- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #159 üzenetére
Koszi a kepeket, gyogyulj minel hamarabb!
-
FireFox1996
őstag
Itt pár kép a Tereskei éjszakázásról: [link]
Nagy élmény votl fiúk! Köszönöm!
Nem tudom mi történt, de mára egész testem fáj, mintha vmi nehéz fizikai munkát végeztem hétvégénTegnap estére meg 2 szemem nagyon piros, és genyes volt, mára már jobbak (lehet, hogy vmi van a vízben, mert damilról 1-2 csepp belement a szemembe kitekerés közben.
-
FireFox1996
őstag
nekem már van 1 hálózsákom, de ha aludnék, akkor max éjféltől kb 4h-ig, mert 4kor már világosodik...
Nem rég kaptam egy 15 éve skót whisky-t, csak nagy az üvege, még gondolkodom, hogy hogyan vigyem magammal (ha belefér a kocsidba akkor az üvegét, hanem, akkor átöntök egy kisebb vmi üvegbe, és úgy viszem... -
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #152 üzenetére
Készülődök én is, tegnap csak 4et fordultam h legyen hely a csomitartóban....faszomé van ugye ott egy szett gumi (nem óvszer
). A rántotthúst kell megcsinálnom h ne csak szecsó legyen.
Már az autóshűtőláda is áram alatt, hűl.
Ma se a munkáról fog szólni a nap.
f4 körül érek Danihoz, szerintem Zsolához a n5 a közelebbi mint a 4.
Mit hozzak gyermekeim: mézes barack vs mézes körte vs mézes meggy
Kib*szott dilemma. -
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #151 üzenetére
nálam a horgász cuccok is készen vanak a bevetésre, csak várom a futárt, hogy kihozza egy strand sátort + napernyőt. De úgy néz ki, ma kevés az esély, hogy megkapom
(pedig hétfőn megrendeltem őket, és 2-4 munkapnap szállítást írtak)
Már csak a kaját + alkoholt kell becsomagolni, és teljes kész! -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #150 üzenetére
Hát akkor ha szerencsénk lesz száraz bőrre megússzuk.
Nálam botok felszerelve, zsinórok felcsévélve, etetőanyag+minden egyéb cucc előkészítve, egyedül a ruha meg a kaja marad holnapra. 4kor tali
-
FireFox1996
őstag
itt, se a XI-ben, se a XXI-ben sem esik, kellemes a levegő
Pünkösdkor is leszakadt az ég, nah, akkor mi is voltunk kint a kis Dunán a haverommal, és akkor jöttek a kapások, rohangáltunk esőben a kapások után, de megérte, mert akkor pontyot is fogtunk, nerm csak a keszegeket -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #144 üzenetére
Akkor viszem a fecskémet.
Menjünkmáááááááár!
-
FireFox1996
őstag
Q***ra várom már a holnapit
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #142 üzenetére
Bikinit vigyek vagy egyreszest?
-
zolynet
veterán
válasz
Steady74 #137 üzenetére
Annyi lámpa lesz, mintha egy stadiont akarnánk kivilágítani.
Zsola is beszerzett egy nagyon komoly kis lámpát, na annak a fényére kíváncsi leszek.
ET camping lámpa 16 ledes, tölthető, távirányítósMűanyag poharakat ne felejtsük inkább otthon!
Meg a kocka sört .... illetve most lehet kell szák is, hogy mehessen bele a dobozos sör. -
zolynet
veterán
Most ugrottam ki az új fejlámpámért.
Most már fogok látni.
(edigital 4k) -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #132 üzenetére
10+ a cel, az iden meg nem sikerult, ehhez szereztem be az uj kedvenceket
-
Steady74
addikt
Nos, akkor mik a bázis időpontok? 4kor tali Zsoláéknál?
2 új feederrel készülök, rettegjenek a halak
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #129 üzenetére
Szívesen, ahogy megbeszéltük 400é a neveden van.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #127 üzenetére
Kell egy ilyen és le van a gond!
toyota kisbuszAlvás, sima ügy:
-
zolynet
veterán
válasz
Steady74 #122 üzenetére
Ha olyan lesz mint az elmúlt években, mikor 60fok van és reggel volt az utolsó kapás, 15körül már a csomagoláson jár az eszünk, janem, már 13kor.
Ugyanis nincs értelme ott párologni, hacsak nem úszunk is a tóban, de eddig mi még nem tettük.
Próbálok péntekre egy hómofiszt kérni és akkor 15kor indulnék Daniért, úgy biztos 16re odaérnénk de ha nem akkor fél5re, még az is bőven jó.
Pálesz, sör, vizipipa be lesz készítve.....kaját sem kéne itthon hagyni. -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #121 üzenetére
másnap 6ig szól a jegy. a kevés alvás miatt én mondjuk egy korábbi távozást javasolnék. Neked meddig lenne jó? ZolyÚr?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #119 üzenetére
szerintem 4kor találkozás Zsoláéknál, Zoly megy érted előtte, onnan meg együtt. Ha jön egy másik ph-s srác, akkor lehet 3 autósra dagad a bagázs
-
FireFox1996
őstag
hogy van most pontosan? ki kivel? mettől meddig pecázzunk?
-
Steady74
addikt
Zsolának is felajánlottam annak idején: ha nem készül el az orsód esetleg, a két nagy Shimit oda tudom adni a peca erejéig, valószínűleg nem szerelem fel őket, vagy max csak az egyiket, még nem tudom.
Ja-ja, hidegre kell készülni, azért amikor a párásság jön, azért eléggé át tud fázni az ember...
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #115 üzenetére
Én kitartok a párom mellett, mindig együtt romatikázunk a pavilonban.
Amúgy hálózsák, dupla mackónadrág, dupla zokni, nagyon sok meleg holmi kell, eszméletlen az éjszaka, a szemhéjad fázik!!!
Ma adtam le az orsókat egy kis javításra.
Ha az okuma nem gyógyul meg akkor valszeg vennem kell majd egy olyat mint ami Szilinek van.
Illetve az első orsómat is elviszem, ami egy silstar fx35, ~20éves damil van rajta. (asszem lecserélem)
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #114 üzenetére
Én is vettem egy 6-os és egy 8-as Owner csomagot (kisebb mint eddig, amit szoktam használni
) Elég jónak tűnik, a múlt hétvégén már megvolt a teszt: egy 2 kg-s dunai ponty, meg pár kárász (1.5kgs volt a legnagyobb köztük )
az alvásról mit kell tudni? mindenki hozza hálózsákot, lepedőt, takarót?!
alszunk is, vagy végig bulizzuk az éjszakát?! -
Steady74
addikt
12-13-at célozzuk meg.
-
forras2
őstag
5-6 nekem nem jó, az biztos.
12-13 az már szimpatikusabbBár arra sem tudok még biztosat jelenleg.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #105 üzenetére
Email-be írta h az is jó neki, sőt ha arra a napra esik akkor a 12-és hétvégén nevez a garden lake éjszakai versenyre. Nyitott könyv az élete.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #103 üzenetére
nem, azt gondolom jót írtam ..... miért neked nem jó?
-
forras2
őstag
válasz
FireFox1996 #98 üzenetére
azt biztos, hogy sötét lesz
-
FireFox1996
őstag
mit tudhatunk az éjszakás pecáról?
-
Steady74
addikt
Péntek szombat viszont a tó leterheltsége miatt kedvezőbb egyrészt, másrészt a család miatt én így tudom vállalni. (bár szombaton így is mint a mosott sz@r olyan vagyok egy éjszakai peca után).
Nem tudom Zoly autójába Zsoláékig beleférsz-e, ha igen, akkor 2 autóval meg tudjuk oldani, de csábítom Pepi barátomat is, hátha eljön, akkor 6 fő 3 autóval megoldjuk.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #93 üzenetére
70km-t mennyi idő alatt tekersz le? Tegyük fel hátszeled van és nem szembőlpofába.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #91 üzenetére
Bármikor szívesen elmegyünk érted.........bár azé jobb volna ha a budapestparkig kigyünné.
-
FireFox1996
őstag
így ok. Viszont én biciklivel járok dolgozni, így nem cipilném a cuccaimat otthonról XI.ker-be, 14-15km-t (közel van hozzád
), de mondjuk 3/4 napig dolgozhatok home office módban, és eljöhettek értem 15h körülire, így nekem sem kell kiíratnom a szabikat
De viszont én jobban örülnék, ha pénteken mennénk, és szombat du-ra már otthon lehetek. Így vasárnap lehet pihizni hétfőre
Csak le kéne fixálni a dátumokat, hogy itthon ne lepődjenek meg, hogy azon a héten közlöm, hogy megyek éjszakázni pénteken -
forras2
őstag
13-14-nek jobban örülnék, az a szombat-vasárnap.
Éjszakai peca jobban izgat engem is, mert nem vagyok annyira vonathoz kötve, mert napközben szinte óránként jönnek-mennek a vonataim.
Bár én csak előtte való napokban tudok biztosat mondani, majd meglátjuk hogy fog alakulni a dolog...
Illetve, ha minden úgy alakul, akkor kéne 1 fuvar kelenföldről -
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #88 üzenetére
Én így szoktam menni pecázni 24órára Zsolával.
Pénteken dolgozok, mondjuk szerencsém van mert csak 15ig kell űzni az ipart, így 15:10-re már a kocsinál vagyok. Szépen kikrúzolok Zsolához, bepakolunk és csorgunk tovább Tereskére. F6 tájékon kint szoktunk lenni, elrendezzük az anyagiakat a halőrnél, beállunk kipakolunk, kiállok a kocsival.......
Így nem kell szabikhoz nyúlnom, mert abból nekem keveset osztottak, illetve kötelező szabikat is ki kell írnom még év elején (két ünnep között + szombati napok ha épp úgy adná hogy munkanap lenne). -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #84 üzenetére
Köszi urak!
Családdal beszéltem, június eleje rendben van részemről egy éjszakai Tereskézésnek!
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #82 üzenetére
Itt vannak az én képeim: katt
Összességében jó volt, de egy kicsit zsúfolt volt most a tó és az elején volt is egy kis hercehurca miatta. Én 2pontyot és 2-3kárászt fogtam, ehhez képest úgy érzem alig volt kapásom. Szili szerintem a mikropelletes etetőjével varázsolta el a halakat, nagyon ügyesen, gratula! Hiába drága az az etető, ha egyszer meghozza a kapásokat és a szebb halakat is. Az a 7.8kilós ponty igen szép fogás volt.
Nekem mindig másra jött, sok mindennel kísérleteztem. Egyiket oldódó ananászossal, másikat epres spécikornnal fogtam, illetve sikerült egyet fognom a nash i-c1 bojlival is.Jó időnk volt, a társaság szuper, ennél több nekem nem kell!
-
FireFox1996
őstag
1. Köszönöm, hogy részt vehettem az eseményen.
2. Képek (csak amik nálam vannak): [link]Szerintem a halaknak volt kedvük enni, ahogy bedobtam, már rá is ment egy kisebb hal, aztán lejött a horogról. Nekem nem votl szerencsém a ponytokkal, így kb délig csak fényképeztem, élveztem a napsütést, és kortyorgattam a fincsi sörömet
(addig 1 kisebb kárászt, meg kis harit sikerült a partra keríteni)
Közben Steady74 kolléga meg folyamatosan szedte ki a pontyokat, volt olyan, hogy 10-15 percenként jött neki (a képeken lehet látni az időpontokat)
Aztán váltottam taktikát: egy úszóval oda költöztem, ahová Steady74 dobott. Ezen a képen a jobb alsó sarokban látszik egy bókor. Ide mellé költöztem.
Gyakorlatilag Steady74-vel kb majdnem azonos területre dobtuk, volt, hogy fél m-re van az úszóm a szerelékétől, de általában 2m távolságban vannak, a parttól is kb 2-3m-re vannak. Én csonti/gilliszta/kukoricával csaliztam, néha megdobtam oda pár gombócot (vmi Timár pontyos mix + vanilliás + sajtossal keverve + kemény kukorica + vmi mag).
De így is csak kárászokat tudtam kiszedni, annyira intenzíven csipegették a csalimat, hogy néha nem is volt kedvem bevágni, remélem, hogy jön egy nagyobb ponty... Egyszer vmi nagyon elhúzta az úszomat, bevágás után egy pontynak a pikkelyét találtam a horgon, kb 2cm-s volt
A végén kértem Steady74-től egy gumi kukoricát, így is nagyon rámentek a kárászok, de csak őkDe legalább nem kell csalit cserélnem
16h körül jött egy csúny felhő, így hamar összepakoltunk, és elhúztunk onna, haza felé úton meg meg is kaptuk a felhőszakadástA lényeg: jó volt, élveztem, de még jobban ha 1-2 pontyot fogtam volna sok kárász helyett.
Tervben felhozták a fiúk a Tereskei tavat a legközelebbi éjszakás alkalomra, én szívesen mennék
Még1x köszönöm fiúk! -
Steady74
addikt
Egészen jól sikerült a peca szerintem, bár a srácok lehet más mondnak
A tóhoz érkezéskor egy kisebb probléma merült fel: Zoly ugyan leegyeztette a tógazdával, hogy jövünk, mekkora hely kell, ehhez képest egy kb 10 méteres szakasz volt szabadon hagyva 4ünkre... kis intézkedést követően sikerült leülni, de úgy, hogy Zsola és én csak 1-1 bottal horgásztunk, annyira egymás nyakán ültünk.
Én 1 kb Marosmix valami epres pontyos kaját kevertem, meg bele 2 marék HD epres mikorpelletet raktam feláztatva, ezzel etettem kb 25 méterre, majd összemértem a rövidebb methodos cuccommal a parton és elkezdtem rádobálni. Két etetőanyaggal készültem a kosárba: TopMix natúr 1,5 mm-es pellet feláztatva, illetve HD fluo mikorpellet epres verzióban, ezeket váltogattam.
Még melegébe', rögtön első dobásra Zsola fogott egy 2es forma pontyot. Nálam a kárászok jelentkeztek az elején, aztán jöttek a pontyok is, igaz nem az etetésről. A hosszabbik botommal elkezdtem szintén kiakasztott klipsszel a túlparthoz minél közelebb dobálva halat fogni. A végén már olyan 2 méter körül voltam, ahonnan kisebb 2-3 kg-os pontyok meg kárászok jöttek folyamatosan. A csali a már jól bevált natúr Korum gumikukorica, meg ananászos oldódó lebegó fluo (meg még ki tudja mi
) bufi-pellet volt, ezekkel tudtam halat fogni. A nap vége felé beleakadtam egy 7,8-as tükrösbe, szépen sikerült kifárasztani és megszákolni.
FFox a túlpartot kezdte vallatni úszós pecával, gyakorlatilag a horgom mellől termelte ki a kárászokat folyamatosan. Érdekes, hogy bár ő is a végén már gumikukival nyomta, és gyakorlatilag 1-2 méterre volt egymástól a két horog, mégsem fogott pontyot.Végül is remek peca volt a részemről, jó időnk volt, jókat dumáltunk, szépen eltelt az idő. A bemutatkozó pálinkák jól sikerültek, megalapozva a napi hangulatot
Többiek majd elmondják szerintük milyen volt a tegnapi nap, én annyit tudok mondani, hogy ezzel a csapattal bármikor, bárhová szívesen megyek pecázni
Képeket a srácok majd töltenek fel, nekem nem sok van.
-
forras2
őstag
nah-nah-nah?
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #75 üzenetére
Könnyen beszélsz, se jogsi, se autó, csak utas.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #75 üzenetére
akkor ez érdekes lesz
-
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #72 üzenetére
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #72 üzenetére
Akkor ahogy viberen egyeztettünk, 5 előtt kicsivel ott leszek nálad és tűzünk Zsolához a találkozási pontra.
n6 után pár perccel ott leszünk.
Én már készültem, ma vettem a szezonra egy oldódó ananászost, hátha megjönnek a bufik. -
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #68 üzenetére
Zsír!
-
Steady74
addikt
Tisztelt Holgyeim es Uraim!
Nalam a botok felszerelve, cuccok elokeszitve, emleklap leadva gyartasba, joido megrendelve
-
forras2
őstag
Srácok!
Édesapám meghalt, így több mint valószínű, hogy kihagyom ezt a közös pecát -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #56 üzenetére
Figyelek majd, hogy ne dobjak át
Nekem tetszett a múltkori oldal, ha le tudod foglalni, szerintem legyen az, autóból kipakolás onnan 5 méter, szembe nem lehet átmenni.
Ennyi akkor létszámot tekintve? Elkezdem terveztetni az emléklapot
Zsola
Zoly
Firefox
Forras2
ÉnAki kérdéses:
Oti
Kisszonja
Albi
Éncsalád
Liza
PepiUtazás: Zsolát tuti tudom vinni, meg esetleg a cuccok egy részét, és akkor 2 autóval meg is vagyunk, kérdés Forras hogy jut el a cuccaival a találkozási pontig.
-
forras2
őstag
ez az, már haladunk, már nem kell sokat várni
Amúgy 12 vagy 24 óra? -
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #54 üzenetére
Akár a túloldalra is átmehetünk, az is nagyon romantikus.
-
zolynet
veterán
Május 9-et rögzítettük, ugye?
Nézsa maradt? Ha igen akkor beszélek Lacibával és foglalok majd helyet, ennyivel is beljebb leszünk. -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #48 üzenetére
Nekem mindegy. Nézsa kicsit vadregényesebb, Carplove kicsit műanyag. Nézsán beugorhat nagyobb potyesz, Carplove-on a Rocky és a Bumeráng tóban 2-4 kg-os pontyok vannak. Carplove-on van büfé, Nézsán nincs. Nézsán be lehet állni autóval, Carplove-on cuccolni kell.
Döntés rajtunk áll.
-
zolynet
veterán
válasz
FireFox1996 #41 üzenetére
Szerintem akkor már Zsolának is jó, addigra lecseng az allergiás időszaka.
Szerintem jelöljük meg a május 9-et. -
forras2
őstag
válasz
FireFox1996 #41 üzenetére
Ezt a döntést rátok bízom!
Mondjátok mikor, és én úgy alkalmazkodom!
Tehát nekem bármelyik hétvége jó -
forras2
őstag
válasz
FireFox1996 #39 üzenetére
Mind a hármótoknak jó a május 9-10, részemről az is jó
-
forras2
őstag
Nem is... Rosszul emlékeztem
Itten vannak-e a nevek ...
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #29 üzenetére
Multkor 3+2,5 en voltunk
es jomkis peca volt. Alakul majd ez is, ha nem kis palesszel segitunk majd : DDD
-
forras2
őstag
Hát, nem igazán tolongunk... 5-en megyünk a PH-s lógatásra?
-
forras2
őstag
Srákok!
Mivel nem haladunk egyről a kettőre, így csináltam 1 táblázatot, kérlek töltsétek ki!PH 2015-ös tavaszi közös pecázás
-
forras2
őstag
Ha egyértelműen leírtam volna, nem lett volna semmi reagálás
Fehérvár mellett lakom, új munkahelyem van, így nem csak március végéig bezárólag jó nekem a közös peca, hanem bármelyik hétvégén.
-
forras2
őstag
A korábbi hozzászólásomat helyesbíteném. Más munkahelyem van már, így igazából nekem bármelyik hétvége jó lehet!
Tehát rátok bízom a döntést, és én igazodok!
A lényeg, ne az ország túlsó végén legyen a választás, mert annyit nem utaznék -
zolynet
veterán
Sziasztok!
Kezd elúszni a március, így az április 4-5-és hétvégét támogatom. Ez az időpont jó lenne?
Ha nem keressünk másikat, nekem a rákövetkező hétvége nem jó. (ápr 11-12)Hova menjünk?
Ezt is jó lenne gyorsan lezongorázni, hogy már csak az időponton kelljen rágódni.
Dobtam fel ötleteket pár hsz-el lejjebb, tessék kiegészíteni vagy megjelölni egyet. -
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #12 üzenetére
Vagy olyan úton megyünk, ami nem fizetős, már ha akad még olyan addigra
-
FireFox1996
őstag
Nagyon bekavart most az útdíj minden autósnak? Mert ha megyünk messzire, akkor olcsón nem ússzuk meg
-
Steady74
addikt
Jézuska hozott két csomag csalitüskét, jut Neked is, Zsolának is ha kell
Kakadu: én is Budapesten élek, de már semmi porcikám nem kívánkozik vissza békésbe. Szerintem akadálya nincs annak, hogy gyere, de ne legyél szégyenlős, nem vérprofik vagyunk, nyugodtan pecázhatsz úgy, ahogy tudsz, illetve nagyon szívesen segítünk bármiben. Ha viszont nem pecázol, akkor megvan, hogy ki lesz a fotós
-
zolynet
veterán
gondolj rám is és köss 1-2 tűt is
márciusban már mehetünk, alternatív tavak amikre szívesen mennék:
a) volt battai tó ami elköltözött és lett belőle Keve horgásztó
b) derítő-tó
c) biató
d) palotás
e) strandi horgásztó (Pápa)
f) alaszka horgásztó
g) .... és még annyi van, de másnak is hagyok -
Kakaduku
senior tag
Van lehetőség úgy is elmenni, hogy nem pecázok?
Nem azt mondom, hogy nem szeretek, inkább nem nagyon tudok, viszont jó kis programnak hallatszik.
Békés megye az én szülőföldem is, viszont már Budapesten élek. Az időpont függvényében lehet, hogy kocsit meg tudom oldani, akár Békés megyéből is, de ez nem 100%.
-
Steady74
addikt
Ó Békés-megye, szülőföldem! és de mennyire nem vágyom oda vissza. Egyedül a félhalmi holtág az, ami még vonz, gyerekkorom horgászatainak helyszíne!
Urak, jó volt végignézni a tavaly tavaszi peccantás képeit, elkezdett pezsegni a vérem! Hétvégén meg is keresem az előketartó dobozaimat, és kötök pár előkét
Remélem sikerül jó helyszínt és időpontot találni.
-
musli26
tag
Üdv.
Valaki menne békés megyéből a közös pecára?
-
fess
őstag
Tisza-tó vagy Harsány?
-
forras2
őstag
válasz
FireFox1996 #2 üzenetére
Kedvenc 2 is van. Várpalotán a Bivalyos tó, vagy Móron az ezerjó horgásztó!
Mondjuk mór az ami az igazi favorit. Szinte minden hal van, lehet rablózni is, van neki 1 külön kialakított, fákkal bedöntött "folyó" szakasz. -
forras2
őstag
Mindegy mikor lesz, csak április előtt legyen
Pestig mennék vonattal, onnan fuvar kéne. Vagy ha esetleg valaki megy fehérvárról, az még jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest