Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
"hajlékony, ütésálló hátlappal"
Persze, mert ezzel a marketingszöveggel adják el azt, hogy papírvékony és ha rálehelsz is meghajlikÉs mekkora szám lesz, ha tényleg belerakják a 2600as akksit, és mennyire büszke lesz a sok samsung fan, hogy bezzeg a htc one-ban 200 mAh-val kissebb az akksi. Az, hogy mindez nem egészen 10% többlet, ami nagyjából annyit jelent, hogy nem 2,5 óra alatt meríted le játékkal, hanem komoly 15 perccel többet bír majd.
-
attisx
addikt
"Mi a fene az a sok pöttyös izé"
Természet ihlette karbon szál textúra...
(#49) pollai "Azt viszont én sem értem, hogy a Motorolán kívül miért nem tudja egy gyártó sem ennyire minimalizálni a házat a képernyőhöz képest"
Ami azt illeti, ez a bravúr már a Sonynak is sikerült az Xperia ZL személyében. Mondjuk érdekes, hogy ha az öt colos kijelzőt + uptodate HW-t be lehet szorítani a 130x70mm-es határok közzé, akkor az összes többi öt colos készülék miért 140+x70+ mm...
-
FragMaster
addikt
Így a Nike-val már rémlik valami tavalyról. De mivel nem volt semmi jel a ces-en így gondolom odébb van mire ez foganatosul.
Nekem bejönne így, csak az lenne a furcsa, hogy eddig minden S nagyban különbözött az elődtől. Lehet az arculatváltás első eredménye az ezzel való szakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest