- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #159 üzenetére
Koszi a kepeket, gyogyulj minel hamarabb!
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #150 üzenetére
Hát akkor ha szerencsénk lesz száraz bőrre megússzuk.
Nálam botok felszerelve, zsinórok felcsévélve, etetőanyag+minden egyéb cucc előkészítve, egyedül a ruha meg a kaja marad holnapra. 4kor tali
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #142 üzenetére
Bikinit vigyek vagy egyreszest?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #132 üzenetére
10+ a cel, az iden meg nem sikerult, ehhez szereztem be az uj kedvenceket
-
Steady74
addikt
Nos, akkor mik a bázis időpontok? 4kor tali Zsoláéknál?
2 új feederrel készülök, rettegjenek a halak
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #121 üzenetére
másnap 6ig szól a jegy. a kevés alvás miatt én mondjuk egy korábbi távozást javasolnék. Neked meddig lenne jó? ZolyÚr?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #119 üzenetére
szerintem 4kor találkozás Zsoláéknál, Zoly megy érted előtte, onnan meg együtt. Ha jön egy másik ph-s srác, akkor lehet 3 autósra dagad a bagázs
-
Steady74
addikt
Zsolának is felajánlottam annak idején: ha nem készül el az orsód esetleg, a két nagy Shimit oda tudom adni a peca erejéig, valószínűleg nem szerelem fel őket, vagy max csak az egyiket, még nem tudom.
Ja-ja, hidegre kell készülni, azért amikor a párásság jön, azért eléggé át tud fázni az ember...
-
Steady74
addikt
12-13-at célozzuk meg.
-
Steady74
addikt
Péntek szombat viszont a tó leterheltsége miatt kedvezőbb egyrészt, másrészt a család miatt én így tudom vállalni. (bár szombaton így is mint a mosott sz@r olyan vagyok egy éjszakai peca után).
Nem tudom Zoly autójába Zsoláékig beleférsz-e, ha igen, akkor 2 autóval meg tudjuk oldani, de csábítom Pepi barátomat is, hátha eljön, akkor 6 fő 3 autóval megoldjuk.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #84 üzenetére
Köszi urak!
Családdal beszéltem, június eleje rendben van részemről egy éjszakai Tereskézésnek!
-
Steady74
addikt
Egészen jól sikerült a peca szerintem, bár a srácok lehet más mondnak
A tóhoz érkezéskor egy kisebb probléma merült fel: Zoly ugyan leegyeztette a tógazdával, hogy jövünk, mekkora hely kell, ehhez képest egy kb 10 méteres szakasz volt szabadon hagyva 4ünkre... kis intézkedést követően sikerült leülni, de úgy, hogy Zsola és én csak 1-1 bottal horgásztunk, annyira egymás nyakán ültünk.
Én 1 kb Marosmix valami epres pontyos kaját kevertem, meg bele 2 marék HD epres mikorpelletet raktam feláztatva, ezzel etettem kb 25 méterre, majd összemértem a rövidebb methodos cuccommal a parton és elkezdtem rádobálni. Két etetőanyaggal készültem a kosárba: TopMix natúr 1,5 mm-es pellet feláztatva, illetve HD fluo mikorpellet epres verzióban, ezeket váltogattam.
Még melegébe', rögtön első dobásra Zsola fogott egy 2es forma pontyot. Nálam a kárászok jelentkeztek az elején, aztán jöttek a pontyok is, igaz nem az etetésről. A hosszabbik botommal elkezdtem szintén kiakasztott klipsszel a túlparthoz minél közelebb dobálva halat fogni. A végén már olyan 2 méter körül voltam, ahonnan kisebb 2-3 kg-os pontyok meg kárászok jöttek folyamatosan. A csali a már jól bevált natúr Korum gumikukorica, meg ananászos oldódó lebegó fluo (meg még ki tudja mi
) bufi-pellet volt, ezekkel tudtam halat fogni. A nap vége felé beleakadtam egy 7,8-as tükrösbe, szépen sikerült kifárasztani és megszákolni.
FFox a túlpartot kezdte vallatni úszós pecával, gyakorlatilag a horgom mellől termelte ki a kárászokat folyamatosan. Érdekes, hogy bár ő is a végén már gumikukival nyomta, és gyakorlatilag 1-2 méterre volt egymástól a két horog, mégsem fogott pontyot.Végül is remek peca volt a részemről, jó időnk volt, jókat dumáltunk, szépen eltelt az idő. A bemutatkozó pálinkák jól sikerültek, megalapozva a napi hangulatot
Többiek majd elmondják szerintük milyen volt a tegnapi nap, én annyit tudok mondani, hogy ezzel a csapattal bármikor, bárhová szívesen megyek pecázni
Képeket a srácok majd töltenek fel, nekem nem sok van.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #75 üzenetére
akkor ez érdekes lesz
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #68 üzenetére
Zsír!
-
Steady74
addikt
Tisztelt Holgyeim es Uraim!
Nalam a botok felszerelve, cuccok elokeszitve, emleklap leadva gyartasba, joido megrendelve
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #56 üzenetére
Figyelek majd, hogy ne dobjak át
Nekem tetszett a múltkori oldal, ha le tudod foglalni, szerintem legyen az, autóból kipakolás onnan 5 méter, szembe nem lehet átmenni.
Ennyi akkor létszámot tekintve? Elkezdem terveztetni az emléklapot
Zsola
Zoly
Firefox
Forras2
ÉnAki kérdéses:
Oti
Kisszonja
Albi
Éncsalád
Liza
PepiUtazás: Zsolát tuti tudom vinni, meg esetleg a cuccok egy részét, és akkor 2 autóval meg is vagyunk, kérdés Forras hogy jut el a cuccaival a találkozási pontig.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #48 üzenetére
Nekem mindegy. Nézsa kicsit vadregényesebb, Carplove kicsit műanyag. Nézsán beugorhat nagyobb potyesz, Carplove-on a Rocky és a Bumeráng tóban 2-4 kg-os pontyok vannak. Carplove-on van büfé, Nézsán nincs. Nézsán be lehet állni autóval, Carplove-on cuccolni kell.
Döntés rajtunk áll.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #29 üzenetére
Multkor 3+2,5 en voltunk
es jomkis peca volt. Alakul majd ez is, ha nem kis palesszel segitunk majd : DDD
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #12 üzenetére
Vagy olyan úton megyünk, ami nem fizetős, már ha akad még olyan addigra
-
Steady74
addikt
Jézuska hozott két csomag csalitüskét, jut Neked is, Zsolának is ha kell
Kakadu: én is Budapesten élek, de már semmi porcikám nem kívánkozik vissza békésbe. Szerintem akadálya nincs annak, hogy gyere, de ne legyél szégyenlős, nem vérprofik vagyunk, nyugodtan pecázhatsz úgy, ahogy tudsz, illetve nagyon szívesen segítünk bármiben. Ha viszont nem pecázol, akkor megvan, hogy ki lesz a fotós
-
Steady74
addikt
Ó Békés-megye, szülőföldem! és de mennyire nem vágyom oda vissza. Egyedül a félhalmi holtág az, ami még vonz, gyerekkorom horgászatainak helyszíne!
Urak, jó volt végignézni a tavaly tavaszi peccantás képeit, elkezdett pezsegni a vérem! Hétvégén meg is keresem az előketartó dobozaimat, és kötök pár előkét
Remélem sikerül jó helyszínt és időpontot találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest