Új hozzászólás Aktív témák
-
._.Dante._.
tag
válasz
-=Ghost=- #205 üzenetére
10-20%, az nem 30 perc lesz, hanem órában/órákban mérhető, és feltéve, hogy ez így lesz, nekem annyit fog számítani, hogy valószínűleg nem kell második telepet vennem hozzá.
De már elmondtam neked, hogy amennyiben neked ez nem kell, akkor nem veszed meg, én meg majd örülni fogok neki, hogy kibírja amit nálam ki kell bírnia...
-
._.Dante._.
tag
válasz
-=Ghost=- #160 üzenetére
Ne haragudj, de tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz? Még akkor is, ha csak +10-20%-ról beszélünk. Az lehet, hogy a Te életedet nem teszi könnyebbé, de nagyon sok emberét igen, akiknek már nem kell annyira odafigyelni, hogy ugyan futtathatják-e azt a plusz alkalmazást, vagy merjenek-e zenét is hallgatni a telefonon, stb.... Nem kevés az sem. Neked ez nem tetszik? Ne vegyél ilyet, Mi meg majd örülünk neki helyetted is! Nem az fogja csődbe vinni a Samsungot, hogy nem veszel SIV-et tőlük...
-
Robertoq
őstag
válasz
-=Ghost=- #151 üzenetére
Samsung Galaxy S III tops the competition in a web browsing battery test
Which? test labs crown the Samsung Galaxy S III best in battery lifeNa ehhez jön a nemsokkal nagyobb kijelző, viszont nagyobb aksi, energiatakarékosabb proci meg kijelző (ha minden igaz). Azt meg, hogy milyen gyakran kell tölteni felhasználó függő is
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
-=Ghost=- #145 üzenetére
Életemben soha nem volt Samu telefonom, úgyhogy ki ütött hasra? (te)
Minden érték megfelel a már leírtaknak, PHOLED takarékosság, Octa takarékossági irányszám, képernyőnövekedés és akkunövekedés. Ha eddig nem tudtad volna, hogy én alá tudom támasztani az állításaimat, most már tudod.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
-=Ghost=- #130 üzenetére
A Galaxy S3 eddig is 10 óra folyamatos videólejátszásra volt képes kisebb akkuval, mint a HTC One (ami 8,5 órával még mindig remekül szerepel). Namost az SIV 15%-al nagyobb ám 30%-al takarékosabb kijelzővel jön, továbbá 25%-al nagyobb akksival, továbbá 20-50% közötti takarékosságot hozó nyolcmagos rendszerrel. Egyszerű tehát belátni, hogy ha az SIV optimalizálva lesz - és a Samuk az utóbbi időben eléggé optimalitáltak lásd Note II - egy napot ráverhet a riválisokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest