Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
FragMaster #209 üzenetére
Igen sajnos így lesz. Hát igen. Még meg sem várjuk a hivatalos bejelentést sem és már kritizáljuk a végeredményt.
(#211) jacis
Igen, valójában két lehetőségük van. Vagy a más kárából tanulnak, pl. apple (és nem válnak unalmassá) vagy saját maguk is rájönnek a helyes útra és időben tudnak váltani.
Előbb utóbb el fognak érni arra szintre az okostelefonok, (vagy már el is értek), hogy szinte hibátlanok, és leginkább a külső a márka, meg az anyaghasználat fog dönteni.
-
spawn21
veterán
válasz
FragMaster #212 üzenetére
hála az égnek
-
FragMaster
addikt
Újabb képek a kétkártyás SIV-ről, update: ez csak az egyik prototípus, titok még a real-deal! [link]
-
._.Dante._.
tag
válasz
FragMaster #207 üzenetére
Úgy-úgy!
-
Ati1979
veterán
válasz
FragMaster #204 üzenetére
Az biztos, hogy így lesz.
Csak, hosszabb távra lehet, hogy nem jó ez a stratégia.
Ugyanaz az unalmas design, kicsit nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, jobb belső, gagyi anyaghasználat.Az emberek előbb utóbb meg fogják unni hidd el, és átpártolnak más gyártóhoz.
-
FragMaster
addikt
válasz
._.Dante._. #206 üzenetére
Meg ugye befigyel a levehető hátlap előnye is, borítékolható a gyári nagyobb akku hozzá 1-2mm-el vastagabb hátlapostul, mint eddig. Az valahol 2800-3000mAh körül lehet majd és úgy azért már igazán baráti a dolog
-
._.Dante._.
tag
válasz
-=Ghost=- #205 üzenetére
10-20%, az nem 30 perc lesz, hanem órában/órákban mérhető, és feltéve, hogy ez így lesz, nekem annyit fog számítani, hogy valószínűleg nem kell második telepet vennem hozzá.
De már elmondtam neked, hogy amennyiben neked ez nem kell, akkor nem veszed meg, én meg majd örülni fogok neki, hogy kibírja amit nálam ki kell bírnia...
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
._.Dante._. #186 üzenetére
Pusztán arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy AMENNYIVEL többet bír, az még nagyon messze van a világmegváltó, vagy legalább az ingerküszöböt meghaladó értéktől.
De inkább hagyjuk, nem érdekel, legyél boldog a +30 perc üzemidőddel, mert te biztos minden este 1%on dugod töltőre a telefonodat. -
Ati1979
veterán
Ez nagyon ronda.
Vegyenek példát erről: [link] vagy a htc one-ról.
-
pezs89
tag
válasz
._.Dante._. #198 üzenetére
Szerkesztés gombot használd, moderátorok nem nagyon szeretik a floodot.
-
._.Dante._.
tag
Megvan a válasz!
A ráncfelvarrott SIII képét nyomták kis a sejtelmes twitter képen.
-
._.Dante._.
tag
Megint a lemásolni! Ez Röhögséges!
Esetleg alkalmazni egy stratégiát, ami nem mellesleg egy bevált üzleti modell. Ezek szerint, ha egy épülettervező ablakot tervez a házra, az már másolásnak számít...
Akkor lennének hülyék, ha nem követnének egy bevált szisztémát, és nem lennék meglepődve, ha ezt a Passat szelet sem az alma fingotta volna először.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nem mondtam, hogy nem akarják lemásolni.
Még egy feltételezés a hivatalos teaser fotót nézve: a PocketNow nem zárja ki a "tissue conduction audio technology" azaz a "szövetvezető hangtovábbítás" bevezetésének lehetőségét, melynek a lényege a fizikális hangszóró eltűnésén túl a szonáris hangtovábbítás mellett (= mai hangszórók) fizikális rezgetéssel az emberi szöveten keresztül hangot eljuttatni a hallójáratba. Ennek előnye, hogy a rezgés akkor is eljut a fülünkbe, amikor túl nagy hangzavar van körülöttünk és a hagyományos hangszóró nem bírja azt "túlkiabálni". Ez a Kyocera megoldása. Persze lehet az alábbi képről egyszerűen hiányoznak a részletek.
-
KillBorn
senior tag
Egyébként jogos is, mert az idei csúcs, jövőre már közép. És spórolni is tudnának, hiszen nem kellene külön új lineupot kihozni (új marketinggel, új külsővel, esetleg új gyártósorokkal), hanem úgyis szinte magától lejebb tolódna a régi az új jöttével, ráadásul az már ismert, bejáratott termék (nem kell rá költeni), egy csomóan használják, egyre olcsóbb gyártani is. Gyártanák tovább, és meglenne a középkategória. Alsókategóriára ez az egyszerűsítés azért nem vonatkozna.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Friss hírek szerint egy sor új, alsóbb kategóriába eső Galaxy telefon helyett a Samsung az ***** módjára az előző csúcsmodell árcsökkentésével kívánja bombázni az eggyel lejjebbi szegmenst, ráadásul az SIII új (valszeg RGB) képernyőt és nagyobb akkumulátort kaphat. Az ****** 4s sikere mutatja ennek a stratégiának a sikerességét (amit valamennyire a Samsung használ már: S Plus, SII Plus) de az S3 annyira jól csengő név, hogy "plussz" nélkül, mínusszal az árcédulán ideális választás lehet sokaknak.
-
FragMaster
addikt
The plot thickens
Samsung Galaxy S4 benchmarked again, processor uncertainty continues
Bloomberg: Galaxy S4 Qualcomm and Exynos 5 Octa versions confirmed, no eye scrolling feature though
Nem lenne nagy meglepetés a kétféle soc, hisz eddig is mást kapott Amerika mint a nemzetközi változat.
-
|AP|
veterán
válasz
KillBorn #185 üzenetére
bármennyire is prototípus, ez pont az az irány amire várok. A hátlap anyaga, a méret (ha már a kijelzőn vannak a gombok, akkor legyen is annyival rövidebb), a vékony keret, mind-mind tökéletes. Így saccra nem sokkal lehet nagyobb, mint egy SII.
Na jó, nem offolok tovább, csak kikívánkozottAnnyira sajnálom, hogy nem lehet itthon hivatalosan Motorolát kapni, szolgáltatónál meg pláne nem...
-
KillBorn
senior tag
Hát ezen a Motorolán nagyon láttszik, hogy prototípus de már ebben az állapotában is nagyon komolynak tűnik a gép. Nem tudom miért tart ott a Moto ahol most, míg a többieket viszi az ár, addig a moto mindig tudott mutatni valami szokatlant. A legjobbak között lenne a helyük valahol a samsung után közvetlenül
Remélem a google elindíja ezt X-Phone vonalat, és a nexushoz hasonló sikereket futnak be a jövőben. -
|AP|
veterán
"Azt viszont én sem értem, hogy a Motorolán kívül miért nem tudja egy gyártó sem ennyire minimalizálni a házat a képernyőhöz képest"
Ez most itt OFF, de kapcsolódik ehhez a korábbi hozzászólásomhoz. EZ állítólag egy 4,65" képernyő, nagyon durván kompakt házban. Könyörgöm, lehessen itthon kapni!
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
._.Dante._. #165 üzenetére
Emberek százai -mit százak, százezrek!- rettegnek nap mint nap, és töprengnek hosszú perceken át, hogy meg merjék-e nyitni 2 percre a faszbúkot, vagy attól azonnal lemerül majd a szar optimalizálatlan pho(s)led kijelző nélküli 200mAh-val kisebb, akksival rendelkező telefonjuk és ezen csakis az S4 érkezése segíthet!
Micsoda drámai kisfilm lehetne belőle....
Bár inkább vígjáték. -
Peaceliker
addikt
Az MTK 6589 SoC 4 AMRv7 maggal operál és ép véletlen (!??) abban is pont PowerVR SGX 544MP van...ez csak nekem gyanús?
jah most látom, hogy ouzohuto már írta ezt...
...akkor nem csak nekem gyanús
-
spawn21
veterán
válasz
FragMaster #177 üzenetére
tudom persze.
de valld be, a látványterv nem rossz.
Mert ha valami szart hoz ki a Samu, muszáj leszek mást venni .
-
persil
nagyúr
Nem tudom, én mondjuk sárbagyaláztam volna az s3 minis figurát úgy, hogy sírva tegye fel a telót vaterára
Ráadásul kb pont a létező legszarabb ár/értékarányú telefon, de mindegy.
De én egy szemét ember vagyok, nem vitás.Hülyeséget félre, tökéletesen igazad van. A nagy többségnek mások, és mondjuk ki alacsonyabbak ilyen téren az igényei, az eladások nagy részét meg ők hozzák, tehát oda kell igazítani a terméket. Puff.
"Szombaton a z vásárlásánál az ember nagyon rá akart beszélni az i 5 re mert annak jobb a kijelzője mert retina...az sem semmi, ammikor mondtam neki a ppis dolgot csak nézett bután"
Ez a szomorú. Amúgy hiszitek, vagy sem, de tapasztalat, hogy ha ennél egy hangyafasznyival többet értesz hozzá, akkor fel sem vesznek ilyen helyre. Ebből is az látszik, hogy fogalma sem volt a figurának semmiről, csak tudta, hogy az iPhone az retina, és az jó.(amúgy tényleg kurva jó, de ez most mindegy) Az, hogy a Z-nek még nagyobb a pixelsűrűsége, tehát pont a "retinaságban" jobb, mint az iPhone, az már ugrott be neki. -
a.sebi
őstag
az a vicces a minivel, hogy bejött nekik ez a név, tegnap megmutattam a kollegáimnak az xperia z met, erre az egyik elövette az s 3 minit és kérdezte hogy a tied jobb mint az enyém?
Mert ez az s 3 mini és most az s3 a legjobb telefon a világonAzt mondja hogy ez ugyan az csak kissebb, két magos proci van benn csak a kamera gyengébb, de a szoftver is ugyan az, a kijelző is fasza, mosolyogtam és mondtam neki hogy nem sokkal jobb a z hiszen egy s3 minivel nehéz harcba szállni,
Ráhagytam, örülj neki és használd.....
a samu is lassan olyan mint az apple, mindent eltud adni elég hamar, még akkor is ha ez a pár tech buzi, mint mi tudjuk hogy nem az a lényeg hogy hány magos egy telefon, ha ugyana az a pitypang a háttér, az nem azt jeleni hogy ugyan az mint a nagy tesó,....
Szerintemm még a mai napig ezért adnak el nokia telefont, mert az a telefon, és amugy is windows, ugyhogy biztos lehet rajta call of dutyzni meg zip filet tömöríteni,és. Exe filet futtani, hiszen ez windows...
De azért a szolgátatók nem hozzáértése is segít,
Szombaton a z vásárlásánál az ember nagyon rá akart beszélni az i 5 re mert annak jobb a kijelzője mert retina...az sem semmi, ammikor mondtam neki a ppis dolgot csak nézett bután,
Ugyhogy egy jó név sokat segít az eladásokon mert az emberek 90 szazaléka leszarja, hogy retina vagy fuul hd, elég a kétmagos ericsson proci van benne, meg pitypangos háttér, és ebböl ered hogy nincs frissités sem, fater mai napig 2. 2 vel használja a galaxy s t.....á haggyá fiam nem frissitem jo ez így...
Mi hisztizunk ök leszarják, vagy nem értenek hozzá... -
spawn21
veterán
ezt el bírnám viselni
-
FragMaster
addikt
Már úgy vagyok, mint a One-al, annyi topic van ennek is nyitva, hogy nem tudom hova írjak
Galaxy S3 refresh coming soon, what’s the point of a Galaxy S4 mini?
-
._.Dante._.
tag
válasz
-=Ghost=- #160 üzenetére
Ne haragudj, de tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz? Még akkor is, ha csak +10-20%-ról beszélünk. Az lehet, hogy a Te életedet nem teszi könnyebbé, de nagyon sok emberét igen, akiknek már nem kell annyira odafigyelni, hogy ugyan futtathatják-e azt a plusz alkalmazást, vagy merjenek-e zenét is hallgatni a telefonon, stb.... Nem kevés az sem. Neked ez nem tetszik? Ne vegyél ilyet, Mi meg majd örülünk neki helyetted is! Nem az fogja csődbe vinni a Samsungot, hogy nem veszel SIV-et tőlük...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Így néz ki az S3-hoz képest a kérdőjeles kínai leak:
Nem olyan borzalmas ez, szolidabb a kinézet, a képernyő dominál, vékonyabb a fémszinű szegély (ami mostantól fém), vékonyabb a képernyőkeret és a fekete csík is a képernyő körül.
-
DaveJr
őstag
válasz
DiamondBack #148 üzenetére
Honnan tudod hogy nem a Samsung felirat alatt van a hangszóró?
-
Phreetsie
tag
ha ilyen lesz.. akkor design 0
-
=Mentor=
őstag
Ez de ocsmány....
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
TouristNN #154 üzenetére
Nagyon örülök, de részemről tökmindegy, hogy a nap végén 15%on vagy 25%on rakom fel a telefont a töltőre, mivel a következő napot egyik esetben sem fogja kibírni.
Igaz, akkor verhetem a mellem hogy márpedig milyen energiatakarékos, kiválóan optimalizált stb...
Ja, hogy lényegében ez szart sem ér, és ígyis-úgyis tölteni kell este? Nem baj... statisztikai adatnak jó lesz a +10-20% üzemidő -
Xaels
félisten
Még mindig nem fogom fel miért nem képes az Omnia vagy a Wave vonalhoz hasonló minőséget kiadni a Samsung droid fronton.
-
Robertoq
őstag
válasz
-=Ghost=- #151 üzenetére
Samsung Galaxy S III tops the competition in a web browsing battery test
Which? test labs crown the Samsung Galaxy S III best in battery lifeNa ehhez jön a nemsokkal nagyobb kijelző, viszont nagyobb aksi, energiatakarékosabb proci meg kijelző (ha minden igaz). Azt meg, hogy milyen gyakran kell tölteni felhasználó függő is
-
Robertoq
őstag
Én azt nem értem miért fehér a hátlap és sötét az eleje? Meg milyen NW ez h a statusbar átlátszó? Csak azt nem értem, hogy miért twittelte ki a Samsung az a képet. Lehet h szándékos megvezetés. Még ~2 nap.
-
ouzohuto
senior tag
Jaj öcsém aki ezt elhiszi az csak egy igazi balfasz lehet....ez egy MTK 6589 lenne valami kínai oszt csá, de amúgy ez is kéne
-
FragMaster
addikt
válasz
DiamondBack #148 üzenetére
Ha valódi a cikkben bemutatott készülék akkor gondolom 4-nek írja, hisz 4+4 mag van benne (gyárilag nem mehet egyszerre a 8 ugye).
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
-=Ghost=- #145 üzenetére
Életemben soha nem volt Samu telefonom, úgyhogy ki ütött hasra? (te)
Minden érték megfelel a már leírtaknak, PHOLED takarékosság, Octa takarékossági irányszám, képernyőnövekedés és akkunövekedés. Ha eddig nem tudtad volna, hogy én alá tudom támasztani az állításaimat, most már tudod.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
-=Ghost=- #130 üzenetére
A Galaxy S3 eddig is 10 óra folyamatos videólejátszásra volt képes kisebb akkuval, mint a HTC One (ami 8,5 órával még mindig remekül szerepel). Namost az SIV 15%-al nagyobb ám 30%-al takarékosabb kijelzővel jön, továbbá 25%-al nagyobb akksival, továbbá 20-50% közötti takarékosságot hozó nyolcmagos rendszerrel. Egyszerű tehát belátni, hogy ha az SIV optimalizálva lesz - és a Samuk az utóbbi időben eléggé optimalitáltak lásd Note II - egy napot ráverhet a riválisokra.
-
-
Karbon hátlapokat akarok látni
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaja. Nekem ez "A telefon". Döbbenetes, hogy akkora, mint a Desire-em, és közben 4,3"-as. Ja, és még -- csak úgy mellékesen -- beletettek egy 2000-es akksit. Kár, hogy a Krait-os elérhetetlen, az Atom-os pedig drága. :-(
Kérdésedre válaszolva: Nézz körül! Ma a "phablet"-ek (de utálom ezt a szót) világába szerinted számít is bármennyit a méret? Ja, számít! Csak a minél nagyobb, annál jobb / menőbb érvényesül.
-
mrlujoak
veterán
Csodálatos, varázslatos, elleddig még soha nem látott friss, üde, ropogós formaterv! Grat Samsung!
