- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
válasz kisger13 #1924 üzenetére
Hi, par nap tapasztalat akkor speed 8-cal kapcs: mint irtam fentebb, aksi nem a legerosebb, egy napot azert kihuzok vele ugy, hogy a kocsiban amig jovok/megyek a meloba/haza, 2x husz percre rajta van a toltes, waze zene meg ilyesmi megy kozben. Szepen egyenletesen merul, nincs olyan hogy 15%-rol egy perc alatt lenullazodna, szombaton direkt lemeritettem csutkara, hogy megnezzem 15% utan meddig birja, ugy hogy vegig nyomkodtam meg masfel ora szufla maradt benne. Az mtk pump express frankon mukodik, nullarol 100-ra feltolt kb 1 ora 20 perc alatt. Gps-szel en meg vagyok egyelore elegedve, viszont hozza kell tegyem, hogy nem maszkaltam, csak videken, ahol nincsenek parhuzamos utcak, ahova be tudna dobalni,szoval nalam eddig gyorsan talal jelet es rajta tart az uton. Ami fura volt, meg szokni kell, az az on screen navigation gombok, mukodik meg minden, de ilyenkor ugye kisebbiti a hasznos kepernyot, mintha mondjuk 5 colos lenne, illetve feher hatternel is maradnak a gombok feherek, es ilyenkor kicsit nehez megtalalni oket. Kepernyo kulonben tokre rendben van, volt rajta egy folia gyarilag felpakolva, de azt lecsereltem az uvegfoliara, ami a csomagban volt, nincsenek feher foltok, vagy barmi mas hiba, ez azert egy kozel 280 dollaros telonal azert a minimum. Olyat, ami miatt nagy feketepontot adnek a telora, egyelore nem talaltam, ha nagyon akarnek mondani valamit, talan az volna - ami miatt eloszor felkeltette a figyelmem a telefon - hogy az elso hirek dual front facing speakerekrol szoltak, valojaban ebbol csak a dizajn nez ugy ki, mintha az lenne, a kepernyo also reszen levo hangszoro szol csak, a felso kialakitas csak disz. Szebb lett volna sztereoban nezni a filmeket vagy a teveadast, de ez van, amikor megvettem mar tudtam, hogy mi a szitu ez ugyben. Ja igen, negativumkent viszont felhozhato lett volna a fingerprint scanner, kimondottan pontatlan volt, es minden 3. vagy 4. kiserletre mukodott csak, de ezt ota javitottak, es most mar hiba nelkul mukodik. 2 OTA frissites jott eddig, egy rogton, ahogy eloszor bekapcsoltam mar jelzett, illetve egy napja volt nalam a telo 8-an, amikor meg egy OTA jott, ez rakta rendbe az ujjlenyomat olvasot. Kamerahoz nem ertek, nappali verofenyben hasznaltam eddig, nekem jo kepeket csinal, itt van par kep [link], ez mar a google altal preferalt felhobeli formatum, nem az eredeti. Ha valakinek nagyon kellene, imgurra majd tolok fel kesobb konvertalatlan kepeket is. Na meg egy nagy pozitivum, hogy abszolut bloatware mentesen jott a telo, stock marshmellow-val es google launcherrel, ahogy en szeretem. Egyelore most nem erzem feltetlen szukseget a rootnak, szoval egyelore marad root nelkul a gyari rommal. Amit meg meg kellett tennem, hogy bemenjek a Telenorhoz nano simre cserelni a mikro simet, mert 2 nano sim megy a talcaba, arra meg nem jottem ra, hogy ha volna, az sd kartyat hova lehetne tenni, de valszeg ezen nem is torom magam majd, korabban is elvoltam a feleekkora tarhelyen a p7000/p8000-en.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1914 üzenetére
Hi, beadtam a derekam, es tegnap atvettem a postan a feher zopo speed 8-at. Eddig minden ok, de igy egy nap utan ugy nez ki, a helio x20-hoz a 3600 mah aksi nem a legcombosabb, igaz cserebe egy ora alatt 15-rol 100%-ig feltolt. A p8000-es aksija erzesre ketszer olyan hosszu ideig birja.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Na kicsit kevesebb túlnyomással a fejben írom, hogy sajnos mégsem klappol minden a csereképernyővel kapcs. Eleinte minden jól működött, de aztán gravityboxban átállítottam a launcher felbontását, és mikor újraindítottam a telót, azt vettem észre, hogy az érintéseket nem érzékeli úgy, mint korábban. Csak lassan követi az ujjmozgásokat illetve néhol sávokban nem érzékel egyáltalán. Na, így akkor gravityboxban visszaállítottam a launcher felbontást a korábbira, újraindítottam, de a probléma maradt. Lecseréltem a romot is, de nem segített az sem. Valamit a cserét végző szervíz rontott el, vagy 2 nap alatt elromlott volna a digitizer vagy esetleg nem ehhez a képernyőhöz való driver van a romban?
-
krics
tag
Sziasztok, na, a p7000-hez a csereképernyô frankó lett, gyerekek, azt kell mondjam. És ráadásul, bónuszként, egyáltalán nincsenek rajta foltok. Szóval tökre elégedett vagyok vele. Megérdemli a bolt, hogy belinkeljem ide:[link]
Holnap tolok róla pár fotót, de mámma egy partiban vagyok. Na szevasztok. Hajrá magyarok, hajrá magyarország, kinem ugrál, büdösbogár...
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1914 üzenetére
Elado aszonta, feher szinben mar elerheto naluk a zopo speed 8, es tudnak kuldeni, de persze nekem feketeben kell, szoval arra varnom kell meg egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Na, a p7000 csereképernyője ma befutott végre, a második eladó az aliról bevált. Legalábbis egyelőre úgy tűnik, minden ok. Holnap viszem a szerelő gyerekhez h cserélje ki, remélem sikerrel jár majd. Persze, a foltmentességhez nem fűzök hiú ábrándokat...
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1911 üzenetére
Hali. Még nem adták fel, az aliexpress 11 nap múlva automatikusan cancelezi a vásárlást, ha addig nem sikerül nekik. Közben persze, az is lehet, hogy ez ne történjen meg, befoglalnak egy track kódot a szállítmányozó cégnél, átállítják vele a státuszt shippedre és továbbra sem szállítanak.. Ha van update, szólok
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1872 üzenetére
Hello Zoli, aliexpressen vettem, de meg csak presale, majus 10-e korul kapjak meg a boltok az elso batch-et, ha megjon majd irok rola par sort.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz viktorhu #1860 üzenetére
Hat, multkor belinkeltel ide, Viktor egy zopo speed 8-as reklamot, morfondiroztam is rajta sokaig, vegul tegnap vettem egyet elorendelesben, allitolag majus 10-en kap a webshop belole... Illetve, nekem meg az Ulefone Future is tetszik, lehet abbol is rendelek. Majus 4-en learazasa lesz, 270 usd-rol 200-ra, 2000 peldanyt szornak ki ennyiert. Masnap mar 240 USD, es majus vegen allitolag mar csak alaparon lehet vasarolni.[link]
-
krics
tag
A replacement screennel kapcsolatban, a track kod amit kaptam nem nagyon akart mozgasba lendulni, mindig csak information received statuszban volt, igy aztan penteken irtam nekik, hogy mi van mar, majd egy honapja fizettem. Nem kaptam valaszt, ma rairtam az eladora cseten is, hogy mit tudnak mondani, csak kamuztak osszevissza, ugyhogy aliexpress dispute utan full refund lett belole... Az ilyen nyomoronc eladoknak dupla refundot kellene fizetnie, elbuktam miatta egy csomo idot. Megpingeltem igy egy masik eladot, aki allitasa szerint jovo het elejen kuldi a csomagot. Majd meglatjuk, igazat mondott-e.
-
krics
tag
Fenebe, egyszer van szerencsem es atcsuszik a vamon a cucc, erre basszus kiderul, hogy a p8000 kepernyoje alul elvalik a kerettol es a resen be lehet kukkantani a telo belsejebe... Kuldhetem vissza.
foto: [link]A p7000 potkepernyo is johetne mar, lassan 3 hete uton van.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Na, ma reggel kihozta a postas a p8000-est. Ezuttal a vamosok nem sarcoltak, pedig maskor, mikor magamnak rendelek, akkor mindig szoktak, de ha masnak rendelek akkor persze atcsuszik.Vegre nekem is szerencsem volt.Ha ugy nezem, akkor a vamosok alltak a p7000 cserekepernyojet :-)Erzesre a p8000 sokkal nehezebb a p7000-tol, de ugye nagyobb aksi is van benne, raadasul legnagyobb banatomra non removable es igy van rajta egy fem takarolemez, meg a fem vaz is sokkal masszivabb, a power es hangero gombok kornyeken ezert nem olyan vekony mint a p7000, szoval ennek nem fog a zsebemben osszetorni a kepernyoje egy ovatlan bukfencnel, legelabbis remelem. Ahogy ramentem a netre egy ota frissites jott, marcius 19i rom, eddig abszolut nincs problema a teloval, persze meg csak par oraja van nalam. Ja, nem mellekesen a kepernyoje foltmentes!
-
krics
tag
válasz viktorhu #1834 üzenetére
Koszi, de gondolom a tomsrepaire.de letojja magasrol a magyarorszagi tulajokat. Mindenesetre megrendeltem a kepernyot az alirol 54 dollarert, es keritettem egy vaci sracot, aki aszonta kicsereli majd... meglatjuk milyen lesz, ha foltosodik az is, akkor elpasszolom. De a kepernyo osszetorese feletti banatomban, kicsit kapkodva vettem egy p8000-est is az igogo.es oldalrol 140 dollarert, ugyhogy megnezem azt is. Mondjuk ezzel befurodtem, mert aszittem Spain-bol kuldik a cuccost, es mire leesett hogy Kinabol jon majd, addigra mar kipengettem paypallal. A kis sarga rafkos volt mondjuk, mert mikor rajottem h kinai kuldemeny lesz, irtam nekik, hogy cancel, masnap annyit irtak, hogy nem talaljak a megrendelesem, megirtam nekik megegyszer az orderszamot, egy ujabb nap elteltevel meg az a valasz fogadott, hogy cancel not accepted, mert mar el lett kuldve a cucc a fuvarszervezo ceggel. Kapjak be... hatha atcsuszik a trefan. Azt olvastam elefant forumon,h a p8000-re jon ki majd hivatalosan is android m... majd meglatjuk. De ami igazabol izgat, az ket telo, az egyik a p9000 edge, a masik meg az ulefone future. Szerintem utobbira beruhazok majd ha turheto teszteredmenyeket irnak rola, es akkor az elephone markanak egy ideig bucsut intek.
-
krics
tag
válasz joystick101 #1820 üzenetére
Pecsaba, sajnos este ilyen lett az en telom is... gyerekkel rohangaltunk a lakasban, atgurultam az ulogarnitura felett, es kozben a zsebemben levo telo valahogy a combom es az ulogarnitura kozott meggyurodott... elhajolt a femvaz a bekapcs gombnal, ahol a leggyengebb pontja van, es az uvegfolia, a digitizer es az lcd is tiszta pokhalo es repedes lett, csak fuggoleges csikokat latni meg fekete pacakat...
Gondoltam megnezem ezt a hivatalos elephone service-t, a tomrepaire.de-t, beregisztraltam, de magyar cimet nem lehet naluk beadni, csak nemet, osztrak, svajci, holland es francia cimet...
Aki cserelt mar kepernyot, hol csinaltattatok meg, tudtok ebben segiteni? -
krics
tag
Sziasztok, a v5-ből a kamera appot és drivert v1-be átültetni lehetséges? V1-en én egész jól elvagyok, csak a fényképekre közép tájban egy halvány pirosas árnyalatot pakol a v1 kamerája, ettől szívesen megszabadulnék...
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Gizchina hands on es unboxing video a p9000-rol: [link]
Elsore eleg jokat mondanak rola.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz viktorhu #1694 üzenetére
Amire en hasznalom az xposed-ot:
- apm+ :
power gomb megnyomasahoz lehet hozzarendelni kulonbozo funkciokat, pl zseblamba, screenshot,reboot recoverybe etc
- youtube background playback:
lezart kepernyonel is hallgathato a yt, vagy akkor is ha egy masik appot teszel a kepernyore
- rootcloak:
eldugja a rootot olyan appok elol amik csak rootolatlan telon futnak, pl banki alkalmazasok, vagy ceges levelezes
- lockscreen disabler:
nalam a ceges appok megkovetelik a kepernyozar aktivalasat, es minden alkalommal csak egy 10 jegyu kod bepotyogesevel tudnam feloldani a kepernyot (mert persze arra nem gondoltak a fejlesztok, hogy van mar ujjlenyomat olvaso is ) a lockscreen disabler segitsegevel viszont megsem kell a kepernyozar
- gravitybox:
ezer dologra jo, teljesen atszabhatod az androidot, csak egy pelda a google launcherben ezzel be lehet allitani, hogy hany ikon ferjen el a kepernyon[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Sajat erdekuk, hogy a P9000 minden szempontbol megfeleljen a varakozasoknak. Ha csinalnak belole egy P7000-es esetet, lehuzhatjak a rolot.
-
krics
tag
Sziasztok, jelenleg aerom v1-en vagyok, de az osszes tobbi romon is ugyanezt a laggolast tapasztalom hd streamek lejatszasakor, legyen a forras YT, Indavideo vagy mas. Ha elforgatom, es teljes kepernyon jon a film full hdban, egy darabig tokeletes minden, de 1-2 perc elteltevel elkezd dadogni a kep, majd kifagy egy kepkockan es mondjuk 10 masodpercenkent bead egy ujat. A hang akadas nelkul jon kozben. Ha hagyom igy a lejatszast, es akkor igy megy tovabb akadozva a film, akkor kb 2 perc utan ujraindul a telefon... Szerintem ez vmi hw gond, de mi lehet az, proci, gpu, memoria?
-
krics
tag
Kicsit fura nekem, hogy ez a deepflex gyerek ugy jon ki egymas utan a romokkal, hogy nincs min letesztelje, ha jol emlekszem tankrament az o peldanya. V1 release-kor meg jo volt a teloja, jobban is sikerult, mint a v2. Persze ettol meg lehet jo a v3 is. Ha nagyon jokat irnak rola, max akkor adok neki egy eselyt, v1 nalam hibatlan.
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
hi. Az eredeti elephone aksi a bal oldali, a jobb oldali az utangyartott (koppintas). Az original aksihoz kepest utobbi gyengebb kapacitasu , max 2/3-a lehet szvsz az eredetinek, az eredeti most a legujabb gyari romon kihuz nalam 2 napot, a masolat meg eppencsak tobb, mint egy napot, igaz csak 6 dollar volt.
-
krics
tag
válasz bodnarzoltan #1427 üzenetére
Hi, nekem is jelzett, de az a bajom vele, hopgy miutan felraktam a frissitest, tovabbra is jelzi, hogy V1 rom update jott...
-
krics
tag
csovaz, 2nd sim csak 3g-t tud? Nalam sim1-ben vodas kartya van, annal jon az lte, a masik sim meg telenoros, annal csak 3g-t lat...
-
krics
tag
Szasztok, az én kijelzőm egyelőre rendben van, persze a kis fehér foltokat nem számítva, de azok nem zavarnak annyira. Max ha majd el akarnám adni, akkor... Szóval egy kérdés: xposed/gravityboxban szeretném az értesítési sávban átszínezni az ikonkákat. Egyszerre mindet ugyanarra a színre át tom állítani, de ha teszem azt én a két simhez tartozó térerősség ikont más színre, vagy az aksi ikont, vagy az órát más más színnel szeretném megjeleníteni, ilyet lehet? 6/29-es stock romon vagyok. Köszi: krics
-
krics
tag
Hello Skacok, meg egy problemam van a teloval. Vodafone-os kartyarol jon a net, es nagyon sokszor eldobalja a jelet. Azokon a helyeken, ahol van LTE is, eloszor felkapcsolodik LTE-re, egy darabig minden rendben, de harom perc mulva dobja a kapcsolatot, es atvalt 3g-re, ahol megint 3 percig minden ok, utana ugrik 2g-re, kesobb rajon, hogy van 4g is, igy megint felmegy az LTE halozatra, es kezdodik az egesz elolrol.
Valami beallitas a hibas, mit gondoltok? Koszi
-
krics
tag
válasz janaman01 #1039 üzenetére
Szasztok, nekem a video streamekkel van bajom. Nem tom, mindig tv appot szoktatok-e hasznalni? A sony xperia e3-om telomon ugyanazon a wifi halon minden tv stream frankon, akadasmentesen mukodik, mig a p7000-esen a mindig tv stream 10 mp-kent ugrik egyet es kimarad egy fel masodpercnyi kep meg hang... Vagy nemely, pl indexes videonal pedig az tortenik, hogy mondjuk masfel percig kifogastalanul jon a video, aztan beszaggat es csak egy filmkockat mutat, amit 10 mp-kent lecserel egy masik filmkockara, a hang jo...
Youtubon viszont minden rendben, ott nem csinal ilyesmit es a letoltott filmek lejatszasakor sincs gond.Illetve a Waze-nal is van egy kisebb gondom, de ezzel egyutt tudok elni, szoval mintha vmi kepfrissitesi baja lenne, azt tapasztaltam, hogy elorehaladaskor a terkepet kb masodpercenkent ugorva mozgatja lentebb egy kicsit , tehat nem folyamatos a mozgas, de ha kanyarodom, akkor az elforgatast tokeletesen akadasmentesen csinalja...
-
krics
tag
csovaz, belefutottam egy kisebb problemaba. Egy ceges alkalmazas alfanumerikus screen lock jelszo beallitasat kerte tolem, be is allitottam. Aztan eltavolitottam kesobb az alkalmazast, a kepernyofeloldo jelszo maradt, es ezutan gondoltam megnezem milyen a screenlock ujjlenyomat olvasoval, teljesen jol mukodik. A problemam ott jott elo, hogy vissza akartam terni az ujjlenyomatos feloldasrol a jelszavasra, igen am, de keri tolem ehhez a korabban beadott alfanumerikus jelszot, amiben betu is van, de most nincs lehetoseg csak szamok beadasara... Mit lehet ezzel kezdeni? A gyari beallitasok visszaallitasat nem szivesen probalnam ki emiatt. Koszi
-
-
krics
tag
Ebay-t maximum akkor nezd, ha mondjuk europabol jon a cucc es esetleg az is belefer, hogy hasznalt telot veszel, 1-2-3 honaposat... Aliexpressen pandawillen meg sok mas webshopnal szoktak akciok is lenni, amikor a telo csak 160 dollar. Ha ilyet latsz, akkor csapj le ra, 230 dollar a normal ara, az szerintem sok lenne erte. A vamot vagyis afat mar nem nagyon lehet meguszni, nagyon raalltak a telokra, tabletekre, rontgeneznek minden csomagot tobbszor is .
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Na, most delelott ki is hozta a posta a spanyoloktol rendelt szilikon tokot, 3 nap alatt itt volt. A kozepen levo nagy lyuk ellenere, egesz jol passzol. A bekapcs gombot kicsit nehezebb tole nyomkodni, de ez annyira nem gaz.
Viszont az uj update utan 60 szazalekrol 20 perc alatt lemerult az aksi az elobb ugy, hogy az intelligens power saving is ki van kapcsolva. Tegnap este toltottem csutkara, szoval kicsivel tobb mint fel napot huzott ki vele pedig este ugye alvas kozben nem nyomkodtam, ugyhogy nemsoka visszatolom majd a 0629-es romot, azzal nem volt ilyesmi aksi problemam, majd ket napot kibirt. -
krics
tag
Hi, en tennapelott vettem egyet, ezuttal egy spanyol eladotol az ebayrol: [link], egy szazassal dragabb volt a kinai boltokkal szemben, de gondolom azer hamarabb itt lesz, mintha a sargaktol gyunne...
-
krics
tag
válasz janaman01 #705 üzenetére
sziasztok, az uj update utan en nem erzek sok valtozast, javulast. Azt vartam tole, hogy a battery overheatinget orvosoljak, de meg mindig rohadt forro lesz, ha telefonalok. Nem szivesen teszem, mert nem azert vettem ezt a telot ezzel a soc-cal, hogy az orajelet lentebb vegyem, de azt hiszem ezt fogom tenni, hatha az segit a tulmelegedesen.
-
krics
tag
Sziasztok, hogy is csinaljam ezt a frissitest, ha rootolva van a telom es cwm van a gyari recovery helyett? Vissza kell flashelni a gyari recoveryt es unroot?
-
krics
tag
-
krics
tag
koszi, ez bevalt ez a battery percantage enabler....bexaras, hogy egy kulon app kell ehhez. De mivel valaki mar irt egy ilyen appot, gondolom, ez nem csak a p7000-esnel van igy, hanem a lollipop romokbol kifelejthettek volna ezt a funkciot anblokk?
Pogi,
ez nem jo hir az xposed installerrol, UMI C1/kitkat kombinacioval nagyon hasznos appnak talaltam. Csak megirja majd valaki egyszer tisztessegesen 5.0-ra is, na majd akkor feltolom, addig nem kiserletezek vele. Koszi
-
krics
tag
sziasztok, ma hozta ki a postas az arany szinu telomat. Az aksi kb 40%-ra volt toltve, es vagy 4 orat nyomkodtam egyfolytaban (mobilnet, wifi, 2 ota update, antutu teszt etc.) mire total lemerult, nekem nem 8 meg 15, hanem rendesen, nem sokkal 1 % aksitoltottsegi szint utan kapcsolt ki. Most a legutso 6.29-i gyari romon vagyok, ami ota erkezett.
Egy lama kerdes: hiaba nezegettem at a beallitasokat, de nem talaltam meg, hogy az ertesitesi savban az akku ikont hol a feneben lehet lecserelni, hogy szazalekot is mutasson? illetve esetleg lehet-e mas szinnel jelolni a ket szolgaltatohoz tartozo tererossegjelzo ikonkakat? Vagy ezekhez man csak egy rootolas utan xposed installerrel lehet belebuheralni? Koszi
[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
válasz viktorhu #256 üzenetére
hi, ne bankodj azon, hogy vegulis nem a holland posta hozza, ugyanis az en 2 telom ma erkezett be az orszagba, holland postaval, es sajnos ugy fest, hogy a vamosok nem tekintenek el az afatol...
30.06.2015 04:01
The Item is at the shippers warehouse
30.06.2015 11:12
Electronic notification of shipment
02.07.2015 12:08
Sorting
02.07.2015 20:00
The item is received by the shipper in the originating country
03.07.2015 08:40
Arrival at destination Airport
03.07.2015 12:34
Send item abroad (Export)
06.07.2015 14:39
Acceptance from partners
06.07.2015 18:02
Arrived at sorting center
07.07.2015 08:14
Send item abroad (Export)
07.07.2015 23:40
Import (Item arrived at country of destination)
08.07.2015 08:35
Sorting
08.07.2015 08:39
Into customs
Hungary -
krics
tag
Fax kivan. Pandawillen rendeltem 2 fekete telot meg aprilis 25-en. Majus elejen erdeklodtem, hogy ugyan tudom, h presale, de megis nagyjabol mikor lesz a cucc feladva? Aszontak, h majus vegen. Majus vegi kerdesemre azt valaszoltak, hogy junius ucso heteben kapnak telokat a gyarbol, akkor kuldik is azonnal, de ha esetleg addig nem tudok varni, valasszak masik keszuleket. Mondtam nekik, hogy ha mar eddig kibirtam, akkor kivarom a ho vegeig. Ma jott level a customer servicetol, hogy csak feher es aranyszinu lesz junius vegen, mit szolnek ezekhez, mert feketebol majd csak kb egy honap mulva kapnak... Eddig nem akartam, de lehet atvaltok jiayu s3-ra...
-
krics
tag
Egy szetszedos, hajlitgatos teszt : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest