- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
nekem már van 1 hálózsákom, de ha aludnék, akkor max éjféltől kb 4h-ig, mert 4kor már világosodik...
Nem rég kaptam egy 15 éve skót whisky-t, csak nagy az üvege, még gondolkodom, hogy hogyan vigyem magammal (ha belefér a kocsidba akkor az üvegét, hanem, akkor átöntök egy kisebb vmi üvegbe, és úgy viszem... -
FireFox1996
őstag
itt, se a XI-ben, se a XXI-ben sem esik, kellemes a levegő
Pünkösdkor is leszakadt az ég, nah, akkor mi is voltunk kint a kis Dunán a haverommal, és akkor jöttek a kapások, rohangáltunk esőben a kapások után, de megérte, mert akkor pontyot is fogtunk, nerm csak a keszegeket -
Steady74
addikt
Zsolának is felajánlottam annak idején: ha nem készül el az orsód esetleg, a két nagy Shimit oda tudom adni a peca erejéig, valószínűleg nem szerelem fel őket, vagy max csak az egyiket, még nem tudom.
Ja-ja, hidegre kell készülni, azért amikor a párásság jön, azért eléggé át tud fázni az ember...
-
FireFox1996
őstag
így ok. Viszont én biciklivel járok dolgozni, így nem cipilném a cuccaimat otthonról XI.ker-be, 14-15km-t (közel van hozzád
), de mondjuk 3/4 napig dolgozhatok home office módban, és eljöhettek értem 15h körülire, így nekem sem kell kiíratnom a szabikat
De viszont én jobban örülnék, ha pénteken mennénk, és szombat du-ra már otthon lehetek. Így vasárnap lehet pihizni hétfőre
Csak le kéne fixálni a dátumokat, hogy itthon ne lepődjenek meg, hogy azon a héten közlöm, hogy megyek éjszakázni pénteken -
Steady74
addikt
Jézuska hozott két csomag csalitüskét, jut Neked is, Zsolának is ha kell
Kakadu: én is Budapesten élek, de már semmi porcikám nem kívánkozik vissza békésbe. Szerintem akadálya nincs annak, hogy gyere, de ne legyél szégyenlős, nem vérprofik vagyunk, nyugodtan pecázhatsz úgy, ahogy tudsz, illetve nagyon szívesen segítünk bármiben. Ha viszont nem pecázol, akkor megvan, hogy ki lesz a fotós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest