- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #151 üzenetére
nálam a horgász cuccok is készen vanak a bevetésre, csak várom a futárt, hogy kihozza egy strand sátort + napernyőt. De úgy néz ki, ma kevés az esély, hogy megkapom
(pedig hétfőn megrendeltem őket, és 2-4 munkapnap szállítást írtak)
Már csak a kaját + alkoholt kell becsomagolni, és teljes kész! -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
Steady74 #137 üzenetére
Annyi lámpa lesz, mintha egy stadiont akarnánk kivilágítani.
Zsola is beszerzett egy nagyon komoly kis lámpát, na annak a fényére kíváncsi leszek.
ET camping lámpa 16 ledes, tölthető, távirányítósMűanyag poharakat ne felejtsük inkább otthon!
Meg a kocka sört .... illetve most lehet kell szák is, hogy mehessen bele a dobozos sör. -
zolynet
veterán
válasz
Steady74 #122 üzenetére
Ha olyan lesz mint az elmúlt években, mikor 60fok van és reggel volt az utolsó kapás, 15körül már a csomagoláson jár az eszünk, janem, már 13kor.
Ugyanis nincs értelme ott párologni, hacsak nem úszunk is a tóban, de eddig mi még nem tettük.
Próbálok péntekre egy hómofiszt kérni és akkor 15kor indulnék Daniért, úgy biztos 16re odaérnénk de ha nem akkor fél5re, még az is bőven jó.
Pálesz, sör, vizipipa be lesz készítve.....kaját sem kéne itthon hagyni. -
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #114 üzenetére
Én is vettem egy 6-os és egy 8-as Owner csomagot (kisebb mint eddig, amit szoktam használni
) Elég jónak tűnik, a múlt hétvégén már megvolt a teszt: egy 2 kg-s dunai ponty, meg pár kárász (1.5kgs volt a legnagyobb köztük )
az alvásról mit kell tudni? mindenki hozza hálózsákot, lepedőt, takarót?!
alszunk is, vagy végig bulizzuk az éjszakát?! -
forras2
őstag
13-14-nek jobban örülnék, az a szombat-vasárnap.
Éjszakai peca jobban izgat engem is, mert nem vagyok annyira vonathoz kötve, mert napközben szinte óránként jönnek-mennek a vonataim.
Bár én csak előtte való napokban tudok biztosat mondani, majd meglátjuk hogy fog alakulni a dolog...
Illetve, ha minden úgy alakul, akkor kéne 1 fuvar kelenföldről -
FireFox1996
őstag
1. Köszönöm, hogy részt vehettem az eseményen.
2. Képek (csak amik nálam vannak): [link]Szerintem a halaknak volt kedvük enni, ahogy bedobtam, már rá is ment egy kisebb hal, aztán lejött a horogról. Nekem nem votl szerencsém a ponytokkal, így kb délig csak fényképeztem, élveztem a napsütést, és kortyorgattam a fincsi sörömet
(addig 1 kisebb kárászt, meg kis harit sikerült a partra keríteni)
Közben Steady74 kolléga meg folyamatosan szedte ki a pontyokat, volt olyan, hogy 10-15 percenként jött neki (a képeken lehet látni az időpontokat)
Aztán váltottam taktikát: egy úszóval oda költöztem, ahová Steady74 dobott. Ezen a képen a jobb alsó sarokban látszik egy bókor. Ide mellé költöztem.
Gyakorlatilag Steady74-vel kb majdnem azonos területre dobtuk, volt, hogy fél m-re van az úszóm a szerelékétől, de általában 2m távolságban vannak, a parttól is kb 2-3m-re vannak. Én csonti/gilliszta/kukoricával csaliztam, néha megdobtam oda pár gombócot (vmi Timár pontyos mix + vanilliás + sajtossal keverve + kemény kukorica + vmi mag).
De így is csak kárászokat tudtam kiszedni, annyira intenzíven csipegették a csalimat, hogy néha nem is volt kedvem bevágni, remélem, hogy jön egy nagyobb ponty... Egyszer vmi nagyon elhúzta az úszomat, bevágás után egy pontynak a pikkelyét találtam a horgon, kb 2cm-s volt
A végén kértem Steady74-től egy gumi kukoricát, így is nagyon rámentek a kárászok, de csak őkDe legalább nem kell csalit cserélnem
16h körül jött egy csúny felhő, így hamar összepakoltunk, és elhúztunk onna, haza felé úton meg meg is kaptuk a felhőszakadástA lényeg: jó volt, élveztem, de még jobban ha 1-2 pontyot fogtam volna sok kárász helyett.
Tervben felhozták a fiúk a Tereskei tavat a legközelebbi éjszakás alkalomra, én szívesen mennék
Még1x köszönöm fiúk! -
-
zolynet
veterán
gondolj rám is és köss 1-2 tűt is
márciusban már mehetünk, alternatív tavak amikre szívesen mennék:
a) volt battai tó ami elköltözött és lett belőle Keve horgásztó
b) derítő-tó
c) biató
d) palotás
e) strandi horgásztó (Pápa)
f) alaszka horgásztó
g) .... és még annyi van, de másnak is hagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest