- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
tallas94
csendes tag
-
tallas94
csendes tag
Azért lenne jó valami link, mert aki már rendelt és jók a tapasztalatai, akkor én is olyat vennék.
Nem akarod az egyiked eladni most?
-
Pogika
aktív tag
válasz tallas94 #1892 üzenetére
Ja, akkor nem kèszenlèti időről ìrsz hanem használati időről de ha feltöltenèl egy akku használati kèpernyőkèpet, többet tudnánk talán benèz valaki aki rendelt már akkut ès tud rá válaszolni. Egyèbkènt nekem nincs 0-15% akku problèma, jelenleg 14% on vagyok ès ezzel mèg bìrja egy darabig.
-
tallas94
csendes tag
Jah, és amúgy egésznap teloról beszélek szinte, este még messenger-ből telefonálok is és a wifi szinte non-stop megy, plusz az ujjlenyomatolvasót is használom. Hát ha rossz akksi mellett ezt hozza, akkor én úgy érzem egy újnak nagyon fogok örülni.
-
tallas94
csendes tag
Az a "Panda" jól hangzott, rámentem a linkre, de már nem lehetett rendelni. El akarom majd nyáron adni, így nem szeretnék kísérletezgetni, szenvedni vele. Ha egy akksival megoldódik, akkor tökéletes.
Én 2 dologra gondoltam, ha nem valami hiba az a folt. Vagy valamilyen LCD bevilágítás, vagy lehet a fólia icipicit levegős már ott, és így töri a fényt.
-
Pogika
aktív tag
válasz tallas94 #1889 üzenetére
Hát a kèszenlèti időd nem valami sok, napokig kellene bìrnia nem max 10 òrát. 5-6 òra kijelző időm meg 2 nap üzemidő alatt van nálam. Szerintem az akkud halt meg. Egyèbkènt meg a mòkolás visszacsinálhatò, mert a gyári flashtoolos romok fent vannak az elephone fòrumán ès a needromon is, csak visszateszed ès máris minden gyári lesz rajta. Olvass visszább egy-kèt fòrumtárs linkelte honnan szerzett be aksit. A foltròl meg passz, eddig itt mindenkinek fehèr alapon világosabb foltok jelentkeztek csak.
-
tallas94
csendes tag
Üdv!
Az én telóm kb 4 hónapos, eddig semmi nagyobb hibája nem volt, de az utóbbi időkben észrevettem két dolgot.
1. (és fontosabb): Az akksi hirtelen kikapcsol 70-80% között, viszont túl sok nem maradhat benne, mivel legtöbbször 1%-ot jelez (max 10-15%, bár nagyon ritkán jelez ilyenkor 30% körülit is), mikor rádugom töltőre ilyenkor. Aztán ha töltőre tettem, akkor kb. 2-3 órán át 20-30%-ig tölti, aztán pár másodperc alatt 90%, majd 100%. Kb. 1 hónapja jött elő ez a probléma, eddig ilyen nem volt, csak a hirtelen merülés 15-20% körül, mint mindenki másnak. A készenléti idejével nincs túl nagy baj, hisz mobilnet mellett így is bírja 5-6 órát, net nélkül vagy max wifivel akár 10 órát is megy. (Gondolom, ha csak telefonálásra használnám, akkor még több is lenne). Nekem ez megfelel, csak nem tudom így, hogy mikor fog lemerülni, ami azért zavaró. Gyárvisszaállítást próbáltam, de semmi...Nem biztos, hogy szoftveres probléma, de ha az is, akkor sem szeretnék belenyúlni, mert magyarországi garanciával rendelkezik. Viszont ennyiért bevinni sem szeretném, mert szükségem van egy telefonra és lehet, hogy egy 2-3ezer Ft-os akksi megoldaná a problémát. Erre meg ne menjen rá a garancia. Szerintetek egy új akksi megoldhatná a dolgot? Vagy az akksi okés a készenléti időkből kiindulva? Tudnátok linkelni egy Aliexpress-es vagy magyar oldalt, ahol lehet rendelni eredetit és max 3ezer Ft?
2.: A képernyő közepétől kicsit fentebb és kicsit jobbra észrevettem egy narancsos vöröses barnás foltot, amit csak teljes fényerőn, fekete háttér mögött látok, halványan. Ez mi lehet?
-
Pogika
aktív tag
A p9000 lite már egy hete beèrkezett az országba, ma dèlelőtt már átváltott nav regisztráciòra a nyomkövetès, ùgyhogy remèlhetőleg pènteken megjön, majd ìrok ròla.
-
viktorhu
veterán
Ráírtam az Elephone ügyfélszolgálatra a garanciajegyem miatt, meg küldtem nekik aktuális képeket (már rosszabbul néz ki, mint amit a múltkor mutattam itt a fórumon).
Ez az utolsó kísérletem, ha nem kapok érdemi segítséget, akkor Neked adom a telefonomat, és átrakhatod az alaplapot
-
Pogika
aktív tag
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1872 üzenetére
Hello Zoli, aliexpressen vettem, de meg csak presale, majus 10-e korul kapjak meg a boltok az elso batch-et, ha megjon majd irok rola par sort.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
-
Pogika
aktív tag
válasz Steelheart2 #1873 üzenetére
Hát èn ezèrt nem cserèlnèm el, bár nekem nincs gondom vele, de sokaknak volt főkènt kijelző. Olvass vissza.
-
numarkboy
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom állt elő, hogy múlthéten nagyon lemerült a teló (1-2%-ra) És azóta 90% felett nagyon lassan tölt, kiírja, hogy fél óra van hátra, és még 1,5 óra múlva se végzett.
Van valakinek valami ötlete? Valami kalibráció, vagy hasonló? Találtam egy leírást ott valami *.bin file-t kell törölni. az működik Aerom v1-gyel is. Nem okoz gondot?
Köszönöm előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Megéri lecserélni a vadi uj Xperia M4 aqua telomat erre a telora?Vannak valami gyári hibái vagy szoftveres gondok a stock rommal?Igazábol a Sonyval nincs semmi bajom eddig,de az ujdonság varázsa csábit. Köszönöm!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Kiloh
csendes tag
Na felraktam a Deepflex féle [CyanogenMod 12.1] [P7000] [24.04.2016]-ot.
48000 antutu, de nekem laggol, itt ott. az AEROM simább.
Aksi üzemidő kicsivel jobb mint AEROM-nál.
Wifi ok, bár néha ugyanúgy eldobja magát gyengébb jelnél mint a többi ROM.
Kamera, picivel jobb.
GPS - Nem próbáltam.
Hiányzik viszont amik nekem a fontosak. Újjlenyomat, értesítési fény, ELEMODE-ba nem tudok belépni és nem tudok hangerőt emelni fülesnél.
3 olyan dolog amit többször használok. Ha ez meg lenne oldva, ok, de sztem újjlenyomat nem lesz benne.
Jó lenne ha Deepflex csinálna egy 5.1.1-es AEROM-ot, vagy 6.0. De ennek már kicsi az esélye. Pedig kérik sokan tőle.Viktrohu: Kaptál már RMA számot?
RN5 4/64 EvoX
-
viktorhu
veterán
Nagyon csábító ajánlat 200 dollárért a future, gyakorlatilag ellopták a P9000 edge-et (állítólag gyártóval együtt), de nekik is az Agold csinálja a romokat, és látjuk, hogy az Agold-nál valamiért tiltott a mélyalvás funkció, és ha nem lenne a bbs fórum, akkor csupán a youtube-os videók alapján nyugodtan megrendelném a P9000-et is (az Ulefone-nak meg nincs ilyen fóruma, meg Deepflex-e sem )
-
viktorhu
veterán
Nem szívesen, de beletörődtem a foltos kijelzőbe, de ezzel már nem tudok mit kezdeni
A navigáció is csak akkor megbízható, ha a wifit kikapcsolom, és nem is töltöm útközben a telefont, másképpen amikor a Waze 8. kerületi kirándulásra visz, rendesen mellé lehet lőni a kanyarokkal, az iránytűt meg Te is kipróbálhatod, hogyan ugrál jobbra-balra kalibrálás után.
Nekem kell az ujjlenyomat-olvasó, főleg hátra Kényelmesebben elérem így kézben tartva, mintha elöl lenne az alján. Szeretném a gyorstöltést is, mert van, hogy kevés idő van tölteni, és akkor nem mindegy, hogy 12V-tal vagy 5V-tal töltöm. Igaziból nekem a P9000 tetszik legjobban a kínálatból specifikáció szempontból (tudja az amerikai 3G-t is, van mindenféle szenzora, vezeték nélküli töltés, gyorstöltés, de az első tapasztalatok a bbs-en nem olyanok, hogy meg merjem venni
[ Szerkesztve ]
-
Pogika
aktív tag
válasz viktorhu #1862 üzenetére
Èn is először a p9000 re vetettem szemet, aztán rájöttem hogy nem kell nekem ujjnyomat olvasò (legalább is hátul) sem gyorstöltès se lèzeres fòkusz, ìgy 180 dodòèrt inkább lite verziòt rendeltem elő. A gyenge tèrerő az viszont zavarna, de ha legalább a p7000 szintjèt üti akkor nem lesz gáz. Egyèbkènt a p7000 remmel èn meg vagyok elègedve, ha a kijelző jobb minősègű lenne... Sajna nekem is van pár folt a fehèr megvilágìtásban rajta, bár halványan látszik csak más baja nincs. Lassan egy èves lesz a szerkezet
-
krics
tag
válasz viktorhu #1860 üzenetére
Hat, multkor belinkeltel ide, Viktor egy zopo speed 8-as reklamot, morfondiroztam is rajta sokaig, vegul tegnap vettem egyet elorendelesben, allitolag majus 10-en kap a webshop belole... Illetve, nekem meg az Ulefone Future is tetszik, lehet abbol is rendelek. Majus 4-en learazasa lesz, 270 usd-rol 200-ra, 2000 peldanyt szornak ki ennyiert. Masnap mar 240 USD, es majus vegen allitolag mar csak alaparon lehet vasarolni.[link]
-
viktorhu
veterán
Kíváncsi leszek Bennem nagyon erősen megvolt a kísértés, hogy vegyek egy P9000-et, de elijesztett, hogy a reviewk-ban ugyanúgy ugrált jobbra-balra az iránytű, mint a p7000-nél, meg a térerőre és a gps-re is voltak panaszok. A gyors merülés nem érdekel, mert azt Deepflex úgyis megszereli még
-
Pogika
aktív tag
válasz viktorhu #1860 üzenetére
Nekem ha minden igaz ùton van már a p9000 lite verziòja, majd ìrok ròla, persze legalább 1 hònap mire itt lesz. A p7000 remmel mèg nincs baj, pedig nyüstölöm eleget, ha csak annyi nem hogy az aerom v5 nem megy tökèletesen, az òra alkalmazás mindig leáll, sd kártyával meg nem megy a play áruház sem. Most a v3 van fent, meg azzal tökèletes.
-
viktorhu
veterán
Na be is csíkozódott a kijelző, kb. centiméteres függőleges sávon szép fekete és zöld csíkok húzódnak végig rajta, olyasmi, mint egy vonalkód.
Most az a kellemetlen helyzet, hogy még semmi olyan telefon nem készült el, amire cserélni lehetne - még az Ulefone Vienna sincs készen, ami technikailag nem lenne előrelépés, de úgy tűnik, hogy minőségben igen.
A P9000 a bbs-en olvasható panaszok alapján nem sikerült túl jól - ez az egyetlen az újak közül, ami már készletről vehető.
Egyelőre rendeltem egy P6000 pro-t ideiglenes telefonként, jó lesz majd tartaléknak, így nyertem kis időt, hogy megvárhassam a P7000 utódját...
-
viktorhu
veterán
http://www.archos.com/gb/products/smartphones/diamond/archos_diamond2plus/specs.html
Ez egy felturbózott Elephone P9000 Mármint... Szerintem ez konkrétan az, csak pár modulból nagyobbat kért bele az Archos az elefonéktól. Az Archos francia cég, szóval ez egy javított p9000-et jelenthet európai kereskedésekből (249 euróért harangozták be) eu-s garanciával...
-
krics
tag
A replacement screennel kapcsolatban, a track kod amit kaptam nem nagyon akart mozgasba lendulni, mindig csak information received statuszban volt, igy aztan penteken irtam nekik, hogy mi van mar, majd egy honapja fizettem. Nem kaptam valaszt, ma rairtam az eladora cseten is, hogy mit tudnak mondani, csak kamuztak osszevissza, ugyhogy aliexpress dispute utan full refund lett belole... Az ilyen nyomoronc eladoknak dupla refundot kellene fizetnie, elbuktam miatta egy csomo idot. Megpingeltem igy egy masik eladot, aki allitasa szerint jovo het elejen kuldi a csomagot. Majd meglatjuk, igazat mondott-e.
-
viktorhu
veterán
Nem véletlen, hogy eddig alapvetően azonos droid verziójú portokat csináltak, mert akármit portolsz, a drivereket bele kell tenni. A K3 Note romja nem fog működni, nyilván más driver kell a kamerának, az érintőkijelzőnek, az LCD panelnak, az iránytűnek... Nem tudom, hogy ki legózná össze ezeket hatos androidból, és azzal még nincs kész, ha talál pl. imx214-hez mm drivert, ha más optikával szerelték a másikat.
Garanciáztatni akkor lehet visszaküldeni telefont, ha már van RMA számod tőlük.
-
viktorhu
veterán
Recoverys, de még nincs kész, Deepflex már nem akar sokat vacakolni a P7000-rel, szóval szerintem pár nap és lesz végleges.
Remélem, sikerülni fog neki az ujjlenyomat is.
Egy probléma marad sajnos, hogy csak az egyik simen lesz 3G/4G, én váltogatom a netet a céges és a saját simem között, így értelemszerűen több jut egy hónapra, szóval nekem ez nem lesz túl kényelmes. Viszont az új driverek miatt jobb lesz a GPS rajta.
A garanciás ticketemre nem válaszoltak, sajnos ez elég rossz, mert az európai garancia ígérete segített volna újra Elephone-t választani (ahogy az is, hogy Deepflex ígérte, hogy a P9000-re fog romokat csinálni).
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1819 üzenetére
Tegnap volt alkalmam egy kis merítéses tesztre. Merülőben volt az akku, de elfelejtettem csatlakoztatni a töltőre a navigáció kezdetekor (max fényerő). 15%-nál sírt, hogy merül az akku, csatlakoztassam a töltőt. A Waze szerint 12 perc volt hazáig, gondoltam, kipróbálom - nem csatlakoztattam a töltőt.
Hazaértem, 11%-os töltöttséget mutatott, aztán otthon csak leraktam a telefont az asztalra, és jóval később - talán egy óra múlva - jutott eszembe ránézni. Még mindig 11% volt.
Azt kell mondanom, hogy ezzel az akkuval nem tapasztalom a 15%-os "problémát".
@krics: majd várom a beszámolódat a kijelzőcseréről, ha jól végződik a sztori, lehet, hogy teszek még egy próbát ezzel a telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz kisger13 #1850 üzenetére
Mondjuk szerintem nem véletlen, hogy ha már hiány van x20-ból, akkor nem az elephone meg az ulefone kap először belőle, hanem a xiaomi meg a zopo, mert az MTK sokat remél ettől az SOC-től, tényleg komoly fejlesztés van mögötte - gondolom más se hiányozna nekik, mint hogy az első review-k egy agold által optimalizált romon készüljenek, megjegyezve mellé, hogy a kamera csalódás.
Nekem az ígért amoled kijelző a szemem miatt sok kompromisszumot megér, de akinek mindegy vagy amúgy is jobban szereti az IPS-t, valószínűleg ez a Zopo lesz a legjobb ajánlat,
Azt sajnálom, hogy a kínaiak annyira rágyógyultak az olcsó Sony kameraszenzorokra, amik annyira nem is jók, és direkt a kínai telefonokhoz gyártja őket a Sony, és kínai gyártók kilóra mérik őket filléres optikával egybeszerelve - ha jó kamerát akarnak, akkor Samsung Isocellt kéne venni, ha olcsót, akkor OV-t, ami valószínűleg szintén jobb lenne az olcsó Sonyknál.
-
viktorhu
veterán
Azt hiszem, most tényleg érdemes fegyelmeznem magamat és várni egy ideig még, mert lassan fut fel az x20 gyártása, de már sorban állnak a gyártók - az ulefone is akar x20-as telefont csinálni, az oukitel is, a doogee is... De mindenki csendben van, szerintem nem jutnak még hozzá az x20-hoz, és nem akarják elvenni a piacot az átmeneti csúcsmodelltől.
-
krics
tag
Fenebe, egyszer van szerencsem es atcsuszik a vamon a cucc, erre basszus kiderul, hogy a p8000 kepernyoje alul elvalik a kerettol es a resen be lehet kukkantani a telo belsejebe... Kuldhetem vissza.
foto: [link]A p7000 potkepernyo is johetne mar, lassan 3 hete uton van.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Na van ára a Zopo Speed 8-nak is:
http://www.zopomobile.com/speed8-preorder-campaign/
Ez már a Helio X20, a 10 magos újra gondolt big.LITTLE (big-medium-little), 21 megapixeles kamerával 279 dollárért. Ez eléggé feladja árazásilag a leckét a többieknek, főleg, hogy a megbízhatóbbak közül való a márka, nemigen lesz szenvedés a kamerával meg a gps-szel.
Még mindig az Oukitel Premium, amire nagyon kíváncsi leszek az Amoled kijelző miatt (erősen preferenciám az Amoled, mert sokat olvasok a mobil kijelzőjéről, és Amoledről olvasni majdnem olyan pihentető a szemnek, mint az e-ink, míg az LCD akármilyen jó minőségű is, mégiscsak fárasztja a szemet).
-
krics
tag
Na, ma reggel kihozta a postas a p8000-est. Ezuttal a vamosok nem sarcoltak, pedig maskor, mikor magamnak rendelek, akkor mindig szoktak, de ha masnak rendelek akkor persze atcsuszik.Vegre nekem is szerencsem volt.Ha ugy nezem, akkor a vamosok alltak a p7000 cserekepernyojet :-)Erzesre a p8000 sokkal nehezebb a p7000-tol, de ugye nagyobb aksi is van benne, raadasul legnagyobb banatomra non removable es igy van rajta egy fem takarolemez, meg a fem vaz is sokkal masszivabb, a power es hangero gombok kornyeken ezert nem olyan vekony mint a p7000, szoval ennek nem fog a zsebemben osszetorni a kepernyoje egy ovatlan bukfencnel, legelabbis remelem. Ahogy ramentem a netre egy ota frissites jott, marcius 19i rom, eddig abszolut nincs problema a teloval, persze meg csak par oraja van nalam. Ja, nem mellekesen a kepernyoje foltmentes!
-
viktorhu
veterán
Kipróbáltam, elküldtem rá a kijelzős problémámat, kíváncsi vagyok...
Érdekes a rendszerük, minden témához másik email címet kell regisztrálni. Először regisztráltam a bbs fórumra, utána azzal az accounttal nem lehetett belépni az elephone.hk oldalra, de azzal a címmel már nem lehetett új fiókot létrehozni, mert az már létezett. Most a service center ugyanez, a két előbbi címmel nem lehet belépni a service centerbe, de nem is lehet rájuk regisztrálni, mert már van olyan account... szóval már a harmadik emailemmel regisztrálok náluk...
-
viktorhu
veterán
Nekem ez a kérdés eldőlt, bár 5 dollárt buktam rajta A gearbestnél megrendeltem a 219 dolláros kedvezményes áron a telefont, és rákérdeztem, tudják-e, mikor tudják küldeni (kétszer már volt készletük, és elvileg elsőbbséget élveznek azok, akik kifizették előre az 5 dollárt).
Erre annyit válaszoltak, hogy felajánlották a refundot, mert hogy sajnos nincs készleten - én pedig gondolkoztam, hogy mit tegyek, most pedig jött a mail a paypaltól, hogy Gearbest just sent you a refund"
Na jó, ha végre elkészül a helio x20, egy csomó érdekes telefon megjelenése várható, engem pl. nagyon érdekel az oukitel k6000 premium is.
-
krics
tag
válasz viktorhu #1834 üzenetére
Koszi, de gondolom a tomsrepaire.de letojja magasrol a magyarorszagi tulajokat. Mindenesetre megrendeltem a kepernyot az alirol 54 dollarert, es keritettem egy vaci sracot, aki aszonta kicsereli majd... meglatjuk milyen lesz, ha foltosodik az is, akkor elpasszolom. De a kepernyo osszetorese feletti banatomban, kicsit kapkodva vettem egy p8000-est is az igogo.es oldalrol 140 dollarert, ugyhogy megnezem azt is. Mondjuk ezzel befurodtem, mert aszittem Spain-bol kuldik a cuccost, es mire leesett hogy Kinabol jon majd, addigra mar kipengettem paypallal. A kis sarga rafkos volt mondjuk, mert mikor rajottem h kinai kuldemeny lesz, irtam nekik, hogy cancel, masnap annyit irtak, hogy nem talaljak a megrendelesem, megirtam nekik megegyszer az orderszamot, egy ujabb nap elteltevel meg az a valasz fogadott, hogy cancel not accepted, mert mar el lett kuldve a cucc a fuvarszervezo ceggel. Kapjak be... hatha atcsuszik a trefan. Azt olvastam elefant forumon,h a p8000-re jon ki majd hivatalosan is android m... majd meglatjuk. De ami igazabol izgat, az ket telo, az egyik a p9000 edge, a masik meg az ulefone future. Szerintem utobbira beruhazok majd ha turheto teszteredmenyeket irnak rola, es akkor az elephone markanak egy ideig bucsut intek.
-
viktorhu
veterán
Aliról rendeltem kijelzőt, és ismerős szerelő berakta ingyen. Sajnos nem lett jobb az eredmény. Érdekes, hogy más is rendelt ugyanattól az alis webshoptól innen a fórumról, és ő is rosszat kapott (mondjuk az én szerelőm is először azt mondta, hogy nem működik az új kijelző érintője, aztán másnap, hogy de még kipróbál valamit - na azóta nekem az érintő működik, csak ugyanúgy foltosodik, mint az előző).
P.S. írtam a tomrepair.de-nek, hogy lehet-e nekik Magyarországról telefont küldeni, várom a válaszukat.
[ Szerkesztve ]
-
Pogika
aktív tag
Az aerom v5 ről visszatèrtem a v1 re. A v5 ben a zárkèpernyő nyitáskor, rolò lehùzáskor akadt, laggolt már az elejètől fogva, bár ez nem zavart volna annyira, hanem a tèrerő is gyengèbb lett tőle. Sokat járok gyèr lefedetsègű (t-com) helyeken. A v1 el 1fokkal jobb a jelerőssèg. Na meg radom meghalt a gugli play, a gps egy rakás kaka volt benne, na meg radom beragadt valami ès szìvta az akkut.
-
nuri
aktív tag
válasz kisger13 #1829 üzenetére
Szerencsére csak 3-as szorzó volt, szolgáltatótól vettem. Nem volt kedvem megint a "van gps, de nem használható, van kamera csak tökéletes fényviszonyok kellenek hozzá" dolgot eljátszani.
Egyébként jól rátapintottál, pont azt a készüléket néztem ki az elején de ott végképp lehetetlenség az egykezes használat.
-
-
krics
tag
válasz joystick101 #1820 üzenetére
Pecsaba, sajnos este ilyen lett az en telom is... gyerekkel rohangaltunk a lakasban, atgurultam az ulogarnitura felett, es kozben a zsebemben levo telo valahogy a combom es az ulogarnitura kozott meggyurodott... elhajolt a femvaz a bekapcs gombnal, ahol a leggyengebb pontja van, es az uvegfolia, a digitizer es az lcd is tiszta pokhalo es repedes lett, csak fuggoleges csikokat latni meg fekete pacakat...
Gondoltam megnezem ezt a hivatalos elephone service-t, a tomrepaire.de-t, beregisztraltam, de magyar cimet nem lehet naluk beadni, csak nemet, osztrak, svajci, holland es francia cimet...
Aki cserelt mar kepernyot, hol csinaltattatok meg, tudtok ebben segiteni? -
joystick101
csendes tag
Eladnám valakinek hibás kijelzős Elephone P7000-esem. A kijelző teljesen halott. A teló többi rèsze hibátlan. Èn már nem költök rá többet egy fillèrt sem. Ha valakinek kell, akkor jelezze. Olcsóèrt odaadom
-
viktorhu
veterán
válasz numarkboy #1816 üzenetére
Köszi, kipróbálom Beadtam neki két helyet (itthon és munkahely), hogy ha ezeken vagyok, kapcsolja be a wifit. Sajnos elég durván lehet állítani a hely körül a sugarat, a legkisebb körhöz elég precíz helyazonosítás kell, a második legkisebb meg lefedi a teljes környéket, majd kísérletezem
-
numarkboy
csendes tag
-
viktorhu
veterán
Egy visszatérő problémám van a telefonnal:
- navigáláshoz kikapcsolom a wifit
- utána elfelejtem visszakapcsolni
- megnézek egy youtube videót
- kapom az sms-t, hogy elhasználtam a havi keretem 80%-átVan erre valami nem túl invázív automatizálási ötlet?
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1813 üzenetére
Azt hiszem, hogy nem is mindig ugyanannyi, láttam már 5%-ot is még a régi akkuval (azóta nem, mert amióta az új akkum van, soha nem megy le estig annyira). Valószínűleg Neked is hol ilyen, hol olyan.
Szerintem nem igazi probléma ez, ilyen és kész, nem? Azért zavarja annyira az embereket a bbs-en, mert azt hiszik, hogy benne marad még 15%, és még tudnák használni pár órát, de a buta telefon már kikapcsol, de ha tudod, hogy egyszerűen ott a vége, akkor igaziból mindegy.
Gondolom, hogy feszültséget mér a telefon, és abból próbál következtetni a töltöttségre, és 15-14-akármennyi után gyorsabban esik ez a feszültség.
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1811 üzenetére
Tegnap 14-ről 10%-ra órák alatt merült le. Kb. 9%-ról elkezdett pár másodperenként ugrani lefelé 1%-ot, akkor már folyamatosan bekapcsolt kijelző mellett. Nekem ez reálisnak tűnik lítium-polimer akkuval, nem szoftverhibának.
-
viktorhu
veterán
válasz viktorhu #1804 üzenetére
Kipróbáltam, és igazad volt (bodnarzoltan), tényleg megy a két nap, bár ma keveset használtam El sem akarom hinni Most már ha a kijelző nem lenne foltos, nem is akarnám lecserélni a telefont - viszont harmadik kijelzőt már nem nagyon merek megkockáztatni
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1805 üzenetére
Szerintem nem gond, pont mivel olcsó az akku, és ha kíméled, akkor is hihetetlen javulást tud hozni egy új akku már kevesebb mint egy év használat után. Amit nem értek, az inkább az egybeház, ott már nehezebb az akkucsere, rendesen műszerészkedni kell hozzá.
Meg közben elterjednek a gyorstöltős telefonok, ott meg úgyis vége az akkukímélésnek.
Tényleg, egy kérdés ehhez: a qualcomm féle quick charge kompatibilis az mtk pump expressével? Lehet az utóbbit a quick charge certified töltővel gyorstölteni?
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1803 üzenetére
Elvileg leáll a töltés, ha feltöltődött. De engem annyira nem érdekel, a megsülés miatt mentek tönkre a régi akkuk, az a probléma meg már elmúlt. Úgysem fog örökké tartani, szóval szerintem igaziból mindegy A két nap nekem utópia lenne, egyelőre azon hitetlenkedek, hogy egész nap nem töltök rá, és még hazaúton a buszon nyugodtan megnézhetnék rajta egy filmet, és még mindig nem kapcsolna ki, mire újra töltőre rakom éjjel Eddig ilyet még egyetlen telefonom sem tudott.
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1801 üzenetére
Amióta van az új akkum + az aerom v5, nagyon ritkán kell napközben rátöltenem (egész napos prezentációhoz amikor majdnem állandóan aktív a kijelző), de akkor is rövid ideig.
Szóval okafogyottá vált a tartalék akku is meg az üzenetjelzéssel sincs ilyen problémám.
-
bodnarzoltan
tag
válasz viktorhu #1799 üzenetére
Én is keresgéltem, hogy milyen módon lehetne kikapcsolni, de sehol sem találtam működő megoldást!
Azért szeretném kikapcsolni a töltést jelző fényt, mert így ameddig töltőn van a telefon nem látom az egyéb értesítéseket. (nem fogadott hívás, sms, viber üzenet stb). Napközben ha a telefon töltőn van nem viszem magammal, amikor kiszaladok valamiért az irodából, szobából. Ha ez idő alatt keresnek, vagy üzenetet kapok nem látom, mert folyamatosan pirosat, zöldet világít. Xposed-disable charging led el amikor kikapcsoltam a töltést jelző fényt akkor töltés alatt is szépem jelezte az eseményeket a led.
Persze nem életbevágó ez a dolog, csak kényelmesebb, hogy nem kell nézegetni, hogy történt e valami amíg távol voltam.
De az xposed nekem is eléggé bekavar. Szétesnek az ikonok, nem működik a horizonGo stb.
Amilyen funkciókat használtam xposeddel (adatforgalom kijelzés, akku % kijelzés) ezeket más módon xposed nélkül is meg tudtam oldani! Egyedül ez a töltés led kikapcsolás nem sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest