- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Nekem (most épp) nincs előfizetve a premium, és így is gyárt PDF - et, és az emberiség történetének elmúlt párszázezer éve egész jól elszaladt anélkül, hogy az okosóra pdf riportot készített volna :)
Az van, hogy a Fitbit a korona idejére egy rakás prémium funkciót kirakott ingyen. Kérdés, hogy a járvány végén ezek visszamennek - e fizetősbe. -
gusthy
veterán
Nézd, szerintem ha valaki hinni akar valamiben, hinni is fog. Felesleges győzködni, a tények ilyenkor másodlagosak.
Amúgy hogy a karkötők mennyire túlárazottak vagy se, nem tudom, mivel nekem Versa van, de ahogy nézem, az összes szakportál szerint képességeit tekintve a Charge 4 a jelenleg elérhető legtöbbet tudó smart band. Mint ilyen, nyilván a legdrágább, és mindenkinek szíve joga nem azt választani, ha nem akarja használni. -
gusthy
veterán
Valóban jó drága, de sose felejtsük el, hogy nem a magyar vásárlókhoz áraznak a gyártók. Okoskarkötőben messze köröket ver az egész piacra, és iszonyú nagy felhasználótábora van, főleg az USA-ban, úgyhogy meg fog ez térülni a
FitbitnekGoogle-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest