Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
Mièrt nem ìrod vissza az eredeti imeit? Csak gyári rom kell hozzá meg a leìrásban szereplő progi ès driverek. A p6000 rem ìgy hoztam vissza egy muszálybòl indìtott all format után.
Bár lehet hogy ìgy 2 hònap elteltèvel már nem aktuális a kèrdèsed :)
https://mobilarena.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja_v2/hsz_1441-1441.html -
Kiloh
csendes tag
Sziasztok. Hátha még van valakinek.
Keresek full mentést erre a telefonra. Ha valakinek van, megosztaná velem. Hálásan köszönöm.RN5 4/64 EvoX
-
Pogika
aktív tag
Sajnos szerintem nem fogsz találni, az enyèmben az eredetin kìvül mindegyik vásárolt akku szarul működött, kivètel volt egy darabig az amit èn barkácsoltam bele egy sony z1 akkubòl, de mivel valòszìnű az is utángyártott volt, nagyon sokáig nem bìrta.
Szerk. Nem z1 hanem z2 akku volt.[ Szerkesztve ]
-
Kiloh
csendes tag
Sziasztok. Akinek van még ilyen P7000es csodája. Megmondaná hol lehet normális akksit venni? Ami nem merül le 15%tol egyből, vagy ha kikapcsolom 60%rol leugrik 40re. Akár Ali vagy eBay is érdekel. Látom vannak utángyártott akksik is. Nem tudom azok jók e. Köszönöm.
RN5 4/64 EvoX
-
-
Pogika
aktív tag
válasz viktorhu #1993 üzenetére
Mondjuk èn nem vettem volna már lite ès mini jelzős elefántot, mert a p9000 lite-vel nem voltam megelègedve, hardveresen is gyengèbb cuccokat pakoltak bele, a szoftver támogatás is a 0 hoz közeli volt, kicserèltem benne a beszèdhangszòròt, ès a hátsò kamerát a p9000 be valòval ès egyböl jobb lett a telò, a párom extrèm mòdon nyùzza mèg a mai napig. Legalább azt kinőttèk, hogy nem egy silány foltosodò kijelzőt raknak már a telefonjaikba, mint a p7000 esetèben, ès a p9000 òta nagyon jò beèpìtett akkukat használnak (a p8000 ben hamarabb döglött meg az akku.)
-
viktorhu
veterán
Én is elephone-ozok azóta is, és elégedett vagyok. Volt már P9000-em, most egy P8 minit nyúzok - nem szívesen váltanék már márkát, mert ár-teljesítmény arányban nem nagyon lehet hasonlót találni a piacon.
Szerk: nagyon remélem, hogy az Elephone U Pro árával nem fognak elszállni, mert az Amoled, az NFC és a GMS certifikáció miatt elég szimpatikusnak ígérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Pogika
aktív tag
A p7000 ret leváltottam egy elephone s8-ra, mèg jò lesz tartalèknak az s8 ròl meg annyit ez az első olyan kìnai telòm amin nem èrzem szüksègesnek a rom cserèt, jòl használhatò telò adtak vele ki, bár azèrt van szoftveres nyűgje pl kamera lassan fòkuszál, az is csak raw mòdban vagy LED villanòval.
-
-
numarkboy
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbálta valaki a Aerom improved romot?
Stabil, érdemes felrakni a telóra?Szép napot mindenkinek!
-
rin33
senior tag
Árnyalnám a képet, letöltöttem a Bliss 4.3 Romot Cherry Mobile Flare S4-re ami hivatalosan octa core mt6753 de a build.prop-ban ott is ugyanúgy írja a 6735-öt is, másik helyen '53-at, szóval nem biztos, hogy full kamu a Mijue, attól, h a 3D teszt gyenge, még egyetlen játék sem akadt meg rajta eddig.. egyébként.. Meg a kijelző sem gyenge... De kitudja..
...
Sőt, a Flare x-re portolt Bliss Rom boot.img-jében is mt6735 fájlok vannak, ez is hivatalosan octa core 6753... most nézem..[ Szerkesztve ]
-
rin33
senior tag
Nem tudom.. A Real Racing 3 és az Asphalt Nitro pont ugyanolyan simán fut mint pl egy LG G2-n, a telefon 150k volt újonnan 2 éve, viszont a 3D teszt tényleg gyenge, 8fps, meg ami meglepett, h nem lehet párhuzamosan több erősebb játékot futtatni, pedig 4gb ramból kitelik... Azt meg nem tudom, hogy az Antutu tesztet hogy lehet meg hamisítani...
-
RVR400
veterán
A csalós Anutu pontszámot, és a kamu specifikációt ne vedd alapul:
Csak hasonlítsd össze a két videót:
1. Ezt 8 percnél: Mijue P700 plus antutu
2. Ezt 2:20 percnél: Elephone P7000 antutu
Már a 3D tesztnél kibukik a full kamu, de végignézve jobban megállapíthatod, hogy a Mijue specekből mennyi lehet valós...
-
rin33
senior tag
Érdekes, ha pl egy cm12.1-et portolok ki rá akkor gyors (csak bugos, sok idő lenne javítani pl a kamerát) ha meg rr remix 5.8.3-at próbáltam akkor kevesebb volt a bug de nagyon lassú volt, laggolt, nagyon kevés volt az fps... Nem tudom miért, meg azt se, h milyen proci van benne... Octa core 1,7Ghz de mt6735m (4x1Ghz) scatterje jó hozzá...
-
Pogika
aktív tag
nem hallottam mèg erről a márkáròl de ettől mèg lehet jò a telò. A p7000 rel is csak a kijelző a problèmás, na meg szoftveresen megált 5.0 nál a droid. ( van 5.1 cm rom de nálam a minden működik kategòria játszik csak.) Az akku baj engem nem èrint, csak a hamis akukkal volt nèmi problèma, az eredeti, a gyártott ès a kèsőbb beszerzett akkuval nincs baj.
-
rin33
senior tag
Nekem az Elephone p7000 klónja van (ami erősebb az elephonenál, Mijue p7000+) és nekem is ugyanezt csinálta, kalibrálástól bootlopos lett (encrypted és zárt bootloader nem engedi bootolni ha változik valami a fájlrendszerben...), újrahúztam sp flash tool-al, bootlop lett, így (egy általam portolt) twrp-ből felraktam a gyári romot és úgy néz ki jó lett. Amúgy antutuban 63 ezer, 2k, octa core 1,7ghz, 2x18,3 mpx kamera, 4gb ram.
-
Pogika
aktív tag
Megèrkezett a z2 akku, de nyìlván sikerült vennem egy utángyártottat abbòl is mert nincs rajta sony felirat. Na mindegy is megcsináltam az átalakìtást, a telò működik is. A töltèsre leszek mèg majd kìváncsi, mert elègè barkácsolás volt
-
RVR400
veterán
-
Pogika
aktív tag
Na most pont ùgy jártam mint te. Vettem alin 2 db eredetinek mondott akkut + falitöltőt. Ugyan az a hiba jelentkezik mint nálad 40% után másodpercenkènt 1 % ot merülnek majd kikapcs. Az akkuk valòszìnűleg hamisak, mert az eredetivel nincs gond. A hamis akkukba 1400 ma sikerül csak belepumpálni, de a telòt rendesen meghülyìti a használatuk.
-
Roli5
tag
Szia!
Igen, érdekes a hiba, de ahogy látom a linkelt oldalon, azért előfordul... S ha igen, Murphy nálam lakik
Sikerült a kijelzőt és a kamerát is megoldanom. Ha valaki "Z-brandes" Elephonos ezzel küzd, csak keressen nyugodtan, megvan a megoldás .
Neked pedig köszönöm a segítőkészséged! Annyi, hogy nem kell mentést csinálni, sőt, nem szabad, tök máshogy működik ez a kamera szerviz. -
Pogika
aktív tag
Akkor pròbáld meg a leìrás szerint twrp tìpus felrak, majd csinálj egy mentèst az sd re a teljes rendszerről, amit letöltesz zip-et csomagold ki abba a mappába ahová a twro mentett (Twrp/backup/) ès atwrp-n belül állitsd vissza ami ott van. Nem nèztem, de gondolom systemről van csak mentès, az imeik, ès egyèbb egyedi adatok az nvram-ban vannak.
Èrdekes egyèbkènt a hibád, nekem csak annyi problèmám volt a v5-el hogy nem ment a play ès az òra alkalmazás valamièrt.[ Szerkesztve ]
-
-
Pogika
aktív tag
Ahogy nèztem a linkelt file maga egy twrp mentès.
Flashtoolal tedd vissza a legutolsò gyári rom-ot, ha az okè kamera szempontbòl akkor tedd fel ùjra a v5-öt flashtoolal persze.
Gondolom semmilyen mentèsed sincs korábbròl.
Igen kell mentès, ès ajánlott a jelenlegi állapotròl is, mindent ments.[ Szerkesztve ]
-
Roli5
tag
Szia. Először recoveryből, utána flashtoollal. Próbáltam több rommal is, ugyanaz a helyzet. Most a linken ajánlott twrp van a telefonon, de nem tudom azt a zip fájlt feltenni, amitől állítólag megjavul a kamera. Elolvastam tízszer is a leírást, de nagyon részletszegény és nem akar összejönni. Azt írja, a zip fájlt csomagoljuk ki a megadott könyvtárba. De ahhoz, hogy legyen ilyen könyvtár, kell egy twrp mentést csinálni szerintem. De miről? Az egész rendszerről vagy csak a data.hu, vagy csak a system, nem tudom. Próbáltam mindenhogy, az a lényeg, ha utána twrp - ből nyomok egy RESTORE - t, nem az Android tölt be, hanem vissza megy twrp módba.
-
Roli5
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy rátettem a P7000-re egy Aerom V5-t, és a kamera hátul nem működik, csak az első, az is fejjel lefelé...
Legyen kedves valaki segíteni, mit hogy kellene csinálnom, illetve találtam egy oldalt, de nem nagyon részletesen írja le, így nem tudtam működésre bírni
Előre is köszönöm szépen!
Kijelző és hátulja karcmentes, akksi jó, ahol a töltőt kell bedugni, ott van csak hajszálkarc rajta. ELADÓ harminc körül. De inkább segítsetek, mint megveszitek
[ Szerkesztve ]
-
Pogika
aktív tag
válasz pulcinello #1962 üzenetére
Mi törtènt az alaplappal? Alin láttam negyvenpár dollárèrt alaplapot ha máshonnan nem kapsz. Èn visszaköltöztem a p7000 be. Csak sajna már horror árban vannak hozzá az lcd panelek, minden mást olcsòn be lehet szerezni hozzá.
-
pulcinello
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek törött kijelzős P7000 eladó?
Az enyém valószínűleg alaplap hibás lett, hátha kettőből össze lehet hozni egy működőképeset... -
pulcinello
csendes tag
válasz pulcinello #1960 üzenetére
Bocs, ez nem Pogikának volt válasz...
-
foresz
tag
Sziasztok! Elephone s3 rol van valami vélemény ?
-
numarkboy
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam az Xplosed framework-ot, hogy tudjam futtatni a bankom app-ját, egyenlőre a greenify
és a rootcloak modul van feltelepítve, Viszont észre vettem, hogy az értesítési sávban, és a redőnyön szét csúsznak az ikonok, időnként, és véletlenszerűen, valamikor hibátlan aztán meg csak egy szürke kocka.
Van valami olyan beállítás, amivel ez kiiktatható? Igazából nem szeretném desing-olásra használni, csak a fent emlitett modulokkal.
Tud valaki segíteni?Előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
-
RVR400
veterán
Van esetleg valakinél tutira jó akksi P7000-hez? Van nálam egy teló 2 akksival, úgy néz ki, hogy mindkettőbe összesen 2400 mAh körül tölt, 4 óra kijelzőidő után pedig 40%-nál van egy jó nagy levágás, és percek alatt kikapcsol.
Töltésnél meg a tetején van egy jó nagy ugrás, olyan 65%-nál pár perc alatt felugrik 100%-ra.[ Szerkesztve ]
-
toeri
aktív tag
Vettem egy új telót, így eladóvá vált a P7000-es. Gondoltam, mielőtt meghirdetem, kipróbálom másik ROM-mal is. Feltettem a Final AeROM-ot, és most sírok. Ha ezt előbb kipróbálom, lehet, le se akartam volna cserélni a P7000-et, annyival jobb lett az akkuidő, ami a csere fő mozgatója volt. Ez van, így jártam. Mindenkinek ajánlom az AeROM kipróbálását, aki hasonló (akku/üzemidő) problémával küzd!
Üdv, toeri
-
Pogika
aktív tag
válasz viktorhu #1942 üzenetére
Közben megoldottam a flash gondot, a 6.hòi szoftnál nyomni kell csatlakoztatáskor a hangerő fel gombot. De arra a rendszerre a meglèvő twrp-k egyike sem megy fel, visszaraktam a 4. Havi rendszert, majd úgy a twrp-t most meg az aerom v5 öt, kìváncsi leszek hogy muzsikál majd.
-
Pogika
aktív tag
válasz viktorhu #1942 üzenetére
Sajnos szerintem nem nagyon lesz változás, de mindegy is, mert a párom már szemet vetett rá, a közelsèg èrzèkelője pont jò helyen van az ő telefonálási szokásához, a p6000 ren pont a másik oldalt van, ezèrt egyfeszt világìt a fülènèl a telò. Na meg a gyorsasága miatt a facebook gyorsabban görgethető. Más neki nem is kell
-
viktorhu
veterán
Nem biztos, hogy akkor jól jártál volna vele, sokat változott a kezdetek óta a p9000 (még a perem színe is), az elején sok hiba volt (antenna, iránytű, kamera stb).
Hátha javítják még a kamera szoftverét a lite-on is. Amúgy annak idején én is gondolkoztam a lite-on, mert nem foglalkoztatott nagyon a fémkeret meg az nfc, de nekem az ujjlenyomat nagy pluszkényelmet jelent. Már csak gyorstöltőt kell vennem hozzá Madzag nélküli töltőm már van otthon régebből.
Kipróbáltam töltővel is a navit, úgy is megy jól, és a sok szenzor még segít is a térképnek észlelni, ha letérek az útról (nincs ez a körbeforgolódás lámpánál megálláskor mint a p7000-nél meg az umi supernél volt nekem).
-
Pogika
aktív tag
válasz viktorhu #1940 üzenetére
Kicsit már bánom hogy a lite verziòt szereztem be, az ùj gyári rom már jò azon is, csak sajnos már nem tudom a flashtoolhoz kapcsolòdni valamièrt. Navikènt az is tökèletes csak a kamerája nem olyan jò (sötètben nagyon zajos) ès mivel nem tudom a twrp-t rátenni, root sincs, ès a felugrò reklámokat ùtálom, maradt a p7000 használatban inkább. Ez legalább szèp kèpeket produkál.
-
viktorhu
veterán
válasz viktorhu #1939 üzenetére
Időközben meg is érkezett a P9000-esem (visszaküldtem az umi supert a rossz gps miatt), és egyelőre le vagyok nyűgözve, nagyon jó lett a telefon Még csak tegnap este óta használom, a kamerát még nem sikerült jól tesztelnem, de a GPS-t már alaposan, és tökéletes lett (Waze). Az is jó, hogy a P6000 pro-nál alig nagyobb (és talán még könnyebbnek is érződik nála), szóval teljesen megszűnt az 5,5" hátránya, mármint a "nem érem át az ujjammal" szindróma
Szerk: az iránytű sem ugrál, szóval az sem zavar be a naviba mint ahogy a p7000-nél meg az umi supernél tapasztaltam, meg a giroszkóp is tökéletesen teszi a dolgát. Ja és tud RAW formátumban fotót menteni.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Akit érdekel a P9000, most 179,99 dollár + 8 dollár a vámmentes posta.
-
Pogika
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1936 üzenetére
Csinálj mentèst cwm el csak a data patrìciòròl, akkor nem kell ùjra raknod mindent.
-
bodnarzoltan
tag
Már régóta használom ezt a romot (aerom v5). Eddig jó volt. Most kezdett vacakolni. Van olyan hogy egyik fotónál jó a másiknál már nem volt jó, (egymás után 1 másodperces különbséggel) De alap helyzetben általában nem jó, csak néha javul meg magától. Hiába indítom újra a telefont. Akksit is kivehetem, de semmi. Nem tudom, hogy mitől javul meg csak úgy... Majd megpróbálok egy gyári adatok visszaállítását, csak lusta vagyok újra belakni a telefont! Köszi a választ!
-
Pogika
aktív tag
válasz bodnarzoltan #1934 üzenetére
Előzőleg működött, azzal a rom-al amit használsz? Szoftveres is lehet, meg hardveres is, ki kell pròbálni egy gyári visszaállìtást vagy egy romcserèt. Ha ugyan olyan marad akkor hardveres. Azt hiszem volt valamelyik rom-al ilyen problèmám, de már nem emèkszem pontosan melyiknèl.
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! p7000 kamerájának autofocus funkciója nem működik. Volt amikor magától megjavult pár órára. Így elég nehéz éles képeket csinálni!! Valaki tapasztalt már ilyet? Mi lehet a gond? Hardveres, vagy szoftveres... Próbáltam több kamera programot is, de semmi javulás. Köszi a válaszokat!
-
Edemer
csendes tag
Sziasztok.
Kérés, kérdés.
Volt már valakinek olyan, hogy egyik pillanatról a másikra meghal a kijelződ?
Éjjel olvasás közben egyszer csak elsötétült és nem reagált semmire.
Akksi ki-be semmi.
Vártam reggelig. Reggel akksi be, bekapcs és működik.
Ezt eljátszottam ma kétszer kb, mire ma délután egyszer csak azt hallom hogy kaptam valami üzenetet, de megnézni nem tudom már. Azóta csak feketeség van, semmi.Valakinek valamilyen megoldása esetleg?
Köszi -
krics
tag
válasz kisger13 #1924 üzenetére
Hi, par nap tapasztalat akkor speed 8-cal kapcs: mint irtam fentebb, aksi nem a legerosebb, egy napot azert kihuzok vele ugy, hogy a kocsiban amig jovok/megyek a meloba/haza, 2x husz percre rajta van a toltes, waze zene meg ilyesmi megy kozben. Szepen egyenletesen merul, nincs olyan hogy 15%-rol egy perc alatt lenullazodna, szombaton direkt lemeritettem csutkara, hogy megnezzem 15% utan meddig birja, ugy hogy vegig nyomkodtam meg masfel ora szufla maradt benne. Az mtk pump express frankon mukodik, nullarol 100-ra feltolt kb 1 ora 20 perc alatt. Gps-szel en meg vagyok egyelore elegedve, viszont hozza kell tegyem, hogy nem maszkaltam, csak videken, ahol nincsenek parhuzamos utcak, ahova be tudna dobalni,szoval nalam eddig gyorsan talal jelet es rajta tart az uton. Ami fura volt, meg szokni kell, az az on screen navigation gombok, mukodik meg minden, de ilyenkor ugye kisebbiti a hasznos kepernyot, mintha mondjuk 5 colos lenne, illetve feher hatternel is maradnak a gombok feherek, es ilyenkor kicsit nehez megtalalni oket. Kepernyo kulonben tokre rendben van, volt rajta egy folia gyarilag felpakolva, de azt lecsereltem az uvegfoliara, ami a csomagban volt, nincsenek feher foltok, vagy barmi mas hiba, ez azert egy kozel 280 dollaros telonal azert a minimum. Olyat, ami miatt nagy feketepontot adnek a telora, egyelore nem talaltam, ha nagyon akarnek mondani valamit, talan az volna - ami miatt eloszor felkeltette a figyelmem a telefon - hogy az elso hirek dual front facing speakerekrol szoltak, valojaban ebbol csak a dizajn nez ugy ki, mintha az lenne, a kepernyo also reszen levo hangszoro szol csak, a felso kialakitas csak disz. Szebb lett volna sztereoban nezni a filmeket vagy a teveadast, de ez van, amikor megvettem mar tudtam, hogy mi a szitu ez ugyben. Ja igen, negativumkent viszont felhozhato lett volna a fingerprint scanner, kimondottan pontatlan volt, es minden 3. vagy 4. kiserletre mukodott csak, de ezt ota javitottak, es most mar hiba nelkul mukodik. 2 OTA frissites jott eddig, egy rogton, ahogy eloszor bekapcsoltam mar jelzett, illetve egy napja volt nalam a telo 8-an, amikor meg egy OTA jott, ez rakta rendbe az ujjlenyomat olvasot. Kamerahoz nem ertek, nappali verofenyben hasznaltam eddig, nekem jo kepeket csinal, itt van par kep [link], ez mar a google altal preferalt felhobeli formatum, nem az eredeti. Ha valakinek nagyon kellene, imgurra majd tolok fel kesobb konvertalatlan kepeket is. Na meg egy nagy pozitivum, hogy abszolut bloatware mentesen jott a telo, stock marshmellow-val es google launcherrel, ahogy en szeretem. Egyelore most nem erzem feltetlen szukseget a rootnak, szoval egyelore marad root nelkul a gyari rommal. Amit meg meg kellett tennem, hogy bemenjek a Telenorhoz nano simre cserelni a mikro simet, mert 2 nano sim megy a talcaba, arra meg nem jottem ra, hogy ha volna, az sd kartyat hova lehetne tenni, de valszeg ezen nem is torom magam majd, korabban is elvoltam a feleekkora tarhelyen a p7000/p8000-en.
[ Szerkesztve ]
-
Pogika
aktív tag
-
viktorhu
veterán
deepflex csinál rá aeromot, csak előbb a p9000-et kell befejeznie, de utána a lite következik.
szerk: a mérnöki módhoz elvileg nem kell root, de pl. a volume booster app bevált nekem, ahol csúszkával feltolom a hangot, amíg kell, aztán visszaveszem (p6000 pro-nál a Cyanogenmod halk és az előző verziójában nem volt mérnöki mód, akkor kerestem appot a hangosításhoz)
[ Szerkesztve ]
-
Pogika
aktív tag
Èn meg visszatèrtem a p7000 re, ha a kijelzö nem foltosodna nem is gondolkoztam volna cserèn, de a p9000 lite nem jött be, a gyári szoftja bugos volt, ette az akkut a wifi, mèg kikapcsolt állapotban is bekapcsotnak jelezte. A root igen èrdekes volt volt olyan alkalmazás ami ment, volt ami azt ìrta nincs root. A vègèn az tette be a kaput amikor felflasseltem flashtoolal. Legùjabb gyári romot, felment, de azòta nem megy a flashtool, ismeretlen ezközkènt èrzèkeli. Tárhelykènt bekapcsolva megy, ès azt hiszem adb is van, de a preloader funkciò halott. Ami kivállò benne az a gps, ès tèrerőben is veri a p7000 ret, de halkabb ès root nèlkül nem is tudom tekerni feljebb mèrnöki mòdban. Fèlreraktam amìg kiötlök valamit rootolás terèn.
-
kisger13
csendes tag
válasz kisger13 #1924 üzenetére
Bocs, ez a helyes link:
https://mega.nz/#!mB1A0C6K!9e_7B5zASl01Tb_nzriNpJPOU9fhI_vh92po_FqkfDc -
kisger13
csendes tag
Gratulálok, ha időd engedi kérlek navigálj vele egy kicsit kíváncsi vagyok milyen rajta a GPS, jók-e a jelszintek, pontos-e és hogy dobál vagy sem. A Wifi-ről is mondhatnál pár szót. Most rendeltem egy Verne Apollo Lite-ot és elvileg a GPS meg a Wifi a SoC része szóval nagyon érdekelne mit tapasztalsz. Melegedés? Akksi 15%->0%? Milyen Android/kernel verzió van rajta? Root, Xposed próbáltál? Ha kell itt egy recovery hozzá: https://mega.nz/#!mB1A0C6K!9e_7B5zASl01Tb_nzriNpJPOU9fhI_vh92po_FqkfDc Köszi
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1914 üzenetére
Hi, beadtam a derekam, es tegnap atvettem a postan a feher zopo speed 8-at. Eddig minden ok, de igy egy nap utan ugy nez ki, a helio x20-hoz a 3600 mah aksi nem a legcombosabb, igaz cserebe egy ora alatt 15-rol 100%-ig feltolt. A p8000-es aksija erzesre ketszer olyan hosszu ideig birja.
[ Szerkesztve ]
-
Pogika
aktív tag
Az nem jelent jòt, èn a p6000 nèl jártam ùgy hogy ami után kicserèltem a kijelzőt, összeraktam ès működött, de amint ráraktam a hátlapot az èritő nem ment. Szètszedtem vagy 100x mire rájöttem, hogy a felső szallagkábel ahol rá van ragasztva az alaplapra, alatta valòszìnű összezár nyomás hatására. Szigeteltem ès azòta tökèletes. Lehet hogy amikor összerakták sèrült a csatlakozò alatti szigetelès (amikor leszedtèk a règi szalagkábelt) ès az ùj pedig letestel egy pici rèszen. Mondjuk a p7000- et nem kellett mèg szètszednem, ìgy ez csak egy tipp. Nem hinnèm hogy driver gond lehet.
-
novinyul
veterán
A drivert kizárhatod, akkor kijelzés sem lenne. Úgy néz ki hogy alapból szar mindegyik kijelző. Nekem a szekrénybe pihent egy jó ideig,azt mikor kivettem látom hogy, a bal felső sarokban besárgult. Na mondom ez k.jó, de ahogy olvasom nagyjából az összes kijelző beszarik.Én nem fogok cserélni rajta kijelzőt, megy ameddig megy.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
krics
tag
Na kicsit kevesebb túlnyomással a fejben írom, hogy sajnos mégsem klappol minden a csereképernyővel kapcs. Eleinte minden jól működött, de aztán gravityboxban átállítottam a launcher felbontását, és mikor újraindítottam a telót, azt vettem észre, hogy az érintéseket nem érzékeli úgy, mint korábban. Csak lassan követi az ujjmozgásokat illetve néhol sávokban nem érzékel egyáltalán. Na, így akkor gravityboxban visszaállítottam a launcher felbontást a korábbira, újraindítottam, de a probléma maradt. Lecseréltem a romot is, de nem segített az sem. Valamit a cserét végző szervíz rontott el, vagy 2 nap alatt elromlott volna a digitizer vagy esetleg nem ehhez a képernyőhöz való driver van a romban?
-
krics
tag
Sziasztok, na, a p7000-hez a csereképernyô frankó lett, gyerekek, azt kell mondjam. És ráadásul, bónuszként, egyáltalán nincsenek rajta foltok. Szóval tökre elégedett vagyok vele. Megérdemli a bolt, hogy belinkeljem ide:[link]
Holnap tolok róla pár fotót, de mámma egy partiban vagyok. Na szevasztok. Hajrá magyarok, hajrá magyarország, kinem ugrál, büdösbogár...
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1914 üzenetére
Elado aszonta, feher szinben mar elerheto naluk a zopo speed 8, es tudnak kuldeni, de persze nekem feketeben kell, szoval arra varnom kell meg egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Na, a p7000 csereképernyője ma befutott végre, a második eladó az aliról bevált. Legalábbis egyelőre úgy tűnik, minden ok. Holnap viszem a szerelő gyerekhez h cserélje ki, remélem sikerrel jár majd. Persze, a foltmentességhez nem fűzök hiú ábrándokat...
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1911 üzenetére
Hali. Még nem adták fel, az aliexpress 11 nap múlva automatikusan cancelezi a vásárlást, ha addig nem sikerül nekik. Közben persze, az is lehet, hogy ez ne történjen meg, befoglalnak egy track kódot a szállítmányozó cégnél, átállítják vele a státuszt shippedre és továbbra sem szállítanak.. Ha van update, szólok
[ Szerkesztve ]
-
Pogika
aktív tag
válasz viktorhu #1908 üzenetére
A legelső rom-al jött ami az elephone oldalán fent sincs. Az első dolgom volt hogy rootoltam, ès feltoltam rá egy twrp-t ès mentettem a rendszert. Aztán nyomkodtam egy napig, utána feltoltam azt ami fent van a needromon is most azt tesztelem. A legelső romnál nem ismerte fel a telòt a gèp, nem csinált semmit ha rádugtam a gèpre. Nem wakelockos a rendszer, teszi a dolgát rendesen. A hangszòròja semmi mèlyet nem tud, a p7000 sokkal szebben szòl, a beszèdhangszòròja is halkabb. Viszont a gps az tökèletes, házon belül is csatlakozott a holdakhoz, kint meg 1 mèteres pontossággal tartja az utat. Mindezt borult esős időben. 50 perc gps használat alatt esett 10% ot az akku. Valòszìnű hogy a műanyag keret miatt ilyen jò. 4,5 òrás kijelzőidőt mèrtem ès mèg volt ùgy 30 % az akkubòl egy nap alatt. Ami bosszantò hogy notiled nincs a home gombban, ez azèrt egy 220 dodòs telòban nagyon zavarò. A kijelző tènyleg nagyon szèp kèpet ad. Ami mèg furcsa nekem az a sùja, nem èrzem hogy a zsebemben van, 140 gramm körül mèrtem a sùlyát. Ès kissebb mèretű is mint a p7000. Az xposed keretrendszert felraktam, de a gravitybox nem akar működni, termèszetesen az mm re ìrt verziòt raktam rá. A kamera nem a legjobb, a p7000 lekörözi. A töltője iszonyat gyorsan feltölti az akkut. Ja a feltolt rom is először csak 2G-n működött, amìg be nem kapcsoltam a mobilnetet, azonnal átált 4g-re.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Mi a helyzet így két nap után? Én most elégedett vagyok a P6000 Pro-val, fel is merült bennem, hogy nemcsak ideiglenes lenne, vagy legalábbis kicsit hosszabban megtartanám, de nem hiszem, hogy meg tudnám szokni újra a HD felbontást, meg nagyon zavar, hogy csak makrónak használható a kamerája, de ár-teljesítmény arányban nagyon tökéletesre sikerült.
-
Pogika
aktív tag
Na pár kellemetlen èlmènyem is van már vele, az első sd ès simmel indìtáskor nem akarta èszrevenni hogy 4g is van, majd èszhez tèrt, hirtelen megjött a 4g de nem tudtam hìvni a számomat, csak hìvni ròla. Ekkor viszont a 4g jel már nem is jött vissza. Ùjraindìtás után megjavult. Ès kiderült mèg egy bosszantò dolog nincs notiled. A home gomb sem villog. Egy 220 dodòèrt árult telòban azèrt ez gáz. De lehet csak kimaradt mint a p8000 első szèriájábòl.
-
Pogika
aktív tag
Megèrkezett a p9000 lite, most is arròl ìrok. Kicsit olyan èrzès mintha csak 5" telò volna. Jòl össze van rakva. Mèg csak sim ès sd nèlkül nyomkodom de már megállapìthatom hogy a wifije egy fokkal erősebb jelet vesz mint a p7000 de ezt majd kèsőbb lemèrem. Meglepően könnyű a telò, kìváncsi vagyok akku ügyileg mit bìr majd, ès a lessz e wakelock problèma. A kamera nem a legjobb, a p7000 szebb kèpet lő, ès nèha van 3 mp gondolkodása is a gombnyomás ès az exponálás között.
-
viktorhu
veterán
Elvileg van még egy egy tavaly nyár óta pihentetett és a szokásos fehér foltokkal tarkított kijelzőm is (buta módon kicseréltem akkor egy újabb fehér foltosra), ha a hétvégén lesz energiám előkeresni, akkor azt is felajánlom ajándékba valakinek, aki összetörte a kijelzőjét, de szeretné még használni a telefont. Nincs más baja, csak ez a szokásos vacak, ami kb. minden p7000-en megjelenik.
-
nuri
aktív tag
Ha valaki még ilyesmi telóra vágyik, vessen rá pillantást:
http://rendeljkinait.blog.hu/2016/05/11/ulefone_future_kupon_kodok -
Pogika
aktív tag
válasz tallas94 #1900 üzenetére
Egyèbkènt gondolkodj el egy romcserèn is, az aerom sorozat jobb akuidőt produkál a gyári rendszernèl. Ha meg vèletlenül gariztatni kell, ès nem az alaplap hal meg, vissza tudod rakni a gyári rendszert. Na meg a cwm/Tvrp recoval le is tudod menteni az adataidat, + a teljes rendszert is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest