- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az majd kiderül, de amiket írtam a kollégának példákat, azok már ezeréve ingyen vannak, direkt nem hoztam ide a promóciós időszakban biztosított extra funkciókat.
Értelme nem sok volt érvelni, mert elegánsal odébb állt. Nem baj, majd visszajön a Charge 5 hírnél, és leírhatom ugyanezeket megint! -
Próbaképp - csak hogy másokkal szemben ne a levegőbe beszéljek - megnéztem most a Prémiumot is, 90 napig ingyen van. Ahogyan az várható volt, nagyjából semmi lényegest nem ad az edzésterveken felül az alapvető működéshez, csak jobban magyarázza az alvás fázisait, külön kiemelve, mi mit jelent, stb., de érdemben még annyi pluszt sem ad az ingyenesen is elérhető adatokon felül, mint amit előzőleg gondoltam. Ami érdemleges lehet(ne), hogy PDF-be ki lehet exportálni jó néhány típusú riportot, amit a szerencsésebb országokban szocializált orvosok talán nem söpörnek le negyed másodperc alatt az asztalról "úgyse hiteles, szal' meg se nézem" felkiáltással. hazai esztéká viszonylatban ennek nyilván zéró értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest