Fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval startol el az Elephone P7000

Az Elephone egy olyan újabb, feltörekvő márka, amelynek előretörését már Magyarországon is nyomon lehet követni, hiszen sorra bukkannak fel készülékeik. A fejlődést jelzi, hogy még idén érkezhet QHD-s, Androidot és Windows 10-et egyaránt futtató csúcskészülékük. Ez persze még odébb van, a Ping Digital Elephone-os standjánál ezért egy másik izgalmas készülékre bukkantunk, amely a P7000 nevet kapta, és a amely 5,5 hüvelykes Full HD OGS (one glass solution) kijelzőt és alumínium fémházat kapott. A P7000 érdekessége, hogy hátlapján kerek kialakítású ujjlenyomat-olvasó található.


[+]

A felső-középkategória szereplőivel versenyre kelő készülék az egyre népszerűbb nyolcmagos, 64 bites MediaTek MT6752-es SoC-t kapta meg, amely Cortex-A53-as magokkal és a Mali-T760MP2-es grafikus gyorsítóval operál. Rendszermemóriából az Elephone nem fogta vissza magát, 3 gigabájtot mellékeltek. A belső tároló 16 gigabájtos, amely microSD kártya behelyezésével tovább bővíthető.


[+]

A készülék phabletes mérteihez képest egész kompaktnak mondható, a tapintásra kellemesen érdes, szálcsiszolt alumínium hátlap pedig jól tapad a kézben, ami nem utolsó szempont. Az energiaellátásért 3450 milliamperórás akkumulátor felel. A dualSIM-es készülékkel 4G hálózatokra is fel lehet majd kapcsolódni. A P7000 még nem áll készen a startra, ezért a Veletechen is csak Android 4.4 KitKat rendszerrel tudtuk kipróbálni. Amikor azonban mintegy két hónap múlva megjelenik, az ujjlenyomat-olvasós készüléken már Lollipop fog futni, és valamivel 100 ezer forint alatt a vásárlóé lehet a fémházas phablet..

Azóta történt

Hirdetés