(mindegy pontosan melyik modell is van a fotón)
-
fairi
őstag
Sokan mondják fake, de ez a kinézet teljesen hihető az S4 számára.
Nem is érdekes hogy műanyag a hátulja, de remélem mégis tévedés a kép és valami mattosabb vagy enyhén recés hátlapot kap.... -
-=Ghost=-
őstag
"hajlékony, ütésálló hátlappal"
Persze, mert ezzel a marketingszöveggel adják el azt, hogy papírvékony és ha rálehelsz is meghajlikÉs mekkora szám lesz, ha tényleg belerakják a 2600as akksit, és mennyire büszke lesz a sok samsung fan, hogy bezzeg a htc one-ban 200 mAh-val kissebb az akksi. Az, hogy mindez nem egészen 10% többlet, ami nagyjából annyit jelent, hogy nem 2,5 óra alatt meríted le játékkal, hanem komoly 15 perccel többet bír majd.
-
Epsylon
aktív tag
Nem volt még 5"-ös készülék a kezedben?
Én most arról gépelek. Nem olyan nagy a hétköznapokban, mint ahogy azt sokan gondolják róla. Zsebben is simán elfér a doboz cigi mellett.
Mondom úgy, hogy vagyok 170 alacsony, tehát nem nagy mancsú ember.Ha úgy nézne ki, mint a Samsung Galaxy S Wi-Fi 5.0, akkor nálam simán nyerő lenne!
-
Rozzo
tag
Aki ilyet vesz vehet egy külön táskát ennek a monitornak...
-
HXY
addikt
válasz
._.Dante._. #120 üzenetére
Nekem S2-öm van már majdnem 2 éve. 2011 májusi.
De mivel árulok JIG-et, ezért sokan jönnek minden készülékkel, Ace-szel is, és szerintem az jobb fogásra.
Nekem nagyon tetszik az a recés hátlap.
Persze minden másban jobb az S2, még ár/érték arányban is. Szvsz.(#121) Blyan: a Videó alapján 100%.ra merem mondani, hogy fake.
Ez nem is SAMOLED.
Nem is TW, csak valami katymasz... -
Blyan
félisten
Samsung Galaxy S IV I9502 video surfaces, reveals more secrets
Szvsz fake
Háttérben meg az iPad minit promotálják
-
._.Dante._.
tag
Engem egyedül a kinézete izgat. Minden más lényegtelen. (Mondom ezt úgy, hogy SIV-ről beszélünk, nem pedig egy alsó kategóriás lótúróról.) Persze én is szeretném a PHOLED kijelzőt és az okta procit, hogy erőlködés nélkül kibírjon egy napot, de ha nem ezek lesznek benne, akkor sem fogok kétségbe esni, mert már megszoktam az ilyen irányú gondokat. A szoftveres dolgokkal sem foglalkozok nagyon. Kerüljön bele amit ők akarnak, aztán majd azt használom belőle, ami nekem is tetszik. Műanyag a hátlapja? Ki nem sz@rja le? Az SII-es hátlapjánál jobb, nekem egy mobilra sem kellene.
Kérdés, hogy hol lesz a telefon helye a képzeletbeli, vagy nem is annyira képzeletbeli tabellán?
Számomra sokkal szebb az SII formavilága, és nagyon szeretném, ha arra hasonlítana...
Bone123: "Más készülék egyszerűen több kompromisszummal jár." +1
-
HXY
addikt
Jobban örülnék valami matt, recés hátlapnak, mint pl. ami a Glaxy Ace-nek van.
Szerintem az a legszuperebb.
A képen nem látszik, de az életben szerintem ennek a hátlapnak van a legjobb fogása.
Nem csúszik, nagyon jó kézben tartani! -
Bone123
HÁZIGAZDA
SZVSZ remek lesz az SIV összeszerelési minősége. Már a Note II is igen jól bírta a törésteszteket, az SIV pedig Gorilla Glass 3 előlappal, csiszolt fém oldalborítással és hajlékony, ütésálló hátlappal érkezik a hírek szerint, ami egyébként pár dollárért fémre cserélhető az ebayről. A Ponyvaregény óta pedig tudjuk, hogy egy kis kerek pocak lehet nem jó a szemnek, de nagyon jó a kéznek.
Végeredményben több faktor határozza meg a vásárlást, teszlőleges sorrenben
- teljesítmény
- akkuidő
- kijelző
- kinézet
- ergonómia
- tartósság
- cserélhető akksi
- MicroSD hely
- fotóminőség
- szoftver rugalmassága
- terméktámogatás
- felhasználói támogatás (ROM-ok stb.)
- innovációAz SIV mínusz pontot kap a kinézet miatt, de minimum elfogadható lesz az összeszerelés és a fotók minősége, a többi pedig sima vagy vastag pirospont: legfrissebb Android, jó Samsung & XDA támogatás, kényelmes tartás a kerekded forma miatt (kis kéznek esetleg túl nagy lesz), remek akkuidő (arányos a 2600mAh-s akkuméret a Note II képernyőjéhez viszonítva), lesz egérfunkció (floating touch), szemgörgetés, esetleg 3D fotózás és a legjobb droidos böngésző, Samu remekül optimalizál.
Más készülék egyszerűen több kompromisszummal jár.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #110 üzenetére
Ja, de nem csak gagyi műanyag létezik, és erről a lakkos ujjlenyomat zsír mágnes felületről is leszokhatnának. Utálom a tokokat, de ha ilyenem lenne késztetést éreznék egy beszerzésére.
-
zdanee
őstag
Ez így ránézésre egy kínai klónja saját magának. Xzibit telefonja
-
<Adamsky>
nagyúr
"... nem rossz telefon az S3 mini, csak a helyén kell kezelni ..."
Ja, a helyén is van. Egy túlárazott mobil, ami se nem szép, se nem gyors. Viszont megpróbálták úgy eladni, mintha bármi köze lenne a nagy-tesóhoz. Még a reklámba is ment a vakítás, hogy egy kis dolog is lehet ugyanolyan erős, stb. Nem tetszenek a Samsung telefonjai, de akkor nagyon közel voltam, hogy vegyek egyet. Ha beletettek volna egy komoly(abb) SoC-ot, akkor -- ugyan fogvicsorgatva -- de megvettem volna.
Max rögtön vettem volna rá egy lila szilikon tokot -
daniel909
addikt
pont rossz példa az iphone szerintem
FragMaster: ez hülyeség. nézd meg hány fém htc van és csak a fekete One S voltak problémák amit ha jól tudom gariba cseréltek. de nem általános jelenség a lepattogzás, hanem gyártási hiba. a fém sokkal időtállóbb mint a karcolódó műanyag.
-
daniel909
addikt
a htc one sokkal szebb, kidolgozottabb, minőségibb. ez megint egy műanyag gagyi csúnyaság. nem mintha zavarna, sosem vennék samut
-
Robertoq
őstag
Tény, hogy nem lehet készpénznek venni ami mond meg biztos van hogy téved, de valamiért csak a legnagyobb oldalak lehozzák amit mond, de mindegy is, nemsokára kiderül.
#104) persil
Ez a time-limit sántít, max ha 1 gyártósor van az összes telefonra és az SIV nem veheti el az időt a többitőlValószínűleg sose derül ki, mert az nem kérdés, hogy a Samsung tudna olyan házat ha akarna.
-
persil
nagyúr
válasz
Robertoq #101 üzenetére
"One of the reasons that Samsung uses plastic in their smartphones is because of the time-limit. Samsung expect more and more sales every year which simply means more premium builds like on the new HTC One or the Apple iPhone takes too much time. "
Nemtom' de én ezt nem mondanám el egy gyártó helyében sem.
-
Robertoq
őstag
A műanyag hátlap az kb borítékolható, nemrég nyilatkozott Mr. Y.H. Lee, miért is használják és hogy a jövőben is fogják. És ezt Eldar Murtazin is megerősítette. Szóval akik nem bírják elviselni azok készüljenek
Inkább az a kérdés, hogy:
A hátlap tényleg pöttyös lesz és ezért ilyet a plakát?
Tényleg PHOLED kijelző lesz meg floating touch?
Lesz Qi wireless töltés?
2600-os aksit kap?
3D kamera is lesz benne és erre utal a plakáton a 3D-s "4"-es?
A fekete visszatér alapból a fehér mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínai források lencsevégre kapták a Samsung rövidesen érkező csúcsmodelljének két hálózat elérésére is alkalmas változatát.
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest