez valamit.
..mert most meg mintha neked kéne fordító.

Ezt írtad:
Csak nem megbántottalak? Aztán ugyan mivel? Idézz hozzászólásomból akár egy részmondatot, amely bántó.Segítek:
Ha tényleg nem látnád, hogy mivel bántottad no name-et, és válaszul azt írnám neked, hogy "a gyengébbek kedvéért megmagyarázom" , akkor megsértődhetnél. Mégjobban fölkaphatnád a vizet akkor, ha azt írnám: "a gyengébbek kedvéért, akarom mondani vakegérke kedvéért megmagyarázom" .
Ez csak egy példamondat volt, de kb ugyanazt művelted no name-mel az előbb.
Mégegyszer, hogy teljesen világos legyen:
Ezt írtad:
"Ha gyilkos erővel tiporja sárba az eredeti szerzeményt, akkor annak értéke megkérdőjelezhető." Ha ez után semmi mást nem írtál volna, akkor az bárkire vonatkozhatott volna, de mivel te kihangsúlyoztad, hogy "Ezt valaki fordítsa le ,,no name"-nek, hogy megértse. Én nem fogom megtenni." Ezzel sértetted meg.Aztán ezzel csak tetézted:
Tény, hogy nem vágod a "magyarot", így kétséges, hogy megértetted-e azt, amit mondtam. Tessék, magyarázd meg, ha tévedtem volna. No comment. Remélem nincs szükség további magyarázatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szóval csak férfiak táncolnak így? Ez lelombozott. 

Te is lazíts. 
, áttértem a Firefox-ra, de azt megjegyezném, hogy nem olyan gyors, mint a Chrome.