Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
az a vicces a minivel, hogy bejött nekik ez a név, tegnap megmutattam a kollegáimnak az xperia z met, erre az egyik elövette az s 3 minit és kérdezte hogy a tied jobb mint az enyém?
Mert ez az s 3 mini és most az s3 a legjobb telefon a világonAzt mondja hogy ez ugyan az csak kissebb, két magos proci van benn csak a kamera gyengébb, de a szoftver is ugyan az, a kijelző is fasza, mosolyogtam és mondtam neki hogy nem sokkal jobb a z hiszen egy s3 minivel nehéz harcba szállni,
Ráhagytam, örülj neki és használd.....
a samu is lassan olyan mint az apple, mindent eltud adni elég hamar, még akkor is ha ez a pár tech buzi, mint mi tudjuk hogy nem az a lényeg hogy hány magos egy telefon, ha ugyana az a pitypang a háttér, az nem azt jeleni hogy ugyan az mint a nagy tesó,....
Szerintemm még a mai napig ezért adnak el nokia telefont, mert az a telefon, és amugy is windows, ugyhogy biztos lehet rajta call of dutyzni meg zip filet tömöríteni,és. Exe filet futtani, hiszen ez windows...
De azért a szolgátatók nem hozzáértése is segít,
Szombaton a z vásárlásánál az ember nagyon rá akart beszélni az i 5 re mert annak jobb a kijelzője mert retina...az sem semmi, ammikor mondtam neki a ppis dolgot csak nézett bután,
Ugyhogy egy jó név sokat segít az eladásokon mert az emberek 90 szazaléka leszarja, hogy retina vagy fuul hd, elég a kétmagos ericsson proci van benne, meg pitypangos háttér, és ebböl ered hogy nincs frissités sem, fater mai napig 2. 2 vel használja a galaxy s t.....á haggyá fiam nem frissitem jo ez így...
Mi hisztizunk ök leszarják, vagy nem értenek hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest