Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• a.sebi

őstag

válasz Blyan #176 üzenetére

Nem dehogy...nem úgy értettem...szerintem én vok a hülye h ilyen drága cuccokat veszek....ne értsd félre nem ugy gondoltam...használja csak. És legyen boldohg vele....ezért vette...

• a.sebi

őstag

az a vicces a minivel, hogy bejött nekik ez a név, tegnap megmutattam a kollegáimnak az xperia z met, erre az egyik elövette az s 3 minit és kérdezte hogy a tied jobb mint az enyém?
    Mert ez az s 3 mini és most az s3 a legjobb telefon a világon :)

Azt mondja hogy ez ugyan az csak kissebb, két magos proci van benn csak a kamera gyengébb, de a szoftver is ugyan az, a kijelző is fasza, mosolyogtam és mondtam neki hogy nem sokkal jobb a z hiszen egy s3 minivel nehéz harcba szállni,
    Ráhagytam, örülj neki és használd.....
    a samu is lassan olyan mint az apple, mindent eltud adni elég hamar, még akkor is ha ez a pár tech buzi, mint mi tudjuk hogy nem az a lényeg hogy hány magos egy telefon, ha ugyana az a pitypang a háttér, az nem azt jeleni hogy ugyan az mint a nagy tesó,....
    Szerintemm még a mai napig ezért adnak el nokia telefont, mert az a telefon, és amugy is windows, ugyhogy biztos lehet rajta call of dutyzni meg zip filet tömöríteni,és. Exe filet futtani, hiszen ez windows...
    De azért a szolgátatók nem hozzáértése is segít,
    Szombaton a z vásárlásánál az ember nagyon rá akart beszélni az i 5 re mert annak jobb a kijelzője mert retina...az sem semmi, ammikor mondtam neki a ppis dolgot csak nézett bután,
    Ugyhogy egy jó név sokat segít az eladásokon mert az emberek 90 szazaléka leszarja, hogy retina vagy fuul hd, elég a kétmagos ericsson proci van benne, meg pitypangos háttér, és ebböl ered hogy nincs frissités sem, fater mai napig 2. 2 vel használja a galaxy s t.....á haggyá fiam nem frissitem jo ez így...
    Mi hisztizunk ök leszarják, vagy nem értenek hozzá...

Új hozzászólás Aktív témák