Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Lehet, ha jobban utána olvasnék, akkor érteném, de nekem ez a 4 "gyengébb" és négy "izomagyú" mag felállás nettó baromságnak tűnik. A négy erős mag még OK, de minek 4db alacsony fogyasztású mag? Szerintem 1db jól optimalizált maggal szerelt proci + megfelelő mennyiségű RAM (ami itt lesz) bőven elég az alap funkciókhoz (telefon, SMS, e-mail).
Persze ilyet nem lehetett csinálni, mert akkor mindenki azt mondja, hogy ez olyan mint egy Tegra 3-as. Muszáj volt emelni a tétet...Szerintem ez így disznó mód melegedni fog, és semmivel sem fog kevesebbet fogyasztani, mint a konkurencia megoldásai. Bár ne legyen igazam!
A külső. Szerintem tök mind1. Úgyis venni fogják, mert ez a SGS IV. A Samsung helyében én sem költenék feleslegesen a design-ra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged