- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
válasz joystick101 #1496 üzenetére
#1101 itt van egy szètszedős video, ùgy nèztem ebben külön szedi a kerettől a lcd panelt is, bár tèvedhetek is, mert igazábòl csak belenèztem a videòba. Ha már szètborìtottad akkor könnyebben rájössz mit kell mèg leszedned
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1497 üzenetére
Ezekkel a "jelekkel" vigyázzatok A link, amit küldtem, simán rosszul beállított fotó, nem világos akku.
Más viszonylagos garanciája nem lehet az eredetinek, mint a hivatalos viszonteladó, mert neki van veszteni valója. Külső jelek alapján nem mondod meg, hogy eredeti-e, főleg így fotóról nem, mert felrakhatnak fotót eredeti termékről is, ráadásul hamisítani már nagyon szépen tudnak a kínaiak
Egyébként a hamis akkumat is kezdi megtanulni a telefon, most, hogy csak azt használom. Ma már lement 5%-ig, és úgy kapcsolt ki. Szóval menni fog ez, de kicsi a kapacitása, mint majdnem minden utángyártott akkunak.
Így most két dolgot tudok javasolni. Ha sürgős, vegyél meg egy ötdollárosat, és lesz akkud. Akinek nem sürgős, az várja meg, amíg én megkapom a valószínűleg eredetit a coolicooltól, és majd beszámolok az eredményről
-
bodnarzoltan
tag
válasz pulcinello #1494 üzenetére
Vajon miről ismerem meg hogy melyik a jó? Honnét rendeljek? Van valami ismertető jele a jó akksinak amiben különbözik a többitől? Esetleg tudnál fotót felrakni a jó aksid mindkét oldaláról.
-
joystick101
csendes tag
Valaki tudna egy videos linket adni a kijelzőcseréhez? Már darabokban a telo, de a kijelzőt nem tudom hogyan szedjem le és rakjam vissza. Köszi! (nem találok róla sehol videot)
-
Pogika
aktív tag
válasz pulcinello #1494 üzenetére
Akkor párdon de tèny hogy a zöldes kèk szìnűk nem produkálták a kikapcsolást 15% nál. Ès persze az utángyártott akku is kèk csak ahogy nèztem világosabb kèk viktorhu linkelte fentebb.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1491 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor várd meg, amíg megkapom, és elmesélem
Abból indultam ki, hogy ha eredetit akarok, és tele van hamisítvánnyal a piac, akkor a hivatalos viszonteladóknál kell keresnem. Nekem az eredeti sokszor nem kapcsol ki 15%-nál, mintha lett volna valami tanulási folyamat - utóbbi időben nem egyszer használtam még energiatakarékos módban 5-7% energiával.
Ez a hamisítvány viszont katasztrófa - ma is reggel fél nyolc körül szedtem le töltőről, 11:30 körül ki is kapcsolt, pedig ma nem volt agyonhasználva. Kijelző szerint biztosan volt még benne legalább 60%. Aztán töltőre tettem, szép lassan töltődött 20-30%-ig, aztán egyszer csak kiírta, hogy akku feltöltve, most 100%-on van.
-
bodnarzoltan
tag
válasz viktorhu #1490 üzenetére
Én is akarnék venni bele egy frankó aksit. Nekem az eredeti 15%nál kikapcsol, rendeltem egy másikat, de az meg már 50%nál, ha meg már kikapcsolt akkor csak 50%-ig tölt fel. Már nem vesz fel töltést. Kikapcsolás után meg felugrik 100%ra. Egy vacak. Van ötletetek, hogy honnét rendelhetnék olyan akksit ami tényleg100%ig tölt és 0%nál kapcsol ki, úgy ahogy kell. A coolicool -tól rendelt az tuti jó, vagy még zsákbamacska az is? Köszi.
-
viktorhu
veterán
válasz viktorhu #1487 üzenetére
Na szépen megjártam, az eredeti akku külső töltőben, a hamisítvány a telefonban - és az akku takarításkor beesett a falba beszerelt nappali szekrény mögé (ahol a tévé helyének a "polca" van).
Most az ott is fog maradni, szóval keresnem kellett másikat.
Azt néztem, hogy kb. mindenütt ugyanazt az "original" másolatot árulják, sok helyen benne is van a leírásban, hogy Li-ion akku (rányomtatva persze polimer). Ezekben a másolatot sejtető jellemzőkben nem láttam különbséget az 5 és 15 dolláros darabok között, szóval nem adok +10 dollárt ugyanazért a másolatért.
Utána megnéztem az Elephone oldalán a hivatalos viszonteladók listáját, feltételezve, hogy ők már hátha az eredetit árulják - közülük az alisoknak nem volt akkujuk, végül a coolicool-on találtam akkut 15 dollárért, megrendeltem innen:
http://www.coolicool.com/3450mah-original-battery-for-elephone-p7000-smartphone-g-40754
Sikerült jó minőségű 2 méteres kábeleket beszereznem a töltéshez, az egyiket már hónapok óta nyúzom:
És találtam gyors töltőt is, ami egyben univerzális elosztó is (vagyis ha olyan vagy mint én, azaz tele kínai kütyüvel, akkor praktikus, hogy adapter nélkül is be tudsz dugni dolgokat):
-
viktorhu
veterán
Nekem is egy ugyanilyen pár van - egy májusi kék és ez a zöldes augusztusi. Nekem is az újabbik egyszerűen meghal minden figyelmeztetés nélkül, az eredeti jóval tovább bírja.
Sokszor van szükségem szinte egész napos screen time-ra a munkához, olyankor szoktam két feltöltött akkuval útnak indulni. Legutóbbi ilyen alkalommal 11 óra után kikapcsolt a telefonom az augusztusi "zöldesebb" akkuval.
Tulajdonképpen ilyen alkalmakra a THL4000 volt nagyon jó, az stabilan bírta estig, még a munka után a hazaúton is tudtam netezni / filmet nézni / menetrendeket nézegetni, és csak éjszakára kellett töltőre tenni - de az meg más felhasználásra kevés nekem sajnos. Egyszerre nem lehet mindent - nagy teljesítmény, nagy kijelző nagy felbontással, és még hosszú akkélet is Nem tudom, hogy a P8000-rel jobban jártam volna-e, mert ott meg nem tudnék akkut cserélni, ha mégsem elég egész napra
-
krics
tag
hi. Az eredeti elephone aksi a bal oldali, a jobb oldali az utangyartott (koppintas). Az original aksihoz kepest utobbi gyengebb kapacitasu , max 2/3-a lehet szvsz az eredetinek, az eredeti most a legujabb gyari romon kihuz nalam 2 napot, a masolat meg eppencsak tobb, mint egy napot, igaz csak 6 dollar volt.
-
kisger13
csendes tag
Mindkettőtöknek igaza van
Nekem is a kékesebb színűvel érkezett és a zöldesebb színűt rendeltem után, viszont ha nem nézem a százalékértékeket csak azt hogy nagyjából azonos használat mellet mikor kapcsol ki akkor nálam az eddigi tapasztalatok szerint mindkettő nagyjából egyformán kb. 24 óra után dobja el magát. Egyébként én is azt tapasztaltam hogy a zöldesebb színűnek meredekebb a merülési görbéje, de ez relatív.
Egyébként meg hogy hamisítvány..., hát ez a nap poénja szerintem nem az, hanem eredeti kínai!!![ Szerkesztve ]
-
nuri
aktív tag
Remélem javítani fogják az idegesítő merülési hibát, mert utólag vásárolt akksi még rosszabb mint a gyári:
Bal oldali, eredeti 15% körül szokta megadni magát.
Jobb oldali, után rendelt már 50%-nál kikapcsol.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz Kerni62 #1477 üzenetére
Az nekik elég nagy bukás lenne, ha így belemennének, hogy csak úgy küldenek egy új kijelzőt - elvileg ők az Elephone-nal tudnák garanciáztatni a telefonodat, de ahhoz meg vissza kell küldened nekik. Ha árulnak p7000 kijelzőt, akkor esetleg egy kedvezményt ki tudsz alkudni belőlük az árából.
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Gariztatok már GearBest-tel? Nem tudok elindulni, hogy garanciában lebotoljam a kijelzőt. köszi -
Pogika
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1474 üzenetére
Sajnos nem ment a regisztráciò, pròbáltam az ügyfèlszámot, de arra nem akar regizni, kutakodtam picit, mi upc direkt szerződèssel vagyunk, ez meg kábeleseknek lehet csak, vagy akinek van onnan net. Ìgy nem tudom kipròbálni. Viszont a mindigtv app fut, ès a stream is megy ròla.
-
bodnarzoltan
tag
Köszi, hogy megnézted. Akkor neked az ikonok is jók, meg a HORIZON GO is működik, lejátssza az adást? Nekem akkor lép ki amikor elkezdi betölteni a videót. A Te telefonod is root-olva van? Ha minden ugyan úgy van nálad is mint nálam, de nekem mégsem jó, akkor lehet hogy újra kellene flashelnem a telefont. Neked milyen ROM van rajta? Nekem a legfrissebb, (már egyszer OTA-val frissített 20151127) AEROM. Még egyszer köszi a segítséget!
-
Pogika
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1467 üzenetére
Kìváncsiságbòl felraktam az xposed framework v78 verziòját, ès semmi hibát nem tapasztalok, ugyanolyan jòl működik mint az előző. Nem az xposedben kell keresni a hibát ezek szerint.
-
Misko84
csendes tag
válasz bodnarzoltan #1469 üzenetére
az maga a távolságérzékelő, nekem vmelyik nap töltőre raktam felvillant, aztán eltűnt és azóta nem működik, mondjuk aznap kaptam vissza szervízből a telót.......lehet az is közrejátszott
-
bodnarzoltan
tag
Azt vettem észre, hogy amikor a telefont felébresztem, a távolságérzékelőnél egy piros led világít! Ez eddig nem volt! Nálatok hogy van ez? Lezárom a telefont és ha kb 10-15 mp után feloldom akkor világít pár másodpercig. Nem is tudtam eddig hogy ott van valami pici led.
-
Kiloh
csendes tag
Európai szerviz centerek nyílnak. Nem kell Kínáig küldeni. e are setting up overseas after-sale service centers in Europe and they
will start work soon.They are located in Tarragona Spain,Moscow Russia and
Bruchsal Germany.RN5 4/64 EvoX
-
Pogika
aktív tag
Kijelző fehèr háttèrnèl foltos e (világosabb fehèr foltok), a kijelző szèlèn van e kiszűrődő fèny, èrzèkel e az èrintő mindenhol, gyakorlatilag a selejtes kijelző a legnagyobb baj. Nèzd meg mèg hogy az akku világos kèk, vagy zöldes árnyalatù e, mert eddig ùgy nèz ki hogy a világos kèk szìnűvel 15% nál kikapcsol. Èn megùsztam eddig a kijelző hibát, ès akkubòl is a jobbat kaptam. Lassan fèl èves lesz, ès nincs bajom vele.
Bodnarzoltan: az az app upc tv stream? Arra hogyan kell regizni? Upc van itthon is, csak tányèros. Kipròbálom ha be tudok lèpni valahogy. Nekem ìgy minden működik szèteső ikonok nincsenek, a rolònál sincs problèma.[ Szerkesztve ]
-
nuri
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1464 üzenetére
root-olva van?
-
bodnarzoltan
tag
Unistalláltam az xposed-et akkor működött a HORIZON GO. Felraktam azt amit linkeltél, de azzal már megint nem megy. Xposed installernél pedig azt írja a keretrendszer menüpontban, hogy "Xposed framework version 3.0 custom build (20150406) is installed, but not active."
A gravityben beállított módosítások működnek. Az ikon probléma úgy változott, hogy talán a statusbar-ban már jó, csak ha legördítem akkor nem jó.Esetleg próbáljak megint más verziót felrakni?
Horizon go az működik xposed-el valakinek?
Köszönöm a segítséget!
-
preeem
csendes tag
Sziasztok, van egy 2 hetes Ulefone Paris telóm, felraktam hirdetésre, és visszaírt egy faszi hogy elcserélné P7000-re. Adatok alapján szinte mindenben veri a Parist, de itt olvasgattam hogy azért vannak bőven hardveres hibák (akksi, kijelző).
ÁFA-val együtt nagyjából 45k-be fájt a Paris, szóval nem volt drága. Nos azt szeretném tőletek kérni, hogy valaki össze tudná pár pontban foglalni, hogy mit csekkoljak meg a P7000-en, hogy nagyjából minden rendben van e vele, amikor találkozok a faszival? Illetve hogy meg-e éri elcserélnem... (a P7000 3 hónapos)...
KösziRN3 Pro
-
viktorhu
veterán
válasz joystick101 #1456 üzenetére
Kíváncsi leszek az eredményre! Én is tőlük vettem a kijelzőt, de az még a júniusi volt sajnos.
-
Pogika
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1454 üzenetére
Ezt pròbáld ki: [link] azt hiszem ezt tettem fel. Nálam nincs problèma.
-
Pogika
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1454 üzenetére
turkáltam kicsit, a log file ban 61xposed framework verziò volt ìrva, de van több fajta is zip ben a telòmon, dunsztom sincs melyiket tettem fel. Egy biztos nem a legùjabb van fent.
-
Kerni62
tag
válasz joystick101 #1456 üzenetére
köszi, szint nem enged választani?
-
Kerni62
tag
válasz joystick101 #1453 üzenetére
Szia! Az eladó linkjét megkaphatnám? Az Allin annyi féle van, hogy nem tudni melyik a tuti. köszi
-
joystick101
csendes tag
Ma 18 szállítási nap után megèrkezett Singapurból az új kijelző, ès a hozzá való szerszámkèszlet èn viszont csak kèt hèt múlva èrek haza, így addig nem tudom milyen a minősège a gyártási dátuma szeptember. Remèlem ez már jobb fajta.
-
nuri
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1448 üzenetére
Melyik xposed? 78?
-
bodnarzoltan
tag
Így néz ki egy nem fogadott hívás értesítése! Van amikor semmi sincs az ikonok helyén, csak egy üres négyzet.
Meg most nagyon bosszant ez a HORIZON GO-s dolog. Miért nem megy? Mi lehet a megoldás? Elég sokat használom, de az xposed-ről sem akarnék lemondani.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pogika
aktív tag
-
bodnarzoltan
tag
Bár azt vettem észre, hogy a lehúzó rolóban szétesnek az értesítési ikonok. Viber, nemfogadott hívás stb... Van valami megoldás erre?
-
Pogika
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1443 üzenetére
Az xposed nèlkül nem megy a gravitybox fel kell tenni először ezt a keretrendszert, hogy működhessen, valamint mèg egyèbb hasznos kis alkalmazásokat lehet telepìteni, frissìteni rajta keresztül. Most nincs időm kiguglizni, keress rá: xposed framework lollipop arm64, az sdk21 verziò jò 5.0 hoz, cvm ből kell a zippet telepìteni, majd telepìteni a hozzá valò xposed apk-t.
-
smokin
tag
Soha többet ELEPHONE
i'm too old for this shit
-
gabeszakem77
csendes tag
Azért választottam a Tinydealt mert nem lehetett kapni a bangoodon. Az ebay-el korábban már 2x-el pórul jártam mert nem érkezett meg a telefon, így elvesztegettem 2 hónapot. A TinyDeal-ről minden magyar oldalon jókat olvastam, azt írják hogy megbízható bolt. Sajnos én is rábukkantam a külföldi oldalakra, ahol rengeteg negatív véleménnyel találkoztam. De ekkor már késő volt ...
Nem tudom, hogy a TinyDeal ba...ot át, vagy az elephone szerviz ilyen gyatra. A telefont eredetileg a feleségemnek vettem, azóta vettem neki egy xiaomi redmi note 2 prime-ot a eustockról. Azzal teljesen meg van elégedve.
Nekem ez volt az utolsó Elephone, és TinyDeal vásárlásom. Mindenkit csak lebeszélni tudok róla.
-
Pogika
aktív tag
válasz gabeszakem77 #1439 üzenetére
Ezek szerint szèpen átvertek, sajnállak, a Tinydealtòl nem vettem volna telòt ( a külföldi rendelèsek topikban nem olvastam tùl sok jòt ròluk), èn a to2c ről rendeltem már vagy 6 telòt, ès hibásat eddig mèg nem kaptam ( ebből 5 elephone különböző változatai) szorìtok neked hogy sikerüljön a refund, majd ìrd le lègyszi mi lett a vège.
Azt èszrevette már valaki hogy ebben az aerom ban működik egyedül tökèletesen az xposed?
Arra gondolok hogy pl a lehùzhatò rolòn vègre nem esik szèt, csìkozòdik a mobil adat kapcsolò ikonja. -
gabeszakem77
csendes tag
Sziasztok! Ma vissza kaptam a telefonom!
Engedjétek meg hogy leírjam a kálváriám. Akit nem érdekel ugorja át. Remélem tanulságos.2015-08-09 Rendeltem a TinyDealről!
2015-09-02 A telefon megérkezett. Nagy az öröm. De sajnos elfogták a vámon. 20000ft-ba fájt.
2015-09-11 Üröm az örömben, hogy rájöttem a telefon nem jó Amikor valaki hív és a telefon alszik, (Nincs piszkálva legalább 10 perce) akkor a telefon kijelzője sötét marad, a zöld led világít, és a csengőhang megakadva ismétlődik. Addig míg újra nem indítom a telefont a bekapcsoló gomb folyamatos nyomívatartásával, vagy aksi kivétellel. A telefon magától is újraindul ilyenkor csak türelmesnek kell lenni. Természetesen a hívás listában nyoma sincs annak hogy valaki hívott.
[A jelenség a youtub-on]Elkezdtem napi rendszerességgel cserélgetni a romokat, felvettem a kapcsolatot a tinydeallel, és az elephone supporttal. A végén az elephone support azt tanácsolta küldjem vissza a telefont az eladónak javításra.
A Tinydeallel kicsit nehéz társalogni, mert nem biztos, hogy minden nap válaszolnak emailre,( skype vagy egyéb nincs) de abban biztos lehetsz hogy egy nap csak egyszer válaszolnak.
A Tinydeal javaslatai: cseréljek telefon kártyát. Ok megtettem, úgyis régi volt.
Majd írták, hogy vagy javíttassam meg egy helyi szervizbe és ők talán kifizetik a szerviznek a költségeket max 15eft-ig, vagy adnak 15ehuf tinydeal ajándék pontot, vagy küldenek ajándékba egy javított telefont amire nincs garancia. Esetleg visszaküldhetem saját felelősségre javítani.2015-09-30 Eldöntöttem, hogy lesz ami lesz én visszaküldöm a telefont javítani.
A szándékomat közöltem a TD-lel, meg is küldték a címet 2015-10-05 -én.Egy kicsit nehezen ment, de legalább utánajártam a postának. Mivel nem szeretnék még egyszer vámot fizetni kitöltöttem a posta oldaláról is letölthető CN23-S papírt két példányban lepecsételtettem mindkettőt, az egyiket elküldtem Kinába a telefonnal, a másikat megtartottam.
2015-10-05-én feladtam a telefont. A visszaküldés 5055 ft-ba fájt.
2015-11-04 -én megérkezett az eladóhoz. Az eladó elküldte a gyártónak a telefont javításra.Amíg a telefont javították én megpróbáltam elbizniszelni a tinydeallel egy drágább telefonra, persze a különbséget kifizettem volna. Hát ez nem sikerült. Egy xiaomi Mi4C -t szerettem volna, de ők további 100$ kértek volna tőlem. Mondtam nekik hogy ez sok, mert a két telefon között csak 3000ft az árkülönbözet.
Majd nekem mint a naiv hülye-gyereknek elmagyarázták hogy attól a naptól kezdve, hogy én átvettem a telefont az a telefon használt, és nem ér 40000 ft-ot sem. És pénz visszafizetésnél is csak ennyit adnak vissza de azt is csak TinyDeal pontba!
Így maradtunk a javításnál. Megpróbáltam informálódni az elephone supportnál, hogy tényleg elküldték -e a telefont javítani hozzájuk. Sajnos nem tudtak érdemi információt adni, mert a support nem látja a szerviz munkáját, a szerviz elérhetőség meg nem publikus.
2015-11-18 -án a tinydeal írt, hogy visszaküldték a megjavított telefont.
2015-11-26 -án megérkezett magyarországra. A postánsk elküldtem emailbe és két levélváltásra átengedték 5 nap alatt a vámon a telefont.Amit garanciális javítás után el kell küldeni nekik:
- az előzőleg vámkezelt termék határozata
- a kiküldött termék postai feladóvevénye
- a kiküldött termék CN23 vámáru-nyilatkozata
- levelezés az eladóval.Ma 2015-12-02 -én kézhez kaptam a telefont. A telefont nem cserélték ki. A doboza enyhén sérült, de nem veszélyesen. Az összes tartozékot amit kiküldtem visszakaptam. A telefonon a garancia jegy rajta van, a csavarokon nem látszik semmilyen kopás. Az akkumulátor érintkezői le voltak ragasztva, én nem így küldtem ki. Lehet hogy cserélték ???. A szoftver verzió a szeptemberi stockrom, pont úgy ahogy kiküldtem.
Nekiestem vadul hívogattam magam a másik telefonról és ugyanúgy hibás. Érdemi javítás nem történt.
Ma megnyitottam egy paypal reklamációt, kérek pénzvisszafizetést.
Írtam az elephone supportnak, hogy a garanciából visszajött telefon nem működik.
Itt tartok most. 4 hónap. Hibás telefon, 25000FT extra költség.
Bocsi egy kicsit hosszú lett.
-
Pogika
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1433 üzenetére
Èn meguntam az állandò èrtesìtèseket ùgyhogy karantènba tettem, majd időnkènt feloldom a jegelèst, hogy van e frissìtès lehet ha gyári recovery lenne akkor nem dobálná fel a frissìtèst álandòan, de nekem jò ìgy is
-
Kerni62
tag
válasz joystick101 #1349 üzenetére
Szia!
Linket tudnál küldeni, mert a sok közül nem találok rá. Te már megkaptad? köszi -
Kiloh
csendes tag
válasz viktorhu #1432 üzenetére
Ezek a config fájlok sztem nem javítják meg a kijelzőt, csak az érzékelési pontokat rakja arrébb egy kicsivel. Lehet hogy megszünik a bizonyos ponton való nem érzékelés, összemossa úgymond, viszont nem ott fogja érzékelni ahol az új találkozik a képernyővel. Ez C6nél zavaró. Nem szoftveres hanem hardveres problémáról beszélhetünk.
[ Szerkesztve ]
RN5 4/64 EvoX
-
viktorhu
veterán
válasz bodnarzoltan #1433 üzenetére
Nekem ez így még túl béta lenne, hogy alapvető appok jelennek meg és tűnnek el, mondjuk email app jön-megy, kamera app váltakozása stb
Egyébként mintha a novemberi rommal a júniusi szintre ment volna vissza a kamera megbízhatósága (gondolom Deepflex ezzel próbál kezdeni valamit a kamera appok váltogatásával)
-
viktorhu
veterán
válasz viktorhu #1432 üzenetére
Ezt a driver dolgot amúgy még nem teljesen hiszem el - egyrészt egyféle rom van minden p7000-re, tehát ha van is többféle driver, mindegyiket tartalmaznia kell, másrészt egyetlen ember említette, minden hivatkozás nélkül, és az eladással foglalkozó oldalakon sincs erre vonatkozó utalás sem a leírásban, sem a vevői visszajelzésekben.
-
viktorhu
veterán
Kijelző:
muszáj írnom, mert egyszer azt mondtam, hogy nincsenek különböző kijelzőverziók - ez eredetileg így is volt, de már két fórumposztot is láttam a bbs-en, ami két különbözőről beszélt, úgy tűnik, ősszel volt valami váltás.
Az egyik azt állította, hogy driver telepítéssel megoldható az átállás.
Itt van egy szoftveres kísérlet is a touch screen érzékenység hibájának javítására, de azért a fizikai problémát (az ujjlenyomat szenzor körüli forrósodásnál leváló ragasztást) ez nem fogja megoldani.
http://bbs.elephone.hk/thread-9271-1-1.html#.VlyVtfmrTIU
Itt a hely, ahol a driverről szó esik:
http://bbs.elephone.hk/thread-9223-1-2.html#.VlyXGPmrTIU
nekem nem kellett drivert telepítenem, de én még júniusi kijelzőt kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1427 üzenetére
Hi, nekem is jelzett, de az a bajom vele, hopgy miutan felraktam a frissitest, tovabbra is jelzi, hogy V1 rom update jott...
-
bodnarzoltan
tag
Nekem jelzett az OTA AEROM update-re. CWM-ből felraktam, nem kellett unroot sem.
-
Kiloh
csendes tag
Sziasztok.
Most jött elő nekem. Ha bemegyek recoverybe. mindegy hogy cwm vagy twrp. és install-ra megyek, nem jelenik meg a teljes könyvtár struktúra.
Csak 3 könyvtár:0
clockworkmod
TWRP.Ha azokba belemegyek, üres. Nem tudok installálni semmit.
Ez teljes unroot után jött fel és most akarnám telepíteni a root fáljt. Nem megy..Már újraraktam a cwm-et és a TWRP-t is flashtool-al. Semmi.
Nincs valami megoldás előhozni a könyvtárakat, vagy marad a ROM install flashtool-al?
RN5 4/64 EvoX
-
joystick101
csendes tag
válasz gabeszakem77 #1419 üzenetére
Köszönöm!
-
Pogika
aktív tag
Megjelent egy ota update az aerom hoz, megnèzem custom recoval rootolva felmegy e.
-
gabeszakem77
csendes tag
válasz joystick101 #1418 üzenetére
-
joystick101
csendes tag
Egy hülye kèrdès. Mi az az Aero, amit itt olvasok, hogy megnöveli az aksi üzemidelyèt?
-
judas13
addikt
lejárt a szerk.....
Most nézem, hogy idáig más úton már mi is eljutottunk, de olyan funkciót továbbra sem találunk - mint ezer másik telefonban ahol egyszerűen egy szám, vagy név mellé alkalmazhatom a hívás letiltás/némítás opciót....
mindenesetre köszi!
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
numarkboy
csendes tag
Felraktam az aerom-ot.
Eddig minden klappol. Csak mindent az sd kártyára ment, és oda telepíti az app-okat is. A fórumban találtam 2 zip et. Ami talán erre lehet megoldás, úgy szeretném mint a stock romnál. Van egy unmount fix meg egy mount fix. valaki tudja melyik mire jó?
szép estét!
-
judas13
addikt
hello!
Hívásokat hol lehet letiltani mert esküszöm nem találom!?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Pogika
aktív tag
Van itthon egy p8000 is, azzal nincs probèma, a gyerek játèkkonzolnak használja bluetooth konrollerrel, visz minden androidos játèkot, nem laggol.
Waldorff: ha raksz rá egy cwm-et, onnan csinálsz egy advenced data mentèst, megmarad mindened, (apk,jelszavak, beálìtások, sms, hìvásinfò)
Numarkboy: először telò kikapcsol, akku ki, majd visszarak, majd download gomb, ès utána csatlakoztatni a gèphez kikapcsolt állapotban. Ha ekkor sem működik, akkor a flastool előtt dugd rá kikapcsolva amìg el nem kezd tölteni, vissza le majd akku ki-be ès ùjrapròba a flastoolal. Ha nem megy akkor driverhiba.[ Szerkesztve ]
-
numarkboy
csendes tag
Help!
Végig csináltam a driver procedurát amit találtam a windows 8.1-hez, elvileg feltelepít minden drivert, eszközkezelőben nem jelez semmi hibát.
Viszont elindítom a flashtools-t betöltöm a dolgokat rányomok a downloadra és nem csinál semmit.
Azóta többször elindítottam a driver telepítést, és mindegyik összetevőre azt írja ki használatra kész.
Próbáltam akkuval, akku nélkül, mindegyik usb aljzatban kipróbáltam, gyári kábelt használok?
Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest