- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Itt pár kép a Tereskei éjszakázásról: [link]
Nagy élmény votl fiúk! Köszönöm!
Nem tudom mi történt, de mára egész testem fáj, mintha vmi nehéz fizikai munkát végeztem hétvégénTegnap estére meg 2 szemem nagyon piros, és genyes volt, mára már jobbak (lehet, hogy vmi van a vízben, mert damilról 1-2 csepp belement a szemembe kitekerés közben.
-
FireFox1996
őstag
nekem már van 1 hálózsákom, de ha aludnék, akkor max éjféltől kb 4h-ig, mert 4kor már világosodik...
Nem rég kaptam egy 15 éve skót whisky-t, csak nagy az üvege, még gondolkodom, hogy hogyan vigyem magammal (ha belefér a kocsidba akkor az üvegét, hanem, akkor átöntök egy kisebb vmi üvegbe, és úgy viszem... -
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #151 üzenetére
nálam a horgász cuccok is készen vanak a bevetésre, csak várom a futárt, hogy kihozza egy strand sátort + napernyőt. De úgy néz ki, ma kevés az esély, hogy megkapom
(pedig hétfőn megrendeltem őket, és 2-4 munkapnap szállítást írtak)
Már csak a kaját + alkoholt kell becsomagolni, és teljes kész! -
FireFox1996
őstag
itt, se a XI-ben, se a XXI-ben sem esik, kellemes a levegő
Pünkösdkor is leszakadt az ég, nah, akkor mi is voltunk kint a kis Dunán a haverommal, és akkor jöttek a kapások, rohangáltunk esőben a kapások után, de megérte, mert akkor pontyot is fogtunk, nerm csak a keszegeket -
FireFox1996
őstag
Q***ra várom már a holnapit
-
FireFox1996
őstag
hogy van most pontosan? ki kivel? mettől meddig pecázzunk?
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #114 üzenetére
Én is vettem egy 6-os és egy 8-as Owner csomagot (kisebb mint eddig, amit szoktam használni
) Elég jónak tűnik, a múlt hétvégén már megvolt a teszt: egy 2 kg-s dunai ponty, meg pár kárász (1.5kgs volt a legnagyobb köztük )
az alvásról mit kell tudni? mindenki hozza hálózsákot, lepedőt, takarót?!
alszunk is, vagy végig bulizzuk az éjszakát?! -
FireFox1996
őstag
mit tudhatunk az éjszakás pecáról?
-
FireFox1996
őstag
így ok. Viszont én biciklivel járok dolgozni, így nem cipilném a cuccaimat otthonról XI.ker-be, 14-15km-t (közel van hozzád
), de mondjuk 3/4 napig dolgozhatok home office módban, és eljöhettek értem 15h körülire, így nekem sem kell kiíratnom a szabikat
De viszont én jobban örülnék, ha pénteken mennénk, és szombat du-ra már otthon lehetek. Így vasárnap lehet pihizni hétfőre
Csak le kéne fixálni a dátumokat, hogy itthon ne lepődjenek meg, hogy azon a héten közlöm, hogy megyek éjszakázni pénteken -
FireFox1996
őstag
1. Köszönöm, hogy részt vehettem az eseményen.
2. Képek (csak amik nálam vannak): [link]Szerintem a halaknak volt kedvük enni, ahogy bedobtam, már rá is ment egy kisebb hal, aztán lejött a horogról. Nekem nem votl szerencsém a ponytokkal, így kb délig csak fényképeztem, élveztem a napsütést, és kortyorgattam a fincsi sörömet
(addig 1 kisebb kárászt, meg kis harit sikerült a partra keríteni)
Közben Steady74 kolléga meg folyamatosan szedte ki a pontyokat, volt olyan, hogy 10-15 percenként jött neki (a képeken lehet látni az időpontokat)
Aztán váltottam taktikát: egy úszóval oda költöztem, ahová Steady74 dobott. Ezen a képen a jobb alsó sarokban látszik egy bókor. Ide mellé költöztem.
Gyakorlatilag Steady74-vel kb majdnem azonos területre dobtuk, volt, hogy fél m-re van az úszóm a szerelékétől, de általában 2m távolságban vannak, a parttól is kb 2-3m-re vannak. Én csonti/gilliszta/kukoricával csaliztam, néha megdobtam oda pár gombócot (vmi Timár pontyos mix + vanilliás + sajtossal keverve + kemény kukorica + vmi mag).
De így is csak kárászokat tudtam kiszedni, annyira intenzíven csipegették a csalimat, hogy néha nem is volt kedvem bevágni, remélem, hogy jön egy nagyobb ponty... Egyszer vmi nagyon elhúzta az úszomat, bevágás után egy pontynak a pikkelyét találtam a horgon, kb 2cm-s volt
A végén kértem Steady74-től egy gumi kukoricát, így is nagyon rámentek a kárászok, de csak őkDe legalább nem kell csalit cserélnem
16h körül jött egy csúny felhő, így hamar összepakoltunk, és elhúztunk onna, haza felé úton meg meg is kaptuk a felhőszakadástA lényeg: jó volt, élveztem, de még jobban ha 1-2 pontyot fogtam volna sok kárász helyett.
Tervben felhozták a fiúk a Tereskei tavat a legközelebbi éjszakás alkalomra, én szívesen mennék
Még1x köszönöm fiúk! -
FireFox1996
őstag
válasz
FireFox1996 #72 üzenetére
-
FireFox1996
őstag
Nagyon bekavart most az útdíj minden autósnak? Mert ha megyünk messzire, akkor olcsón nem ússzuk meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged