- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Hát ezen a Motorolán nagyon láttszik, hogy prototípus de már ebben az állapotában is nagyon komolynak tűnik a gép. Nem tudom miért tart ott a Moto ahol most, míg a többieket viszi az ár, addig a moto mindig tudott mutatni valami szokatlant. A legjobbak között lenne a helyük valahol a samsung után közvetlenül
Remélem a google elindíja ezt X-Phone vonalat, és a nexushoz hasonló sikereket futnak be a jövőben. -
|AP|
veterán
"Azt viszont én sem értem, hogy a Motorolán kívül miért nem tudja egy gyártó sem ennyire minimalizálni a házat a képernyőhöz képest"
Ez most itt OFF, de kapcsolódik ehhez a korábbi hozzászólásomhoz. EZ állítólag egy 4,65" képernyő, nagyon durván kompakt házban. Könyörgöm, lehessen itthon kapni!
-
<Adamsky>
nagyúr
Jaja. Nekem ez "A telefon". Döbbenetes, hogy akkora, mint a Desire-em, és közben 4,3"-as. Ja, és még -- csak úgy mellékesen -- beletettek egy 2000-es akksit. Kár, hogy a Krait-os elérhetetlen, az Atom-os pedig drága. :-(
Kérdésedre válaszolva: Nézz körül! Ma a "phablet"-ek (de utálom ezt a szót) világába szerinted számít is bármennyit a méret? Ja, számít! Csak a minél nagyobb, annál jobb / menőbb érvényesül.
-
<Adamsky>
nagyúr
"... nem rossz telefon az S3 mini, csak a helyén kell kezelni ..."
Ja, a helyén is van. Egy túlárazott mobil, ami se nem szép, se nem gyors. Viszont megpróbálták úgy eladni, mintha bármi köze lenne a nagy-tesóhoz. Még a reklámba is ment a vakítás, hogy egy kis dolog is lehet ugyanolyan erős, stb. Nem tetszenek a Samsung telefonjai, de akkor nagyon közel voltam, hogy vegyek egyet. Ha beletettek volna egy komoly(abb) SoC-ot, akkor -- ugyan fogvicsorgatva -- de megvettem volna.
Max rögtön vettem volna rá egy lila szilikon tokot -
Blyan
félisten
Most meg 80 előfizetéssel, 90 kártyásan. Igazán jó ár érte.
S Advance pedig 60.Egyébként a S Advance-ben ugyanaz az SoC van, mint a Ace 2-ben - ellentétben a Minivel. Szóva talán a mére lenne a hasonlóság.A GSMArena, és az ők híres táblázatai....
Szóval igen, ugyanaz az SoC, mindháromban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Honda topik
- Építő/felújító topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- VMware
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest