- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
válasz viktorhu #1860 üzenetére
Hat, multkor belinkeltel ide, Viktor egy zopo speed 8-as reklamot, morfondiroztam is rajta sokaig, vegul tegnap vettem egyet elorendelesben, allitolag majus 10-en kap a webshop belole... Illetve, nekem meg az Ulefone Future is tetszik, lehet abbol is rendelek. Majus 4-en learazasa lesz, 270 usd-rol 200-ra, 2000 peldanyt szornak ki ennyiert. Masnap mar 240 USD, es majus vegen allitolag mar csak alaparon lehet vasarolni.[link]
-
Pogika
aktív tag
válasz viktorhu #1860 üzenetére
Nekem ha minden igaz ùton van már a p9000 lite verziòja, majd ìrok ròla, persze legalább 1 hònap mire itt lesz. A p7000 remmel mèg nincs baj, pedig nyüstölöm eleget, ha csak annyi nem hogy az aerom v5 nem megy tökèletesen, az òra alkalmazás mindig leáll, sd kártyával meg nem megy a play áruház sem. Most a v3 van fent, meg azzal tökèletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest