- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tallas94
csendes tag
Üdv!
Az én telóm kb 4 hónapos, eddig semmi nagyobb hibája nem volt, de az utóbbi időkben észrevettem két dolgot.
1. (és fontosabb): Az akksi hirtelen kikapcsol 70-80% között, viszont túl sok nem maradhat benne, mivel legtöbbször 1%-ot jelez (max 10-15%, bár nagyon ritkán jelez ilyenkor 30% körülit is), mikor rádugom töltőre ilyenkor. Aztán ha töltőre tettem, akkor kb. 2-3 órán át 20-30%-ig tölti, aztán pár másodperc alatt 90%, majd 100%. Kb. 1 hónapja jött elő ez a probléma, eddig ilyen nem volt, csak a hirtelen merülés 15-20% körül, mint mindenki másnak. A készenléti idejével nincs túl nagy baj, hisz mobilnet mellett így is bírja 5-6 órát, net nélkül vagy max wifivel akár 10 órát is megy. (Gondolom, ha csak telefonálásra használnám, akkor még több is lenne). Nekem ez megfelel, csak nem tudom így, hogy mikor fog lemerülni, ami azért zavaró. Gyárvisszaállítást próbáltam, de semmi...Nem biztos, hogy szoftveres probléma, de ha az is, akkor sem szeretnék belenyúlni, mert magyarországi garanciával rendelkezik. Viszont ennyiért bevinni sem szeretném, mert szükségem van egy telefonra és lehet, hogy egy 2-3ezer Ft-os akksi megoldaná a problémát. Erre meg ne menjen rá a garancia. Szerintetek egy új akksi megoldhatná a dolgot? Vagy az akksi okés a készenléti időkből kiindulva? Tudnátok linkelni egy Aliexpress-es vagy magyar oldalt, ahol lehet rendelni eredetit és max 3ezer Ft?
2.: A képernyő közepétől kicsit fentebb és kicsit jobbra észrevettem egy narancsos vöröses barnás foltot, amit csak teljes fényerőn, fekete háttér mögött látok, halványan. Ez mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest